Ja sutra imam pregled. Nadam se da ce mi napravit ultrazvuk i pregledat me kako spada. Jako sam nervozna …mislim da mi kaže da je cura nakon što je skoro sigurno dečko da bi se raspala… a kamo da nešto nije uredu
Ma bit će sve u redu! A nadam se da će biti dečko onda, trebamo te čitavu
A šta su ti već bili potvrdili da je dečko?
Rekla mi je da je skoro sigurna da je dečko na pregledu kad sam bila 12+5 ali ti pregledi mogu zeznut. A ja sam već psihički se kompletno postavila da je dečko. Mislim takva sam bila i prije drugog pregleda ...jako sam htjela dečka. Prije trudnoce ta zelja nije bila tako jaka ali u trudnoci sam odmah bila stava da mora bit dečko. U prvoj trudnoći sam željela curu... Nadam se da ću sutra stavit slikicu malog falusa na forum. 😁😁
Honey , znam, ja sam googlala slike da znam sta da ocekujem.. iduci uzv smo skupa!
Ikyri nadam se onda da je stvarno decko, i da ti potvrdi!
Bože da ..pileci mozak..pomjesala sam sve..oprosti..Ja sam bila sa 5.0 tt na pregledu prvom jer se ginic samo htio uvjeriti da nije vanmaternica zbog bolova..a imam i kasno ovulaciju i vidjela se mala mala tockica..znam da nema pravila al zato sam mislila ako se kod mene vidjela mora se vidjeti
Ikyri ma bit ce decko isto kako i kod mene curka..nema mjenjanja..jedva cekam slikicu 😀😀
Ikyri ma bit ce decko isto kako i kod mene curka..nema mjenjanja..jedva cekam slikicu 😀😀
Ti si bila ipak kasnije na ultrazvuku. Ja sam još nesigurna.
Ja idem teorijom da mogu doktori fulati i reći da je cura a bude dečko, ali da kažu da je dečko pa da bude cura, ma neeee...
Ja te razumijem Ikyri s tim stavljanjem u glavu, i ja sam si tak stavila u glavu da je curica a ne samo ja nego i moj muž, i sad ako bude dečko neznam šta ćemo s njim Elvira jesi ti zvala za briseve, jesi obavila što?
Najiskrenije vam zelim da bude ono sto si zelite!! Ja bi curicu al ce bit decko sigurno, to tvrdim vec 2 god.
A sto se tice toga da doktori mogu fulat...imam frendicu, cijelu trudnocu su joj govorili da je decko, i na pregledu u bolnici isto, i na dan poroda ju pitaju i ona kaze decko, ime ima i sve i rodi curicu! Ne mozete si zamisliti njen sok i od tate!
Znači pouka priče, znat ćemo kad izađe Ništa, kupi ću sve neutralno kad dođe vrijeme za to i gotovo. Ovo je baš zajeb. Tako su i mojoj sestrični rekli da je curica i pred kraj trudnoće opovrgnuli i rekli da je ipak dečko, a tetka sve kupila u njemačkoj za curice, koma. Kad su išli objašnjavati prvoj kćerkici da nebu dobila seku nego bracu, počela je plakati i rekla je da nju baš briga, ona će njemu oblačiti haljinice, da ne može to tako
hahaha
Najiskrenije vam zelim da bude ono sto si zelite!! Ja bi curicu al ce bit decko sigurno, to tvrdim vec 2 god.
A sto se tice toga da doktori mogu fulat…imam frendicu, cijelu trudnocu su joj govorili da je decko, i na pregledu u bolnici isto, i na dan poroda ju pitaju i ona kaze decko, ime ima i sve i rodi curicu! Ne mozete si zamisliti njen sok i od tate!
Joj u prvoj T sam do 33+5 nosila curicu ime joj dala, na slikama po fejsu još ima komentara od frendica sa imenom curice.
I ode ja taj dan na pregled i žena me šokira do temelja prvo sa tim da nije curica nego dečko ,a druga stvar je bio IUGR i poslala me u bolnicu.
Čudno mi je bilo kad mi je spol promijenila dva tri dana koda nije to moja beba u stomaku, koda je sad neko drugi unutra. treći dan sam se već navikla na dečkića.
Zbog spola i zakašnjele obavijesti na IUGR sad i ne želim ić kod socijalnog ginekologa nego kod privatnog
Hahaha da to je tek pravi sok, kad izađe curica umjesto decka ili obrnuto
Sortiraj odgovore
Najstariji