Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    10. Listopad 2017. 21:55

Drago mi je da je ipak sve ok ispalo, i nadam se da ti se nece ponoviti.

Ena @
    10. Listopad 2017. 21:57

ikyri

ikyri

Ah prenjela sam…bila puno u bolnici na indukciji. Porod kad je krenuo je isao jako brzo i umirala sam.od.bolova a nisu me shvacali. Čak sam dobila epiduralnu 30min prije poroda a to se nesmije jer moraš izgon osjetit bar malo. Padali su maloj otkucaji …mislili.su da je od dripa i epiduralne. Ctg nije pokazivao trudove pa su mi i drip dali …pa je to kao bilo prejako…pa su dali spazmexe … i na kraju babica zaključila da je glavica vani… nakon što je išla ispraznit mjehur i skužila glavicu. Rodila bez ikakvog osjeta… Dobro da mala nije pala na pločice. Spustili su pedijatra zbog otkucaja… Sve bilo na kraju ok. Samo zbog spazmexa i koktela mi ostala postelica koju nisu skužili jer nitko nije pregledao posteljicu kako spada. Te sam isla na kiretažu nakon. Kad su mi micali stol i dizali noge na one kuke … sam vikala da mi krivo noga stoji i da ce past u trudu … i nitko ništa…kao strpi se malo… i spremačica micala one zelene plahte i fino dobila po glavi nogom… I onda je meni bilo žao a ja ni kriva ni dužna… I još mi je babica neka mlada rekla da neznam disat i da ako nemogu ovo necu moc nista u životu… Traume samo takve.

Curka se cijela zapetljala u pupčanu…zato su otkucaji padali …Moglo je bit svašta.

Issss stvarno katastrofa. 😥 koje budale.  Kolko ti imas godina?

url=https://lilypie.com]

ikyri
    10. Listopad 2017. 21:57

Ali gle ja sam osobno vidjela 50 poroda u Rijeci. Puno predivnih, nešto onih ružnijih, kad se malo kompliciraju... ali sve je na kraju dobro završilo. Nepostoji neka matematika. Ja sam bila 4cm otvorena i rodila u sat i pol... a netko ce rađat 10h. Netko ce 8h bit samo prst otvoren i onda se u sat vremena skroz otvorit. Netko se otvori do 7cm i dođe tako u bolnicu i beba se nikad dovoljno ne spusti i završi na carskom. Doktori ne znaju. Ali se trude da ne dođe do komplilacima. Ja sa 4cm sam bila po svim pravilima za epiduralnu.... i nitko me nije gledao jer se sve dešavalo prebrzo... Prenjela sam 2 tj... morala je beba van. Svakim danom je rizik bio puno veci.

10. Listopad 2017. 21:59

Ja sam imala klasican porod prvorotke, polako sam se otvarala, otkucaji su bili dobri konstantno, mala se spustila skroz, pravilno okrenuta, samo se cekalo da se otvorim. A njihovo stalno cackanje i petljanje me uzasno nerviralo i nisam se mogla ni opustit ni koncentrirat na sebe i svoj porod. Pa nasilno rucno otvaranje cervixa jer eto ekipi se ocito zurilo, navecer sam radjala a bila mlada ekipa pa su valjda htjeli bit u miru, jedina sam radjala u tom trenutku. 

ikyri
    10. Listopad 2017. 22:07

Ja imam 32 god. Ma kad jedna stvar krene krivo to se često zakomplicira. Ali babice... Pa ubila bi ih... Na CTG-u dok sam imala trudove ..kaže meni babica da mi to nije ništa i onda me pita hocu li epiduralnu... ja kažem da ako bude ponuđena hocu. Dakle zatvorena sam danima, prvi porod, procjena bebe 4500g i puna sam gelova od kojih žene često imaju puno jače trudove. Ona mene pogleda i kaže mi da tako i izgledam. ( kao netko tko je osjetljiv kao). Pa da ih zadaviš. 

ikyri
    10. Listopad 2017. 22:08

Ma ovaj put ce bit super... znam ja to. 

• ita87
    10. Listopad 2017. 22:09

Taj njihov odnos je bas grozan

Bublica123
    10. Listopad 2017. 22:15

kaktus

pikica3

Ja sam prvo u petrovoj…ako Bog da ovo bi na Merkuru…ali….zivim tri koraka od vinogradske i moji bi mi mogli non stoo dolazit…bar na prozor….tako da sam na mukama…al ima jos vremena pa se valjda budem zgruntala

Navodno je merkur jedino hrv rodiliste kojem raste broj poroda iz godine u godinu, valjda to nesto znaci hehe
    Al meni totalno nepoznata bolnica, cak neznam ni gdje se tocno nalazi, gore nad kvatricem koliko znam…

Meni dvije prijateljice tamo rodile...ja sam cekala ispred radjaone ...stalno su nam dolazili davati informacije...kad je rodila babica mi je donjela kutu i masku i pustila me k njoj i bebi kad je vidjela da smo ko sestre...divni su bili...hodala, stalno je netko bio nad njom...ma vrh...

Ivanasu
    10. Listopad 2017. 22:25

Bok zene,
    Evo nije me bilo dva dana i vec imam sto procitati. Bome ste se dobro raspisale :)

Ja se evo javljam malo prestrasena. Spremam se za spavanje a na wcu vidim na papiru nesto roza boje. Odmah su mi se u glavi slozile slike od proljetos kad je bio spontani. Sva prestrasena odem u krevet i isplacem se i za sat vremena opet na wc da provjerim stanje, a ono nista na papiru.

Sutra idem na pregled i bojim se dal ce se cuti otkucaji, hoce li biti sve ok....

Ajmeee 🙈🙈🙈😣

amarenna
    10. Listopad 2017. 22:30

Ivanasu

Bok zene,
    Evo nije me bilo dva dana i vec imam sto procitati. Bome ste se dobro raspisale :)

Ja se evo javljam malo prestrasena. Spremam se za spavanje a na wcu vidim na papiru nesto roza boje. Odmah su mi se u glavi slozile slike od proljetos kad je bio spontani. Sva prestrasena odem u krevet i isplacem se i za sat vremena opet na wc da provjerim stanje, a ono nista na papiru.

Sutra idem na pregled i bojim se dal ce se cuti otkucaji, hoce li biti sve ok….

Ajmeee 🙈🙈🙈😣

Drzim fige da sve bude u redu!!! Ja bi otisla na hitnu prepala bi se sigurno

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.