Ikyri, bas cu si zapisati! Usporedba ti je vrh
Ali tako to izgleda, da..
Jel smijemo nekad malo namaza od tune stavit na kreker? Bas mi se to jede
A mislim da ti nista nece biti od malo + cak se i slobodno moze jesti odredena vrsta tune svjeza i termicki obradena, bar sam tako citala i da je ona jadranska medu njima. Sad bi samo trebalo pripaziti na porijeklo mozda.
Cure ja umirem od vas..honey super ti je kombinacija..ikyri sve si super objasnila i to je ziva istina..dani i tjedni mi idu sporo ali bas kao da sam jucer bila 7 tt i mislila si ajme kad ce taj 12 tt a vidi di smo sad..tako ce i vama cure..kathyrin ne mogu si zamisliti kako ti je bilo ali ja uvijek gledam wc papir i mislim da to nece prestati..ja jos ne mogu zaboraviti ono kad sam krvarila nakon pregleda..doslovno bi to sve da sam skupila stalo na ni pol dnevnog uloska ali ja se toga uzasa sjetim stalno kada idem na wc..ali treba misliti pozitivno i samo pozitivno kako god nam to tesko neki put bilo 😘
Evo sad sam procitala da se treba jesti u sto manjoj kolicini, tj. ne vise od dvije konzerve tjedno! Pa toliko ne pojedem u mjesec dana! Samo ti papaj draga.
Draga Mono, u nalazu piše da se vidi GV s naznakom ploda bez kčs. Ma ja sam pretpostavljala da se vjerojatno srčeko neće još čuti ali me ubija ta doktorica... Toliki stres mi nabije svojom hladnoćom i tako je nedorečena, ma sve je jasno dok tamo idem sa strahom od loših vijesti. Jer ona mi izgleda kao da će mi uvijek dati lošu vijest. To je za mene veliki pritisak, jednostavno sam takva. Nekome bi vjerojatno bilo to normalno, meni nije. Pošto sam trenutno zaglavila s tom dr, tražit ću i dalje novog a u međuvremenu odlaziti privatno. Sliku nisam dobila, mislim da se to samo kod privatnika dobije, ugl. nisam je dobila, jedva mi je na brzinu pokazala i na monitoru da vidim.
Hvala vam cure na pozotivnoj vibri i svemu lijepom što ste napisale! Proći će tih 10 dana i onda ćemo već sve ja mislim imati svoje slikice i otkucaje. Ja isto stalno strahujem kad idem na wc, to valjda tako mora biti. :)
Draga Mono, u nalazu piše da se vidi GV s naznakom ploda bez kčs. Ma ja sam pretpostavljala da se vjerojatno srčeko neće još čuti ali me ubija ta doktorica… Toliki stres mi nabije svojom hladnoćom i tako je nedorečena, ma sve je jasno dok tamo idem sa strahom od loših vijesti. Jer ona mi izgleda kao da će mi uvijek dati lošu vijest. To je za mene veliki pritisak, jednostavno sam takva. Nekome bi vjerojatno bilo to normalno, meni nije. Pošto sam trenutno zaglavila s tom dr, tražit ću i dalje novog a u međuvremenu odlaziti privatno. Sliku nisam dobila, mislim da se to samo kod privatnika dobije, ugl. nisam je dobila, jedva mi je na brzinu pokazala i na monitoru da vidim.
Mjenjaj doktoricu..moj ginic ima poseban ekran za mene da sve gledam i sve mi govori..ok..mozda nemaju svi tako ali barem da ti pokaze na ekranu..i svaki put dobijem slicicu..od tockice samo u 5 tjednu na dalje..ja se nisam stresirala onda zbog nicega bas zbog toga jer je moj ginic takav da veli sve je u redu za ovaj stadij itd..
Evo sad sam procitala da se treba jesti u sto manjoj kolicini, tj. ne vise od dvije konzerve tjedno! Pa toliko ne pojedem u mjesec dana! Samo ti papaj draga.
Ma to je neka pasteta od tune iz lidla, prefina je. Necu cesto ipak
Ma to je neka pasteta od tune iz lidla, prefina je. Necu cesto ipak
Ita mislim da u mojoj knjizici koju sam dobila pise do 170 grama na tjedan tune..ja ju stvarno rijetko jedem..mozda jednom u 2 mj.
Sortiraj odgovore
Najstariji