Mene je isto strah, ne mogu reci da nije, al nadam se najboljem. Dok ne daj boze ne prokrvarim naglo ili nesto dobro je. Najljepse bi bilo ko Palčica, saznati u 17tt da si trudna, kad prode onaj najrizicniji period. Al jbg, ne pise nam svima isto, sve smo jako htjele ove bebe i strepile kad ce se dogoditi, i evo nas sada u najvecem strahu, da cemo izgubiti dio sebe do kojeg smo tako tesko dosle...eto ja placem sada, a mislila sam da sam donekle jedina razumna tu...
Kazu blazeno stanje a svaki dan samo osluskujeno i gledamo toalet papir kojim se obrisemo hahahah brutalno ali iskreno. Nina zao mi je sto se nisu culi otkucaji. Sacekaj jos malo rano je. Na sljedecem za 10 dana ce da se cuju. Tebe je barem htjela naruciti moja nije htjela ni da cuje. Hahhaha koja sestrica 🔫🔫🔫
Honey pa nemoj plakat. Zamisli kako ce bit kad budemo slale slikice uz i nagadjale je li decko ili cura. Brzo ce to da proleti. Sad u cet ce tri sedmice kako sam rAdila test za trudnoca, kao da je jucer bilo. S tako ce i da proleti do sljedeceg pregleda. 😘😘
Ma ja sam jučer bila 7 tj. trudna. Dan i tjedan sporo prođu a sve u svemu vrijeme ide.
Mene mirisi i dalje smetaju. Ali ne jako kao u prvoj trudnoci. U ovoj mogu dezić stavit bez da skoro ne povratim.
Evo ne placem vise, jedem slaninu na krekeru sa majonezom, sve je super.
Hahahahahaha
Tako treba!
Odlicna kombinacija, morate probati, samo bi sad trebala stati jer moguce da mi bude mucno od puno toga
Ja svaki, al svaki put provjeravam stanje na wc papiru , kad ce to vise prestat. I stalno mi u glavi scena kad sam prije pola godine vidjela smeckasto i tako je sve niz brdo krenulo.. al necemo mislit negativno, sve ce bit kako treba
Hahahahaha.... Što je meni sve bilo fino u trudnoci. Zapiši sve što tije fino i probaj kad trudnoca završi. Ja sam jela neke kobasice s kupusom svakihbpar dana...Ništa nije bilo finije od toga... Nakon poroda kad sam došla dontoga da mogu sve jest ... napravila sam si istu stvar i nisam mogla pojest ništa... Kobasice su mi bile ko masni kuhani parizer. Trudnoca je nešto ko kad se napiješ jako...malo ti se vrti u glavi, nerazuman si, šta god pojedeš je jako fino... povraća ti se nakon, dobiješ glavobolju i dugoročno zaradiš debeli trbuh.
Ninach,
Sto se tocno vidi??? Da li se vidi ZV, GV?? Plod se jos ne vidi??
Kao sto sam prije napisala, meni se sa 5+4 nije vidio plod, beta je bila 12 000, vidjela se samo GV i ZV...kroz dva dana se vidio plod, znaci 5 + 6 ali nije bilo otkucaja !
Ako ce te smiriti, odi privatno na uzv, gdje ce ti sve lijepo objasniti.....i mijenjaj ginekologa. Ja ne mogu opisati uopce pregled kod Kosa,.koji je toliko detaljan, znaci neusporedivo stvarno ! Znam da ces rijetko kada naci socijalnog koji je divan, ali ova te samo uznemiruje !
Ako si mozes platiti privatno, odi ! To ti je moj savjet !
Sortiraj odgovore
Najstariji