Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kathryn
    09. Listopad 2017. 13:27

<3 ..ja sam se vec zaljubila! 

09. Listopad 2017. 13:31

Cure, svima nam je isto, strepnja i strah od uzv do uzva, od pregleda do pregleda, al moramo izdrzat. Ja se samo sjetim sta mi moja dokica kaze, da je po nekim "pravilima struke" propisan po jedan uzv u svakom trimestru, i to bi bilo to zapravo... Zamislite to, naravno odnosi se na fiziolosku trudnocu... A kaze i da ta stetnost uzva u ranoj trudnoci nikad nije ni potvrdjena ni demantirana, nego se vodi da nije stetan, a navodno da svi ti jako moderni 3D, 4D aparati uznemiravaju bebice... Eto, tako mi zena rekla jednom prilikom.

• Elviramagistic
    09. Listopad 2017. 13:38

kathryn86

Mono ne brinem ni najmanje, samo sam nestrpljiva. Bila sam svjesna toga da idem rano.. Vidi se i GV i ZV…valjda ..stavit cu sliku! Idem za 10 dana opet, tad cu po ZM biti 7+4.

Pa kako se nista ne vidi..sad po slikicama je sve kako treba biti i samo da ne prokuca srceko...na prvom postu si napisala da se nista ne vidi i iskreno malo sam se zabrinula jer bi se barem mala tockica trebala vidjeti 😀😀ma ovo je super

ikyri
    09. Listopad 2017. 13:39

Elviramagistic

kathryn86

Mono ne brinem ni najmanje, samo sam nestrpljiva. Bila sam svjesna toga da idem rano.. Vidi se i GV i ZV…valjda ..stavit cu sliku! Idem za 10 dana opet, tad cu po ZM biti 7+4.

Pa kako se nista ne vidi..sad po slikicama je sve kako treba biti i samo da ne prokuca srceko…na prvom postu si napisala da se nista ne vidi i iskreno malo sam se zabrinula jer bi se barem mala tockica trebala vidjeti 😀😀ma ovo je super

Mozda si je pomjesala s graciom?

ikyri
    09. Listopad 2017. 13:42

Hehe ... ma plod je kad srce prokuca. Prije toga imaš samo GV i ZV.

kathryn
    09. Listopad 2017. 13:47

Napisala sam ja odmah da je tockica. Dr je rekao da ocekuje srce do iduceg uzv. Mislim da si me pomijesala 

Honey
    09. Listopad 2017. 13:51

Ajme kathryn predivno!  Baš sam htjela pitati jel može koja stavit slikicu, ne mogu dočekat da vidim kako izgleda
    Evo ja se sad ježim, jedva čekam svoj za 10 dana, nadam se da će i srčeko zakucat, kako lijepo....

Honey
    09. Listopad 2017. 13:54

ikyri

Ja sutra imam pregled. Nadam se da ce mi napravit ultrazvuk i pregledat me kako spada. Jako sam nervozna …mislim da mi kaže da je cura nakon što je skoro sigurno dečko da bi se raspala… a kamo da nešto nije uredu

Ma bit će sve u redu! A nadam se da će biti dečko onda, trebamo te čitavu  
    A šta su ti već bili potvrdili da je dečko?

• ita87
    09. Listopad 2017. 14:01

Kathryn ja na ovom uzv vidim dvije tockice 

• ita87
    09. Listopad 2017. 14:02

Ma ikyri ako bude cura ipak, postoji sansa da ce 3.dijete biti decko 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.