Bravo amarenna, čestitke od srca! eto sve lijepe vijesti danas! Bit će tako i sutra, sigurno.
Još za danas čekamo Ninnach sa njenim vijestima. Nina, di siiii....
Evo i mene sa ultrazvuka, prezadovoljna sam sve je u redu i kako treba biti!! Doktor i ja smo se smijali sta sve to malo cudo izvodi i prebrojali sve prstice! Cak se i beba nasmijala da su mi suze potekle od srece. Al i guzu je okrenulasaznali smo spol, cekamo curicu!!
Čestitam!!! Divno!
Cestitamm..nekako mi se cini da tu sad prevladavaju curice..eto..ja se nadam da moja nece imati pimpaca na slj.pregledu 😂😂😂 nisam zvala na kraju ginica jer mi je proslo nakon dvije vaginalete koje sam doma imala i sad mi je sve opet normalno ..sad imam suncani iscjedak..ako se to moze nazvati iscjedak sta ja provjeravam wc papir nakon pisanja..hahha..ugl..ako ce mi se opet pojaviti odmah ga zovem ako ne cu mu reci na iducem pregledu pa ce provjeriti za svaki slucaj
Kathryn,
Jejj! Meni ovo bas izgleda pravilno !!
Amarena,
Super !!!!posalji nam slikicu !!!
Sto se tice uzv, ja sam cula da 2d uzv ne steti niti malo, dok color doppler steti plodu u ranim tjednima i zato se ne ukljucuje prije 12 tt.
Čestitam Amarenice😘🤗...a mi ćemo naš spol saznati 26.10 oće tatica da zna i jedva čeka vidjeti mrvicu i čuti otkucaje srca...spol je nebitan bitno da je živo i zdravo....veliki ljubač svim curama🤗😘
A Palčice ti si baš neka dušica. Hvala i tebi puse i nama malo tvog mira
Cestitke Amarena.
Ja sam prvi pregled zakazala za 20.10. Bit cu tad 6+5 , nadam se da ce cuti srce. 😄😄
Cekajuci Ninu hahahaah
Ja danas nesto puna pljuvacke. Ne mogu to objasniti hahahah valjda jer mi je mucno citav dan. Jedem samo mandarine i kruh. I sad sam isto oni psi sto im kapa pljuvacka hahahaha jos neko???
Jesam ja jedina kojoj je najiskrenije svejedno hoce biti curica ili decko? Evo stvarno, ne naginjem ni mrvicu na jednu ili drugu stranu, vodim se samo onom da mi je zivo i zdravo :) Jedino sto u slucaju da je curica odavno imamo ime, za decka se nikako odluciti.
Ista stvar i kod mene 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji