Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    09. Listopad 2017. 18:03

Cure hvala svima divne ste!!  moze Mono stavit cu vam i slikicu da vidite samo da decko dode s posla s laptopom pa da prikopcam usb 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

little baby
    09. Listopad 2017. 18:15

panda102

Cekajuci Ninu hahahaah
    Ja danas nesto puna pljuvacke. Ne mogu to objasniti hahahah valjda jer mi je mucno citav dan. Jedem samo mandarine i kruh. I sad sam isto oni psi sto im kapa pljuvacka hahahaha jos neko???

Hahaha i ja slinim ko pas kakav. Pogotovo na spavanju,probudim se u jednom trenutku a usta puna sline i jastuk mokar hahahah. A inace mi se to ne dogada. Ili kad krenem povracat pa u stanci krene samo slina curit uff

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Honey
    09. Listopad 2017. 18:17

Haha panda, ja neznam sta ce mene cekat drugi tjedan, ali evo za sada jedva da imam simpzome, sve papam 😀 Ja se vec brinem za Ninu!!!!

panda102
    09. Listopad 2017. 18:36

little baby
    09. Listopad 2017. 18:39

Hahahahahaha Panda102 e to je to! 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

ikyri
    09. Listopad 2017. 18:45

Ja hocu jest...stalno... aaaaa!!! Sline mi cure na pomisao na hranu!

Palčica0306
    09. Listopad 2017. 19:01

Honey

A Palčice ti si baš neka dušica. Hvala i tebi puse i nama malo tvog mira

Heheeh dakako draga...pa mir je najvažniji,beba sve osjeti...pa ipak smo u blaženom stanju🤗🤗🤗😘😘😘

ikyri
    09. Listopad 2017. 19:10

Ja sam više nešto u ovom smislu.

Honey
    09. Listopad 2017. 19:19

Hahahaha ikyri im dying 😂😂😂

Ninnach
    09. Listopad 2017. 19:31

Bok cure, oprostite nisam se prije javljala, malo sam bila bezvoljna pa otišla spavati. Nisam baš presretna s UZV jer mi je opet rekla neke stvari koje su me pogodile, kao npr da evo vidi se gestacijska vrećica ali nema otkucaja pa ne možemo još ništa sigurno reći. Ne razumijem. Uglavnom, mjerila mi sestra tlak,i dala mi dr uputnice da vadim krv i krvnu grupu. Pitala me neke osnovne podatke ono visina i kilaza i tako začas sam bila vani. E da i bris za papa test mi uzele. O bebi nije nista receno samo da cemo vise znati za 10 dana. Eto cure moje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.