Nemasna lagana prehrana, izbaci vitamine osim folne ako uzimaš, nikakve lijekove za bol i sl. nemoj uzimat… Pokušaj što manje povraćat. Mali mali obroci.
Uff.. To ko da si sebi rekla 😂😂.. Hvala ti, nadam se da će sve biti ok.
Nemasna lagana prehrana, izbaci vitamine osim folne ako uzimaš, nikakve lijekove za bol i sl. nemoj uzimat… Pokušaj što manje povraćat. Mali mali obroci.
Uff.. To ko da si sebi rekla 😂😂.. Hvala ti, nadam se da će sve biti ok.
Mozda ti i neke priv.poliklinike uzimaju pregled kod gastroent.preko uputnice, gdje ces vrlo brzo doci na red
Moras provjeriti....
Ali i.kod narucivanja u bolnicu navedi da si T i da te gin.hitno salje. Sigurno ce te ugurati negdje prije...
Curkeee evo meee :)
Kuca srceko na ekranu! 😊😊😊
Sve je ok. Dobila sam utrogestan za jos mjesec dana kad je sljedeci pregled. Isto tako uputnicu za krvnu sliku i test senzibiliteta.
Sad sam sretna 😊
Kako mi vi provodite dan?
Ja samo cekam kada cu ici spavati. Umorna sam od iscekivanja 🙈
Sve je ok. Dobila sam utrogestan za jos mjesec dana kad je sljedeci pregled. Isto tako uputnicu za krvnu sliku i test senzibiliteta.
Sad sam sretna 😊
Super :)) bas mi je drago da je sve super
Sad sam sretna 😊
Super!!! Laku noć!
Ajme Ivana,pa to je super! Sad ja necu moci docekat iduci cet da vidim srceko! Vec znam da cu se plakat kad vidim...
Curke,pozdrav svima.Nova sam ovdje..vec par dana pregledavam forum super ste :) ugl. prosli tjedan napravila testove koji su pokazali +,jucer ujutro dobila sukrvicu pa odmah kod ginica..jos se nista ne vidi na ultrazvuku,al sad u petak idem ponovno..po beti su rekli da sam u 6tj.,al od danas sam na strogom mirovanju (zbog mog zdravst.stanja- policisticni jajnici,inzulinska rezistencija)..mene je malo strah jer mi je ovo prva trudnoca..samo se nadam da ce se odrzati..imate kakav savjet dobro bi mi dosao😊😊
👩🏻35.g. Pcos +IR
👦🏻35.g.
2017.g vanmaternicna t
1.IUI-❌
2.IUI- 👧🏻7/2020
Curke,pozdrav svima.Nova sam ovdje..vec par dana pregledavam forum super ste :) ugl. prosli tjedan napravila testove koji su pokazali +,jucer ujutro dobila sukrvicu pa odmah kod ginica..jos se nista ne vidi na ultrazvuku,al sad u petak idem ponovno..po beti su rekli da sam u 6tj.,al od danas sam na strogom mirovanju (zbog mog zdravst.stanja- policisticni jajnici,inzulinska rezistencija)..mene je malo strah jer mi je ovo prva trudnoca..samo se nadam da ce se odrzati..imate kakav savjet dobro bi mi dosao😊😊
Dobrodosla. 😄
Kad ti je bila zadnja M. Jesi vadila betu vise puta ili samo jednom
Drzimo palceve da na iducem pregledu bude sve super😊😊😊
Cure jel ste vi napuhnute.. meni je trbuh ko sa 5mj u prvoj trudnoci...ne mogu ga ni uvuci i tvrd je ko kamen...nemam zatvor...😨😨😨
Sortiraj odgovore
Najstariji