Ikyri srerno na pregledu..operi se malo vlaznim maramicama i gotovo..a kavu negdje copi usput..ja se isto uvijrk vecer prije sredim..ne znam sta bk napravila da cekam i da mi nestane vode
Ninnach, mislim da nema mjesta brizi, gotovo svima nam je prvi pregled jednako prosao. Bit ce to sve dobro
Mi smo rekli roditeljima, i ja sam rekla najboljim prijateljicama, a muz je rekao kumu. Osobno mi je prevelika stvar za tajiti najblizima, a sve i da se nesto lose dogodi, bit ce uz nas. Ako su uz nas u lijepome, jos vise su nam potrebni u slucaju neceg ruznog. Nas 5 u drustvu smo prijateljice 23 godine (a sad nam je 30), ne mogu ni zamisliti da im 2 mjeseca tajim nesto toliko veliko.
Slazem se...ja sam rekla najblizima :)
Sretnoooo Ikyri!!!
Mi jos nikome nismo rekli, i reci cemo kad bude 9.tj..tad cemo imat potvrdu otkucaja a iskreno uzivam u ovoj tajni koji samo mi znamo iako bi ponekad vristala svima.
Mi nismo jos nikom rekli, sad ce 14 tt
Sreca pa nitko jos nije skuzio, budemo mozda rekli nakon iduceg pregleda
Evo prije sam izašla nego ušla. Skicnuli malo... kaže da je dečko 100%. Vidjela pimpača... našalila se da se nije nešto iskazao možda je na muža...(maleni je). Samo malo smo pogledali sljedeci je veliki anomly scan pa ce pogledat sve detaljno.
Ikyri,
Jejjjj za decka !!!!!!
Ninich,
Ja sam kod Palla, i rekla sam da ga osobno ne bi preporucila.....ali ne mogu reci da ga cure ne hvale...mi se nismo nasli u rjecniku i zato ni ne vodim T kod njega naravno ! Ali sad smo vec, kako komuniciramo preko maila i sve, dospjeli doci donekle na zelenu granu...
Ti odluci, primaju oboje...sestra kod Palla se nikome ne svidja, mene vec zna i zna moju situaciju pa je prema meni vrlo srdacna...dok prema ostali i nije...
Ne znam, nekako mi se cini da je Herman bolji...
Nove cure dobrodosle !!!
Pa takav je plan, da ne govorimo do 12tt, asad ako ne izdrzimo javim. Prvenstveno ne zelim govoriti da me ne maltretiraju s tim sto bi trebala a sto ne, da se ne nerviram u ovako ranoj fazi, a takve su i moja mater i svekrva mi, sole ga sole, iskrojile bo ti zivot da mogu 😁 Meni i muzu je super ovako i hvala bogu pa nemam ni neke simptome zasada pa ne moram izmisljati.
Ikyri cestitke na decku, to je to! 😀
Panda ja sam sad jela piletinu, super je bila 😁
Honey moja mama i sveki nisu bas takve, evo hvala Bogu svekrva me nije nikad ni pitala sta cekamo i slicno, a mama je znala imati komentar da zasto toliko radimo, kad cemo stici djecu napraviti, i kak se ona kladila na poslu koja ce prva postat baka...Makar znam da ce uvijek biti "pametnih" savjeta s njihove strane... A ja bi im rekla i sad da sam sigurna da budu sutile do 12t, a znam da budu na sva zvona objavile i sepurile se..
Dobro jutro curw.
Jeste razmisljali o zimskoj garderobi? Ja jutros isla na trznicu i izvadim baloner iz ormara i jedva donji gumb zakopcala... A razmisljam si sta cu na zimu, kaputa imam 3, dva su ful uska i strukirana, treci je bijeli i nije za svaki dan, jakna kratka ne dolazi u obzir haha jer mi nece pol trbuha pokrit, a dugacka je opet uska...
Sortiraj odgovore
Najstariji