Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    10. Listopad 2017. 08:39

Ma pukla im je cijev pa su valjda loše pokrpali. Ma poludim ... em sam žedna...em hocu kavu i još se nemogu otusirat prije ginekologa... wtf... Ah sta cu.

Ninnach
    10. Listopad 2017. 08:40

Znači nikome nećete reći, ni roditeljima ni nikome do 12.tjedna? Da, tako i mi najvjerojatnije. 

ikyri
    10. Listopad 2017. 08:41

Jucer navecer sam napravila generalku pa mi je lakše. Depiliranje i sva ta čudesa... Da nisam bi pitala nekog da mi posudi tuš u drugom naselju.

• ita87
    10. Listopad 2017. 08:44

Hahaha ikyri, dobro da si sinoc rijesila sve. Ja ostavim za zadnji cas, bilo bi veselo da se meni ovako nesto desi

• ita87
    10. Listopad 2017. 08:45

Zao mi je sto prije trudnoce nisam obavila ipl, da ne moram bar o dlakama misliti. Ne znam da li se smije u trudnoci koristiti..

ikyri
    10. Listopad 2017. 08:47

Ma dlake su super. Što manje to brijat. Ja evo brijem svakih 4tj. Samo mi sve urasta i svrbi i za ph rodnice su dlake zdrave kao... 

10. Listopad 2017. 08:51

Ninnach, mislim da nema mjesta brizi, gotovo svima nam je prvi pregled jednako prosao. Bit ce to sve dobro 
    Mi smo rekli roditeljima, i ja sam rekla najboljim prijateljicama, a muz je rekao kumu. Osobno mi je prevelika stvar za tajiti najblizima, a sve i da se nesto lose dogodi, bit ce uz nas. Ako su uz nas u lijepome, jos vise su nam potrebni u slucaju neceg ruznog. Nas 5 u drustvu smo prijateljice 23 godine (a sad nam je 30), ne mogu ni zamisliti da im 2 mjeseca tajim nesto toliko veliko. 

• ita87
    10. Listopad 2017. 08:54

ikyri

Ma dlake su super. Što manje to brijat. Ja evo brijem svakih 4tj. Samo mi sve urasta i svrbi i za ph rodnice su dlake zdrave kao…

Bome meni su dlake nest najgore s cim se moram borit 

panda102
    10. Listopad 2017. 09:00

Evo me na poslu slinim i muka mi hahaha neko ljubomoran?  Smisljam sta jesti na pauzi, ako neko spomene piletinu umrijet cu...tako mi se nesto odrezala...
    ikyri sretno na pregledu 

ikyri
    10. Listopad 2017. 09:01

Ja nisam baš mislila odmah govorit ali kako me pas ugrizao kad sam jedva bila trudna ba sam svima bližnjima rekla jer sam se jako zabrinula. A ja kad se brinem moram pričat... U prošloj sam rekla kad su potvrđeni otkucaji. Ovo ranije je pak prerano... a do 12tj...ako imaš mučnine i nisi dobro ćeš teško sakrit. Moji bi mi počeli govorit da izmišljam...što nisam išla doktoru i tako... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.