Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2017. 15:31

Pa bas tako, mi vec sad ne iskljucujemo trece iako se jos ni drugo nije rodilo. Spol skroz nebitna. Jedino se dragi u sali zafrkava ak budemo imali tri cure da ce si on toi toi na balkon postavit. 

09. Listopad 2017. 15:33

Meni je u prvoj bilo koma kad bi me neko pitao sta nosim i ja kazem curu, a reakcija a pa dobro, ono sam kaj te ne potapsaju po ramenu u stilu bit ce bolje drugi put... Balkanski primitivizam 

ikyri
    09. Listopad 2017. 15:35

kaktus

Pa bas tako, mi vec sad ne iskljucujemo trece iako se jos ni drugo nije rodilo. Spol skroz nebitna. Jedino se dragi u sali zafrkava ak budemo imali tri cure da ce si on toi toi na balkon postavit.

Hahaha da mi smo vec u planovima za dizanje kata kuće u kojoj ce naša soba imat našu kupaonu... Iako ja bi i dalje mužu stavila toi toi na balkon jer što on zna bit dugo na wc-u .... Uh. 

• ita87
    09. Listopad 2017. 15:36

Da da, skuzila sam da je njen.

Ma ja sam uvijek zamisljala troje djece,  ali sumnjam da cu stic haha

• ita87
    09. Listopad 2017. 15:38

Ja sam druga kcer po redu i tak su svi reagirali, a ono svaka reakcija aha druga kcer a dobro jbg

Sve ok, ali ovo kad fulaju je koma. Bolje da mi ni ne govori dok nije sto posto sigurna 

Honey
    09. Listopad 2017. 15:42

Hahaha, koji mudonja  Ma naravno da je najvažnije da je zdravo, al ja si imam želje i htjela bi da se ispune! Mi bi 3 komada, pa ćemo vidjet, naravno da bi i curu i dečka i blizance ako se nas pita, ali nekako bi najviše da je prvo cura, pa ćemo vidjeti, imam se ja za strpit prije bilokakvih prognoza...

• ita87
    09. Listopad 2017. 15:44

Honey onda cemo se druzit ovdje dok svih 3 ne dobijemo 

ikyri
    09. Listopad 2017. 15:46

kaktus

Meni je u prvoj bilo koma kad bi me neko pitao sta nosim i ja kazem curu, a reakcija a pa dobro, ono sam kaj te ne potapsaju po ramenu u stilu bit ce bolje drugi put… Balkanski primitivizam

Joj...imala sam ja toga ali od osoba od kojih se to čisto i očekuje... Ja sam samo pomislila kako je teško biti žena koja živi tako. Sama sebe degradira. Ja hocu dečka jer sam vidjela neku slatku adidas jaknicu u dućanu i misao u glavi mi je bila kako bi voljela imat dečka. Što ja znam. Ja hoću mušku robicu kupovat valjda. Nemam drugih ideja nekih. 

Honey
    09. Listopad 2017. 15:46

ita87

Honey onda cemo se druzit ovdje dok svih 3 ne dobijemo

Može! Nadam se da će ići ko kod Ikyri, sve od prve! hehe

amarenna
    09. Listopad 2017. 15:50

Evo i mene sa ultrazvuka, prezadovoljna sam sve je u redu i kako treba biti!! Doktor i ja smo se smijali sta sve to malo cudo izvodi i prebrojali sve prstice! Cak se i beba nasmijala da su mi suze potekle od srece. Al i guzu je okrenula  saznali smo spol, cekamo curicu!!

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.