Jesam ja jedina kojoj je najiskrenije svejedno hoce biti curica ili decko? Evo stvarno, ne naginjem ni mrvicu na jednu ili drugu stranu, vodim se samo onom da mi je zivo i zdravo :) Jedino sto u slucaju da je curica odavno imamo ime, za decka se nikako odluciti.
Kupila elevit pronatal. Jel moramo jos nesto uz to piti? Dodatno cu samo jos magnezij zbog probave
Jesam ja jedina kojoj je najiskrenije svejedno hoce biti curica ili decko? Evo stvarno, ne naginjem ni mrvicu na jednu ili drugu stranu, vodim se samo onom da mi je zivo i zdravo :) Jedino sto u slucaju da je curica odavno imamo ime, za decka se nikako odluciti.
Ma mislim da je svima nama na kraju svejedno. Ja imam ime za decka, a mislim da ce bit cura. O tom potom
Moja ginekologica nije baš falila puno. Ona radi dva popodneva privatno i znam hrpu cura što su bile kod nje na 3d anomaly scanu i neke samo potvrdit spol. Nisam čula da je fulala. Danas gledam sve isto radim... svi pregledi su se poklopili po trudnoći. I kod nje sam išla 16+5 s curom i rekla mi je jako brzo da je curica. Pitala sam je nakon toga skoro svaki put je li još cura... Jednom kad nisam je stalno govorila ON, ON i onda je pogledala i rekla što me ne ispravljaš da je ona... Frendica mi je bila kod nje na pregledu nakon što je njezina rekla da je 100% cura.... Poslala mi je samo ovu sliku...
joj ja isto sutra napokon imam pregled. Jedva sam docekala od 5.9.
Za spol mi nije bitno samo da sve bude ok! Iako sam popristavila a kazu da je onda curica. Vidjet cemo dal c sutra moc nesto vidjet
I meni je skroz svejedno... Ali bas bas svejedno... Cak i dragom, a njega svi onako primitivno pitaju pa jel bi sad decka kad vec imate curu, a on totalno kulerski odgovori da mu je svejedno, da je mala najbolje sto mu se u zivotu desilo.
Ma ja isto nevolim kad mi kažu a super dečko pa nemoraš na treće. Frendica je imala drugu curu nakon cure i svi su joj rekli da im je žao... al eto nek se odluče na treće. Mislim da mi sad kaže da je cura bi poludila da se netko postavi kao pokušali ste nije uspjelo ...probajte još jednom. Pa nije moje dijete promašaj. To što ja hoću iz svojih nekih čudnih razloga nema veze s činjenicom da već imam curu niti cu ić na treće jer eto nisam dobila dečka.
Ikyri ovo je sigurno decko, vidi se sve sta treba
Nije moj utz... kažem od frendice kojoj je ginekologica rekla da je 100% cura pa je otišla do moje ginicke na pregled.
Sortiraj odgovore
Najstariji