Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    09. Listopad 2017. 19:41

Ti otkucaji su bitni jer nakon pozitivnih otkucaja su puno veće šanse da ce bit sve uredu. Do tada je sve još jako jako nesigurno... nakon toga je i dalje rizično do 12.tj. To je u svakoj trudnoći tako. Stalno rizici...stalno čekanje... 

• ita87

Nina zao mi je sto si razocarana... pisala sam vec da je tako i meni rekla kad sam htjela na prvi pregled sa 6 tjedana, samo je rekla nece se nista vidjeti, i kad sam dosla sa 8tt vidjelo se. Ne brini. Strpi se jos malo i bit ce sve ok

Bublica123

Ninnach

Bok cure, oprostite nisam se prije javljala, malo sam bila bezvoljna pa otišla spavati. Nisam baš presretna s UZV jer mi je opet rekla neke stvari koje su me pogodile, kao npr da evo vidi se gestacijska vrećica ali nema otkucaja pa ne možemo još ništa sigurno reći. Ne razumijem. Uglavnom, mjerila mi sestra tlak,i dala mi dr uputnice da vadim krv i krvnu grupu. Pitala me neke osnovne podatke ono visina i kilaza i tako začas sam bila vani. E da i bris za papa test mi uzele. O bebi nije nista receno samo da cemo vise znati za 10 dana. Eto cure moje.

Nista ne brini...za koji dan ce se cuti i otkucaji...kada te opet narucila?

Honey
    09. Listopad 2017. 19:43

Ajoj Nina, pa to je ja mislim normalno da ti je vidjela samo gv, prerano je za srceko. Dobro je da ti je uzela sve mjerei izmjere, neke ni to nisu dobile odradeno. Bit ce to dobro, za 10 dana ces cut srce u sebi! Zelim ti strpljenja i mira, drz se 

Ninnach
    09. Listopad 2017. 19:45

Za 10 dana me naručila ponovno. A u srijedu sam već imala dog kod privatne gin. Tako da sad neznam da li da otkažem taj privatni pregled ili da odem. 

Ninnach
    09. Listopad 2017. 19:45

Nema mi druge nego čekati. I nadati se da će biti sve u redu. 

Katuska99
    09. Listopad 2017. 19:53

Nina zao mi je kaj jos nije bilo srceka, tako je i meni bilo pa je sljedeci put tuklo ko ludo! Znam da ce ti bit sad tih 10 dana kao 10 godina, al samo pozitiva!! Nemamo kaj drugo. 
    Mislim da je nepotrebno da ides privatno tako rano, al ti razmisli jos.. 

ikyri
    09. Listopad 2017. 19:54

Ninnach

Nema mi druge nego čekati. I nadati se da će biti sve u redu.

Imaš slikicu? Čekaj tih 10 dana. Bit ceš tad punih 7 tj. to ti je taman. Memoj bit tužna. Malo i hormoni rade nered u glavi... ali bit ce to ok.

• Osprey
    09. Listopad 2017. 20:12

Cure, jeste vi osjetljive na mirise? Meni jako teško pada vožnja u javnom prijevozu, sve mi smrdi. Inače još mi nisu počele mučnine ni povraćanje, ali busevi su mi koma. 
    Ninnach, ja isto na prvom pregledu nisam čula srce, sad čekam još 9 dana za novi pregled i jako sporo prolazi, ali vjerujem da će se isplatiti čekanje :)

• Elviramagistic
    09. Listopad 2017. 20:20

Nina bas mi je zao ali rano je to jos..mozda bi se vec sutra culo..za 10 dana ce se cuti i vidjet ces kakva ce vec razlika biti ako dobijes slicicu..znam da ce ti ici ko godina tih 10 dana ali proci ce nekako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.