Pa bas tako, mi vec sad ne iskljucujemo trece iako se jos ni drugo nije rodilo. Spol skroz nebitna. Jedino se dragi u sali zafrkava ak budemo imali tri cure da ce si on toi toi na balkon postavit.
Meni je u prvoj bilo koma kad bi me neko pitao sta nosim i ja kazem curu, a reakcija a pa dobro, ono sam kaj te ne potapsaju po ramenu u stilu bit ce bolje drugi put... Balkanski primitivizam
Pa bas tako, mi vec sad ne iskljucujemo trece iako se jos ni drugo nije rodilo. Spol skroz nebitna. Jedino se dragi u sali zafrkava ak budemo imali tri cure da ce si on toi toi na balkon postavit.
Hahaha da mi smo vec u planovima za dizanje kata kuće u kojoj ce naša soba imat našu kupaonu... Iako ja bi i dalje mužu stavila toi toi na balkon jer što on zna bit dugo na wc-u .... Uh.
Da da, skuzila sam da je njen.
Ma ja sam uvijek zamisljala troje djece, ali sumnjam da cu stic haha
Ja sam druga kcer po redu i tak su svi reagirali, a ono svaka reakcija aha druga kcer a dobro jbg
Sve ok, ali ovo kad fulaju je koma. Bolje da mi ni ne govori dok nije sto posto sigurna
Hahaha, koji mudonja Ma naravno da je najvažnije da je zdravo, al ja si imam želje i htjela bi da se ispune! Mi bi 3 komada, pa ćemo vidjet, naravno da bi i curu i dečka i blizance ako se nas pita, ali nekako bi najviše da je prvo cura, pa ćemo vidjeti, imam se ja za strpit prije bilokakvih prognoza...
Meni je u prvoj bilo koma kad bi me neko pitao sta nosim i ja kazem curu, a reakcija a pa dobro, ono sam kaj te ne potapsaju po ramenu u stilu bit ce bolje drugi put… Balkanski primitivizam
Joj...imala sam ja toga ali od osoba od kojih se to čisto i očekuje... Ja sam samo pomislila kako je teško biti žena koja živi tako. Sama sebe degradira. Ja hocu dečka jer sam vidjela neku slatku adidas jaknicu u dućanu i misao u glavi mi je bila kako bi voljela imat dečka. Što ja znam. Ja hoću mušku robicu kupovat valjda. Nemam drugih ideja nekih.
Honey onda cemo se druzit ovdje dok svih 3 ne dobijemo
Može! Nadam se da će ići ko kod Ikyri, sve od prve! hehe
Evo i mene sa ultrazvuka, prezadovoljna sam sve je u redu i kako treba biti!! Doktor i ja smo se smijali sta sve to malo cudo izvodi i prebrojali sve prstice! Cak se i beba nasmijala da su mi suze potekle od srece. Al i guzu je okrenula saznali smo spol, cekamo curicu!!
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji