Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    10. Listopad 2017. 07:43

Privatno za Kvatric - mogu pohvaliti dr. Mazalin :)

Honey
    10. Listopad 2017. 07:59

Jutro! A jbt... pa sta rade kod vas ikyri da ste bez vode svako malo? Pa sta ne stave bar neku obavijest da se covjek pripremi? Sretno na pregledu i javi novosti-tj.nadam se da sve ostaje po starom! 
    Tajchi tebe vec tako rano mucnine krenu? Ja jos ni jednom nisam imala situaciju, doduse jucer mi bilo malo muka al to znam da je od slanine u komb sa majonezom. 

Ninnach
    10. Listopad 2017. 08:00

Ma kad sam se već naručila kod ove dr Tadić i preko telefona je bila normalna, onda idem sutra kod nje. U slučaju da mi se ne svidi iz nekog razloga mijenjati ću je. Ja evo već od ranog jutra u gradu... Vadila krv i dala urin na analizu. Poharala sam pekaru usput:) uopće nemam mučnine, već sam pisala o tome... Zapravo, da mi test nije potvrdio trudnoću nebi ni znala da sam trudna... Nekako sam ljubomorna na vas sa simptomima:) 

Honey
    10. Listopad 2017. 08:04

Haha Nina, ja uopce nisam ljubomorna! Meni super ovako 😀 Tako, nije ta tvoja gin za tebe, i nema gore kad je zena bescutna, i onda ti jos tak veli da ne mislis o tome. Ta ili nije rodila ili nije normalna ili oboje 😂 nemoj ni ici vise kod nje, samo te uzrujava.

Tajchi2
    10. Listopad 2017. 08:08

Ovaj put su ranije krenile nego u prvoj T. 
    Ubi me kuvanje sve mi se cini da cu uzimat rucak u restoranu za mm i maloga dok mi ovo ne prodje. 
    Nemam drugih simtoma sise su se smirile stomak ne boli nema grceva nikakvih ali mucnina je zasad cjelodnevna.

• ita87
    10. Listopad 2017. 08:21

Meni se isto bas ne jede klasicno kuhano ili peceno.
    vecera cokolino, a dorucak tri zlice bijele linolade 

Palčica0306
    10. Listopad 2017. 08:31

Mi za doručak dvje kriške prženog kruha s maslom i džemom i čašu mlijeka,pa oko 9 pojedemo vočke dvije,ručak bude mmmm samo da nije piletina jer mi se povrača na nju i jaja,i popijemo čašu sviježe iscjeđenog soka od naranče,pa oko 4 popijemo čaj uz koji keksić i večeramo oko 6:30 opčenito muslle s čokoladom i sušenim voćem🤗🤗🤗

Ninnach
    10. Listopad 2017. 08:31

Honey, kad ste vi onda odlučili objaviti roditeljima sretnu vijest?

Honey
    10. Listopad 2017. 08:36

Ninnach mi smo odlucili cekati bar do 12tt. A vi? 

Ninnach
    10. Listopad 2017. 08:39

Mi smo se odlučili za čekanje dok ne prođe tih 12tjedana. Teško nam je skrivati to i najradije bi rekli ali mene je strah prije objaviti. Mislim da tu utjecaja ima i ta moja doktorica koja mi još nijednom nije izustila nešto pozitivno. Čim na njoj vidim da sumnja, odmah i ja posumnjam da nešto ne daj Bože nije u redu. Jedva čekam sutra taj privatni pregled. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.