Cure, svima nam je isto, strepnja i strah od uzv do uzva, od pregleda do pregleda, al moramo izdrzat. Ja se samo sjetim sta mi moja dokica kaze, da je po nekim "pravilima struke" propisan po jedan uzv u svakom trimestru, i to bi bilo to zapravo... Zamislite to, naravno odnosi se na fiziolosku trudnocu... A kaze i da ta stetnost uzva u ranoj trudnoci nikad nije ni potvrdjena ni demantirana, nego se vodi da nije stetan, a navodno da svi ti jako moderni 3D, 4D aparati uznemiravaju bebice... Eto, tako mi zena rekla jednom prilikom.
Mono ne brinem ni najmanje, samo sam nestrpljiva. Bila sam svjesna toga da idem rano.. Vidi se i GV i ZV…valjda..stavit cu sliku! Idem za 10 dana opet, tad cu po ZM biti 7+4.
Pa kako se nista ne vidi..sad po slikicama je sve kako treba biti i samo da ne prokuca srceko...na prvom postu si napisala da se nista ne vidi i iskreno malo sam se zabrinula jer bi se barem mala tockica trebala vidjeti 😀😀ma ovo je super
Mono ne brinem ni najmanje, samo sam nestrpljiva. Bila sam svjesna toga da idem rano.. Vidi se i GV i ZV…valjda..stavit cu sliku! Idem za 10 dana opet, tad cu po ZM biti 7+4.
Pa kako se nista ne vidi..sad po slikicama je sve kako treba biti i samo da ne prokuca srceko…na prvom postu si napisala da se nista ne vidi i iskreno malo sam se zabrinula jer bi se barem mala tockica trebala vidjeti 😀😀ma ovo je super
Mozda si je pomjesala s graciom?
Napisala sam ja odmah da je tockica. Dr je rekao da ocekuje srce do iduceg uzv. Mislim da si me pomijesala
Ajme kathryn predivno! Baš sam htjela pitati jel može koja stavit slikicu, ne mogu dočekat da vidim kako izgleda
Evo ja se sad ježim, jedva čekam svoj za 10 dana, nadam se da će i srčeko zakucat, kako lijepo....
Ja sutra imam pregled. Nadam se da ce mi napravit ultrazvuk i pregledat me kako spada. Jako sam nervozna …mislim da mi kaže da je cura nakon što je skoro sigurno dečko da bi se raspala… a kamo da nešto nije uredu
Ma bit će sve u redu! A nadam se da će biti dečko onda, trebamo te čitavu
A šta su ti već bili potvrdili da je dečko?
Sortiraj odgovore
Najstariji