Nisam dobila ni drip ni nista sve prirodno ali to je vjerojatno jer sam dosla puno vec otvorena i znam da su komentirali gledajuci ctg da su trudovi bas jaki pa da drip i ne treba samo su mi stavili onu braumilu za slucaj da bude trebalo.
Mono ima baby watcher! Da sluša otkucaje doma… sve si dobro skužila.
Ajme stvarno nisam znala da to postoji, predobro
Jedino su me super sasili, tu nemam zamjerku.
A inace, kad mi je budala nalegla na trbuh u prvom trudu za izgon skoro sam ga puknula u glavu, nisam jos ni uhvatila zraka za tiskanje a on vec pozuruje... Jos babica i on komentirali da smo mogli i bez epiziotomije mozda, ma katastrofa...
Ja sam prvo u petrovoj...ako Bog da ovo bi na Merkuru...ali....zivim tri koraka od vinogradske i moji bi mi mogli non stoo dolazit...bar na prozor....tako da sam na mukama...al ima jos vremena pa se valjda budem zgruntala
Ja imam traume s poroda. Mislim da zelim bit u bolnici što kraće. Ma sve vam ovisi od poroda do poroda. Na koga naiđeta...kad rađate... i sl... Tako da sve je to isto.
Ja sam prvo u petrovoj…ako Bog da ovo bi na Merkuru…ali….zivim tri koraka od vinogradske i moji bi mi mogli non stoo dolazit…bar na prozor….tako da sam na mukama…al ima jos vremena pa se valjda budem zgruntala
Navodno je merkur jedino hrv rodiliste kojem raste broj poroda iz godine u godinu, valjda to nesto znaci hehe
Al meni totalno nepoznata bolnica, cak neznam ni gdje se tocno nalazi, gore nad kvatricem koliko znam...
Ah prenjela sam...bila puno u bolnici na indukciji. Porod kad je krenuo je isao jako brzo i umirala sam.od.bolova a nisu me shvacali. Čak sam dobila epiduralnu 30min prije poroda a to se nesmije jer moraš izgon osjetit bar malo. Padali su maloj otkucaji ...mislili.su da je od dripa i epiduralne. Ctg nije pokazivao trudove pa su mi i drip dali ...pa je to kao bilo prejako...pa su dali spazmexe ... i na kraju babica zaključila da je glavica vani... nakon što je išla ispraznit mjehur i skužila glavicu. Rodila bez ikakvog osjeta... Dobro da mala nije pala na pločice. Spustili su pedijatra zbog otkucaja... Sve bilo na kraju ok. Samo zbog spazmexa i koktela mi ostala postelica koju nisu skužili jer nitko nije pregledao posteljicu kako spada. Te sam isla na kiretažu nakon. Kad su mi micali stol i dizali noge na one kuke ... sam vikala da mi krivo noga stoji i da ce past u trudu ... i nitko ništa...kao strpi se malo... i spremačica micala one zelene plahte i fino dobila po glavi nogom... I onda je meni bilo žao a ja ni kriva ni dužna... I još mi je babica neka mlada rekla da neznam disat i da ako nemogu ovo necu moc nista u životu... Traume samo takve.
Ah prenjela sam…bila puno u bolnici na indukciji. Porod kad je krenuo je isao jako brzo i umirala sam.od.bolova a nisu me shvacali. Čak sam dobila epiduralnu 30min prije poroda a to se nesmije jer moraš izgon osjetit bar malo. Padali su maloj otkucaji …mislili.su da je od dripa i epiduralne. Ctg nije pokazivao trudove pa su mi i drip dali …pa je to kao bilo prejako…pa su dali spazmexe … i na kraju babica zaključila da je glavica vani… nakon što je išla ispraznit mjehur i skužila glavicu. Rodila bez ikakvog osjeta… Dobro da mala nije pala na pločice. Spustili su pedijatra zbog otkucaja… Sve bilo na kraju ok. Samo zbog spazmexa i koktela mi ostala postelica koju nisu skužili jer nitko nije pregledao posteljicu kako spada. Te sam isla na kiretažu nakon. Kad su mi micali stol i dizali noge na one kuke … sam vikala da mi krivo noga stoji i da ce past u trudu … i nitko ništa…kao strpi se malo… i spremačica micala one zelene plahte i fino dobila po glavi nogom… I onda je meni bilo žao a ja ni kriva ni dužna… I još mi je babica neka mlada rekla da neznam disat i da ako nemogu ovo necu moc nista u životu… Traume samo takve.
Curka se cijela zapetljala u pupčanu...zato su otkucaji padali ...Moglo je bit svašta.
Sortiraj odgovore
Najstariji