Tko je jucer spominjao Merkur za radjanje?
Evo imam friske informacije, od dragog kolegica iz firme rodila prekjucer, kaze kolegica s kojom mm djeli ured da je prezadovoljna cura, dali su joj da hoda dok god je mogla, samo povremeno na ctg stavili, dobila pilates loptu u box da moze hopsat, muz od prve minute s njom, pitali dal zeli epiduralnu, dobila u boxu piti i jesti, jedino su joj vodenjak prokidali ali isto su ju pitali jel se slaze, prvorotka i nije rezana… Meni zvuci kao ok pristup :)
Ja sam spominjala i drago mi je sta ovo cujem...sve vise sam sigurna da ce merkur biti moj odabir
Je je nina je imala danas pregled al nije se jos javila.
Bas i ja razmisljam taman maloprije da cu cirnit jel sta objavila.
Ja sam krepana. taman dosla doma od 6ipo jutros .prvo posa jutros pa s posla direkt na faks rijesit jos tri predmeta koja su mi ostala.
Neznan kako cu izdrzati takav tempo dva dana u tjednu u kombinaciji sa T. Al nadam se da budem, ionako su mi sva tri u prvom semestru.
Ivanasu,
Jejjjjj !!!
Teich,
Dobrodosla ! Da li znas kada ti je bila O?? Koliko ti inace ciklusi traju?? Da li jos uvijek krvaris?? Moram napisati svoje misljenje, ne zelim plasiti, stvarno nista ne mora znaciti ali mi se tvoja beta dns cini preniska, oko 600 jelda?? To je danasnja beta? Dns bi bila 5 + 6. Mislim stvarno su razlicite vrijednosti bete, i ono sto je najvaznije je duplanje bete, a ne jedna vrijednost...sretnoo i javi nam !!!
Tko je jucer spominjao Merkur za radjanje?
Evo imam friske informacije, od dragog kolegica iz firme rodila prekjucer, kaze kolegica s kojom mm djeli ured da je prezadovoljna cura, dali su joj da hoda dok god je mogla, samo povremeno na ctg stavili, dobila pilates loptu u box da moze hopsat, muz od prve minute s njom, pitali dal zeli epiduralnu, dobila u boxu piti i jesti, jedino su joj vodenjak prokidali ali isto su ju pitali jel se slaze, prvorotka i nije rezana… Meni zvuci kao ok pristup :)
Ja sam spominjala i drago mi je sta ovo cujem…sve vise sam sigurna da ce merkur biti moj odabir
Da, meni je bas drago, par puta sam vidjela curku i drago mi je da se nije mucila i da ima super iskustvo... Ostalo sta god sam pitala dragog on kaze da nema pojma sta mu je ova rekla i da kak nama uopce padne na pamet takvo nesto pitat haha MUSKO
Curke, može pomoć. Zatrudnila sam sa 68 kg, a sad se bližim 15 tt i imam 75 kg. Nije li možda malo previše? Baš se pl
Nemam pojma za kile. Mislim da sam i ja zatrudnila sa 68, zadnja dva pregleda sam imala 69. Mene je brinulo kako to beba raste a znala sam povracat po par dana, i onda nista. Sad ujutro imam 68, a navecer 69, pa cemo vidjet dokad. Ma ni ne opterecuje me toliko, ne pazim nista posebno, iako bi htjela da se zdravije hranim...
Hahaha kaktus!
Dobrodosle nove cure, sad nas ima sve vise i vise, super
Ja sam skroz tuzna sto se Nina jos nije javila... i sto sam si briseve zajebala. Sad me narucio za ponedjeljak. Znaci ne seksati se dva dana prije briseva. Happines ja imam normalno odnose s muzem, onak slusam tijelo i dok me nista ne boli i dok je zelja zasto ne.
Cure nove dobro dosle! Ivanasu drago mi je <3
Ivanasu,
Jejjjjj !!!
Teich,
Dobrodosla ! Da li znas kada ti je bila O?? Koliko ti inace ciklusi traju?? Da li jos uvijek krvaris?? Moram napisati svoje misljenje, ne zelim plasiti, stvarno nista ne mora znaciti ali mi se tvoja beta dns cini preniska, oko 600 jelda?? To je danasnja beta? Dns bi bila 5 + 6. Mislim stvarno su razlicite vrijednosti bete, i ono sto je najvaznije je duplanje bete, a ne jedna vrijednost…sretnoo i javi nam !!!
Ciklusi 28-30dana,beta je vadena jucer ujutro 650 je ..krvarenja vise nema samo smedkasti iscjedak ali oskudno..nezz ni sama, jedino sto sad mogu je mirovat i cekat petak kad idem na pregled..gin.kaze pravo cudo sto sam uopce zatrudnijela prirodnim putem jer ovulacije nije niti bilo bas svaki mjesec,ali zbog terapije se to ustabililo..
👩🏻35.g. Pcos +IR
👦🏻35.g.
2017.g vanmaternicna t
1.IUI-❌
2.IUI- 👧🏻7/2020
Ivanaa jeee super za srceko male tockice!!! Nina svi cekamo.... Nove cure dobrodosle bit ce puno bebica
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji