Ikyri posipaj ih sa krupnom soli prije nego odu u pecnicu. Tako ja kad zaboravim solit 😂
Student i ja sam procitala i cula za taj plin i isto razmisljam o Zaboku
Kiflice su vec smazane... spekla sam se gutajuci ih... Sad mi je malo loše. Posolila sam ih u pecnici malo, bilo je ok. Cure porod je daleko. Ja razmišljam o porodu u kadi ... ali vidjet cu u kakvoj cu formi bit. Neda mi se u trudovima ulazit i izlazit iz kade ako se jedva krećem. Predivni su mi porodi u kadi. Gledajte "One bore every minute" to su malo ludi englezi ali ima divnih priča. Tamo 5-6 sezona su ok.
Ja sam prvi put u vinogradskoj, sad definitvno necu tamo. Sveti duh 99posto.
Zasto neces opet u vinogradskoj? Nemas dobro iskustvo? Ja cu tamo
Ja sam vinogradskom jako razocarana ostala, previse intervencija, drip svaka dobije, epiziotomiju svaka zaradi, nalijeganje na trbuh, bas su mi isli na zivce... Zelim malo prirodniji porod, boli, naravno da boli, al zaboga pusti me na miru u mojim bolovima da se porod sam odvije kako treba... Imala dvoje cimi kad sam dosla u sobu, ista prica kod sve tri, one otisle iduci dan, dosle dve nove, opet kobda slusas sve isto. Previse intervencija, a premalo prirodnog poroda. Zato me vinogradska nece vidjet vise
Cure, prije cca tjedan dana netko (mislim da Mono) je napisao nesto u smislu da kad dodje doma da ce slusat otkucaje srca bebe, i to me muci do dan danas, dali sam ja to nes pobrkala ili ?? S cim? Kako?
Nemojte mi se smijat
Ja sam vinogradskom jako razocarana ostala, previse intervencija, drip svaka dobije, epiziotomiju svaka zaradi, nalijeganje na trbuh, bas su mi isli na zivce… Zelim malo prirodniji porod, boli, naravno da boli, al zaboga pusti me na miru u mojim bolovima da se porod sam odvije kako treba… Imala dvoje cimi kad sam dosla u sobu, ista prica kod sve tri, one otisle iduci dan, dosle dve nove, opet kobda slusas sve isto. Previse intervencija, a premalo prirodnog poroda. Zato me vinogradska nece vidjet vise
Aha da, imas pravo sto se tog tice, kao na traci su. Ali mimo tog sam cula dosta dobra iskustva, ne znam nekako sam odmah odlucila tamo ic, nadam se da se necu zeznut
Cure, prije cca tjedan dana netko (mislim da Mono) je napisao nesto u smislu da kad dodje doma da ce slusat otkucaje srca bebe, i to me muci do dan danas, dali sam ja to nes pobrkala ili ?? S cim? Kako?
Nemojte mi se smijat
Mono ima baby watcher! Da sluša otkucaje doma... sve si dobro skužila.
Tajchi kakva su ti iskustva sa splitskim rodilistem?
Sa rodilistem super. Ali sa ocuvanjem trudnoce (bila sam od 32. Tjedna do kraja) Boze sacuvaj osoblje uzas pristup. Ja sam bila u sobi noc trudovi a oni meni da nemam ja trudove i dali mi apaurin. Ujutro u 6 sati ja 7 prstiju otvorena.
Osoblje u boksu i osoblje u odjelu nakon poroda stvarno super i same pohvale . ali ovi na odrzavanji ajme 😰😰
Sortiraj odgovore
Najstariji