Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    09. Listopad 2017. 14:10

Honey

ikyri

Ja sutra imam pregled. Nadam se da ce mi napravit ultrazvuk i pregledat me kako spada. Jako sam nervozna …mislim da mi kaže da je cura nakon što je skoro sigurno dečko da bi se raspala… a kamo da nešto nije uredu

Ma bit će sve u redu! A nadam se da će biti dečko onda, trebamo te čitavu
    A šta su ti već bili potvrdili da je dečko?

Rekla mi je da je skoro sigurna da je dečko na pregledu kad sam bila 12+5 ali ti pregledi mogu zeznut. A ja sam već psihički se kompletno postavila da je dečko. Mislim takva sam bila i prije drugog pregleda ...jako sam htjela dečka. Prije trudnoce ta zelja nije bila tako jaka ali u trudnoci sam odmah bila stava da mora bit dečko. U prvoj trudnoći sam željela curu... Nadam se da ću sutra stavit slikicu malog falusa na forum. 😁😁

kathryn
    09. Listopad 2017. 14:14

Honey , znam, ja sam googlala slike da znam sta da ocekujem..  iduci uzv smo skupa!
    Ikyri nadam se onda da je stvarno decko, i da ti potvrdi! 

• Elviramagistic
    09. Listopad 2017. 14:16

Bože da ..pileci mozak..pomjesala sam sve..oprosti..Ja sam bila sa 5.0 tt na pregledu prvom jer se ginic samo htio uvjeriti da nije vanmaternica zbog bolova..a imam i kasno ovulaciju i vidjela se mala mala tockica..znam da nema pravila al zato sam mislila ako se kod mene vidjela mora se vidjeti

• Elviramagistic
    09. Listopad 2017. 14:17

Ikyri ma bit ce decko isto kako i kod mene curka..nema mjenjanja..jedva cekam slikicu 😀😀

ikyri
    09. Listopad 2017. 14:25

Elviramagistic

Ikyri ma bit ce decko isto kako i kod mene curka..nema mjenjanja..jedva cekam slikicu 😀😀

Ti si bila ipak kasnije na ultrazvuku. Ja sam još nesigurna. 

Honey
    09. Listopad 2017. 14:39

Ja idem teorijom da mogu doktori fulati i reći da je cura a bude dečko, ali da kažu da je dečko pa da bude cura, ma neeee...
    Ja te razumijem Ikyri s tim stavljanjem u glavu, i ja sam si tak stavila u glavu da je curica a ne samo ja nego i moj muž, i sad ako bude dečko neznam šta ćemo s njim    Elvira jesi ti zvala za briseve, jesi obavila što?

kathryn
    09. Listopad 2017. 14:46

Najiskrenije vam zelim da bude ono sto si zelite!! Ja bi curicu al ce bit decko sigurno, to tvrdim vec 2 god.
    A sto se tice toga da doktori mogu fulat...imam frendicu, cijelu trudnocu su joj govorili da je decko, i na pregledu u bolnici isto, i na dan poroda ju pitaju i ona kaze decko, ime ima i sve i rodi curicu! Ne mozete si zamisliti njen sok i od tate! 

Honey
    09. Listopad 2017. 14:57

Znači pouka priče, znat ćemo kad izađe  Ništa, kupi ću sve neutralno kad dođe vrijeme za to i gotovo. Ovo je baš zajeb. Tako su i mojoj sestrični rekli da je curica i pred kraj trudnoće opovrgnuli i rekli da je ipak dečko, a tetka sve kupila u njemačkoj za curice, koma. Kad su išli objašnjavati prvoj kćerkici da nebu dobila seku nego bracu, počela je plakati i rekla je da nju baš briga, ona će njemu oblačiti haljinice, da ne može to tako  hahaha

Tajchi2
    09. Listopad 2017. 14:57

kathryn86

Najiskrenije vam zelim da bude ono sto si zelite!! Ja bi curicu al ce bit decko sigurno, to tvrdim vec 2 god.
    A sto se tice toga da doktori mogu fulat…imam frendicu, cijelu trudnocu su joj govorili da je decko, i na pregledu u bolnici isto, i na dan poroda ju pitaju i ona kaze decko, ime ima i sve i rodi curicu! Ne mozete si zamisliti njen sok i od tate!

Joj u prvoj T sam do 33+5 nosila curicu ime joj dala, na slikama po fejsu još ima komentara od frendica sa imenom curice.
    I ode ja taj dan na pregled i žena me šokira do temelja prvo sa tim da nije curica nego dečko ,a druga stvar je bio IUGR i poslala me u bolnicu.

Čudno mi je bilo kad mi je spol promijenila dva tri dana koda nije to moja beba u stomaku, koda je sad neko drugi unutra. treći dan sam se već navikla na dečkića.

Zbog spola i zakašnjele obavijesti na IUGR sad i ne želim ić kod socijalnog ginekologa nego kod privatnog

• ita87
    09. Listopad 2017. 14:58

Hahaha da to je tek pravi sok, kad izađe curica umjesto decka ili obrnuto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.