Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    09. Listopad 2017. 23:29

Ninoch,
    Vec sam ti pisala, dokt.Herman je navodno super - Srednjaci, dokt.Novak Malesnica...znam da ti je to drugi dio grada, ali svaka 4 tjedna odlaziti, ok je po meni....dokt.Herman ima super aparaturu, sve novo, ja sam inace u suprotnoj smjeni kdo socijalnog, ali ne bi ga osobno preporucila, imala sam razne situacije s njim jos prije, ali puno cura pisu dobre kritike i o njemu...stvarno je to individualno !
    Gdje ides privatno na uzv??

• maja6385
    09. Listopad 2017. 23:55

Pozdrav svima! 
    Uspjela sam pročitati sve stranice i puno su mi pomogle. Kod mene je prva trudnoća, imala sam krvarenje, tri dana bolnice a vuklo se nakon toga još mjesec dana. Sad je već dva tjedna sve čisto, a i mučnine su sve manje, hvala Bogu! Forum mi je jako pomogao jer vidim da vas još ima s takvim problemima i da je sve na kraju dobro završilo pa se nadam da će tako i kod nas! Sretno svima!

kathryn
    10. Listopad 2017. 00:51

Ne brini Ninaaa.. vidis da nam je isto, a za 10 dana cemo se skupa veseliti srceku! Jel tebi tvoja rekla koliko si T po uzv? 

Ninnach
    10. Listopad 2017. 06:18

kathryn86

Ne brini Ninaaa.. vidis da nam je isto, a za 10 dana cemo se skupa veseliti srceku! Jel tebi tvoja rekla koliko si T po uzv?

Ma nije mi apsolutno ništa rekla, ni koliko sam trudna ni ništa. E, da, rekla mi je neka uopće o tome ništa ne razmišljam?! Danas ću zvati dr. Hermana što mi je Mono preporučila i ako prima pacijente briga me, putovati ću na dr dio grada. 

Ninnach
    10. Listopad 2017. 06:21

mono1111

Ninoch,
    Vec sam ti pisala, dokt.Herman je navodno super - Srednjaci, dokt.Novak Malesnica…znam da ti je to drugi dio grada, ali svaka 4 tjedna odlaziti, ok je po meni….dokt.Herman ima super aparaturu, sve novo, ja sam inace u suprotnoj smjeni kdo socijalnog, ali ne bi ga osobno preporucila, imala sam razne situacije s njim jos prije, ali puno cura pisu dobre kritike i o njemu…stvarno je to individualno !
    Gdje ides privatno na uzv??

Ok, danas definitivno zovem drHermana, privatno je mm našao jednu simpatičnu dr Tadić, tu na kvatruću ima privatnu ordinaciju pa sam eto mislila otići vidjeti. Sve pohvale ima na Najdoktor na netu pa idem pokušat kod nje. Sutra sam naručena u 17h.

Ninnach
    10. Listopad 2017. 06:28

Sad nešto surfam i ima i dr pall.. Koji je bolji? Herman ili pall? Mono, znaš ti? 

• ita87
    10. Listopad 2017. 06:53

Bok maja, dobrodosla i sretno dalje 

Palčica0306
    10. Listopad 2017. 07:05

Dobro jutro curke moje😘😘😘

ikyri
    10. Listopad 2017. 07:16

Dobro jutro. Ja se kao spremam za ginekologa a neama vode u kući ponovno. Od 3h ujutro nema... Ovo ce bit zabavno!

Tajchi2
    10. Listopad 2017. 07:40

Dobro jutro. Budna od 4 ubi me mucnina vec dva dana ne popusta , nista od hrane mi ne pase.
    U prvoj T sam imala mucnine kad sam bila gladna, ova druga T ce izgelda bit gora po mucninama a nisu od gladi 😰😰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.