Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • KungfuMaca
    10. Listopad 2017. 12:28

Kod mene za sada znaju samo moji roditelji, na poslu (ipak sam na komplikacijama) i 3 prijateljice. Muz nije nikome govorio. Sutra kalendarski navrsavamo 12 tt, a prekosutra idem na kombinirani, poslije toga cemo rec muzevim roditeljima i nakon toga svima ostalima. Jedva cekam!! Malo me hvata nervoza zbog kombiniranog, ali vjerujem da ce sve biti u redu! Daj Boze! Krvarenja nemam vec puna dva tjedna! 👍
    Ikryi, cestitke na decku!!

• Elviramagistic
    10. Listopad 2017. 12:38

Ikyri cestitke na deckicu 😁😁😁 sta se tice zimske garderobe..nemam pametnu ideju..ozkopcani kaput i šal hahahaha..ja na kaputu ne mogu zakopcati donji gumb vec sad a i na prsima me steze posteno..

• Ana1987
    10. Listopad 2017. 12:43

I nama stiže dečkić :D :D  pišulinac u prvom planu :D 

I ja se brinem za jakne..taman najhladnije kad budem najveća :D dragom ću krasti jakne :D jer ne namjeravam kupovati novo :D

ikyri
    10. Listopad 2017. 12:55

Ana1987

I nama stiže dečkić :D :D pišulinac u prvom planu :D

I ja se brinem za jakne..taman najhladnije kad budem najveća :D dragom ću krasti jakne :D jer ne namjeravam kupovati novo :D

Jej napokon još jedan pišo u grupi!

10. Listopad 2017. 12:56

I ja sam razmisljala o jaknama od dragog, al ima d ije koje su toliko teske da bi se valjda nakon pola sata vratila kuci bez jakne haha a jos cu sama sebi biti teska. I ima skijasku koja mi je preogromna i isto ne dolazi u obzir...
    Ocito cu nesto morat kupit, moram ove jeftinije ducane malo procesljat, bas ne mislim davat vise od 300kn za jaknu koju cu sad nosit i pitanje dal ikad vise

• Ana1987
    10. Listopad 2017. 13:03

ma ja sam čak mislila dobro ugrijati tbruh, tipa tajice, duple majice, pletene veste pa se ogrnuti jaknom bez da zakopčavam,,a i uvijek imam neki ogroman šal pa da ga stavim na dio koji ne mogu zakopčati ahahah.. već vidim da ću biti totalno modno obućena ahahah :D

• Ana1987
    10. Listopad 2017. 13:04

kaktus

I ja sam razmisljala o jaknama od dragog, al ima d ije koje su toliko teske da bi se valjda nakon pola sata vratila kuci bez jakne haha a jos cu sama sebi biti teska. I ima skijasku koja mi je preogromna i isto ne dolazi u obzir…
    Ocito cu nesto morat kupit, moram ove jeftinije ducane malo procesljat, bas ne mislim davat vise od 300kn za jaknu koju cu sad nosit i pitanje dal ikad vise

ikyri

Ana1987

I nama stiže dečkić :D :D pišulinac u prvom planu :D

Jej napokon još jedan pišo u grupi!

daaaa ,, dragi navijao za curicu ali meni je bilo svejedno, ali sad vidim kako sam sretna :D očito sam naginjala dečkiću :D kako sad sa ponosom mogu reći da nosim sina :D

ikyri
    10. Listopad 2017. 13:05
    Moj mudonja
    Moj mudonja
  • Ana1987
    10. Listopad 2017. 13:07

ikyri
    10. Listopad 2017. 13:09

Ma u neki secondhand po jaknicu. Ako zima bude jaka trebat ce vam postena jakna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.