Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    11. Listopad 2017. 10:27

Palčica0306

Ninchi srećo drži se viti će sve u redu😘🤗❤️meni je termin 10.03.🤗

Hvala Palčice, trudim se stvarno.. termin ti je 2 dana prije mog rođendana, znači očekuješ jednu malu ribicu:))) 

Cuker
    11. Listopad 2017. 10:42

Ajme, vi pišete nenormalno 😊.. Ja sam ostala doma ovaj tjedan jer mi je mučno i povraćam. Zamolila sam doktoricu da mi napiše bolovanje kao da sam prehlađena jer na poslu još nisam rekla. Cure, ovo je pregrozno.. Uopće ne funkcionira. U prvoj T sam isto povraćala, ali samo ujutro i poslije mi je bilo ok. Sad em povraćam, em mi je muka cijeli dan i noć. Počelo je sa 6 tjedana.. Prvo mi je bilo bolje kad bih pojela, ali sad mi ni to ne pomaže. Meni se trbuh već malo vidi, natukla sam kila sa stalnim jedenjem da mi bude bolje.. I napuhana sam. Ikri,  ja sam isto u prvoj trudnoći dobila 30 kg, ali sam sve skinula za 2 mjeseca.. A kako je krenulo i u ovoj ću dobiti.. Inače sam pušač, ne pušim i ne pijem kavu.. Nisam za nikakva druženja, baš sam u k... Samo se mogu nadati da će ovo trajati još mjesec dana.. Nek mi Bog pomogne. Kupila sam čaj od đumbira, Bože što je to ljuto.. I sad se silim to piti, al ne vidim da mi nešto pomaže... 

Katuska99
    11. Listopad 2017. 10:46

Nina i Ivana sretno cure!! Javite!!
    Mono budem bas pogledala, to je moze nista stetit bebi?
    Ja sam luda ne mogu se naspavat, cijeli zivot spavam na trbuhu i sad se odvikavam ali ne ide, kad god se probudim vidim da sam bila na trbuhu, a bojim se da cu tak ugusit bebu hehe a i smeta mi vec.. ne znam kako cu, ne znam na boku bit 

• Elviramagistic
    11. Listopad 2017. 11:28

Cure jeste se raspisale..sretno svima danas na pregledu .ja sam opet imala nocne more da sam prokrvarila i pobacila i ne mogu jos k sebi doci..uzasni uzasni snovi

• Tinaaa12
    11. Listopad 2017. 11:45

Cure sretno svima danas na pregledu. 
    Ja tek u pon idem, svaki dan mi se cini ko vjecnost, nikako ga docekat. Samo se nadam da ce sve biti u redu 😊

Katuska99
    11. Listopad 2017. 11:54

Tinaaa12

Cure sretno svima danas na pregledu.
    Ja tek u pon idem, svaki dan mi se cini ko vjecnost, nikako ga docekat. Samo se nadam da ce sve biti u redu 😊

Mi smo isto trudne, sretno na pregledu.. i ja sam svoj jedva docekala, sad sam napokon mirnija.. bas me zanima jel ce tebi rec nesto za spol :)

• KungfuMaca
    11. Listopad 2017. 12:00

Honey

KungfuMaca jel pijes ti magnezij dodatno? Mozda ti fali ba imas grceve u listovima…

Pijem Donat Mg. Na pocetku mi je bio grozan, al sad sam se navikla, popijem koja 3 dl dnevno, malu casu u jutro i navecer. Ovo s grcevima sam osjetila i prije, al zadnje 2 noci me bas probudilo. Jutros sam se dobro rastegla u kupaoni i sad vidim da je ok. Mozda su se, kako mirujem doma vec 1,5 mjesec, misici su malo pobunili, traze neku akciju 😆

• KungfuMaca
    11. Listopad 2017. 12:07

Bas nasla tekst koji potvrđuje to sto si rekla... morat cu provjerit unosim li dovoljnu kolicinu Mg, mozda ipak trebam pojacati.. 350-360 mg dnevno...

mono1111
    11. Listopad 2017. 12:21

Katuska,
    Ne steti nikako ! Potpuno sigurmo !
    Elvira,
    Jojjj znam kako se osjecas ! Uzas !/ne znam sto bi ti rekla....
    Cure,
    Sretno na pregledima !

Honey
    11. Listopad 2017. 12:30

KungfuMaca

Bas nasla tekst koji potvrđuje to sto si rekla… morat cu provjerit unosim li dovoljnu kolicinu Mg, mozda ipak trebam pojacati.. 350-360 mg dnevno…

Znam jer su i mene grcili pa je sad dobro kak ga pijem. Pitanje je koliko ti se apsorbira ovog iz donata. Predlazem da uzmes neki dodatak kojem je velika apsorbcija, jer od npr.unesenih 300mg ne mora znaciti da ce se i svih 300 iskoristiti, ima vise vrsta mg pa najbolje pitaj u ljekarni. Ja pijem citrat, tako su mi rekli, i ne moze stetiti a meni dobro. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.