Ma pukla im je cijev pa su valjda loše pokrpali. Ma poludim ... em sam žedna...em hocu kavu i još se nemogu otusirat prije ginekologa... wtf... Ah sta cu.
Znači nikome nećete reći, ni roditeljima ni nikome do 12.tjedna? Da, tako i mi najvjerojatnije.
Jucer navecer sam napravila generalku pa mi je lakše. Depiliranje i sva ta čudesa... Da nisam bi pitala nekog da mi posudi tuš u drugom naselju.
Hahaha ikyri, dobro da si sinoc rijesila sve. Ja ostavim za zadnji cas, bilo bi veselo da se meni ovako nesto desi
Zao mi je sto prije trudnoce nisam obavila ipl, da ne moram bar o dlakama misliti. Ne znam da li se smije u trudnoci koristiti..
Ma dlake su super. Što manje to brijat. Ja evo brijem svakih 4tj. Samo mi sve urasta i svrbi i za ph rodnice su dlake zdrave kao...
Ninnach, mislim da nema mjesta brizi, gotovo svima nam je prvi pregled jednako prosao. Bit ce to sve dobro
Mi smo rekli roditeljima, i ja sam rekla najboljim prijateljicama, a muz je rekao kumu. Osobno mi je prevelika stvar za tajiti najblizima, a sve i da se nesto lose dogodi, bit ce uz nas. Ako su uz nas u lijepome, jos vise su nam potrebni u slucaju neceg ruznog. Nas 5 u drustvu smo prijateljice 23 godine (a sad nam je 30), ne mogu ni zamisliti da im 2 mjeseca tajim nesto toliko veliko.
Ma dlake su super. Što manje to brijat. Ja evo brijem svakih 4tj. Samo mi sve urasta i svrbi i za ph rodnice su dlake zdrave kao…
Bome meni su dlake nest najgore s cim se moram borit
Evo me na poslu slinim i muka mi hahaha neko ljubomoran? Smisljam sta jesti na pauzi, ako neko spomene piletinu umrijet cu...tako mi se nesto odrezala...
ikyri sretno na pregledu
Ja nisam baš mislila odmah govorit ali kako me pas ugrizao kad sam jedva bila trudna ba sam svima bližnjima rekla jer sam se jako zabrinula. A ja kad se brinem moram pričat... U prošloj sam rekla kad su potvrđeni otkucaji. Ovo ranije je pak prerano... a do 12tj...ako imaš mučnine i nisi dobro ćeš teško sakrit. Moji bi mi počeli govorit da izmišljam...što nisam išla doktoru i tako...
Sortiraj odgovore
Najstariji