Pozz cure, odavno se nisam javljala.. sad sam 9+5 i vec par dana nemam one "bolove" kao da se maternica siri. Mislite li da je to u redu?
Ma je. Ti grčevi su kad je maternica u uskom prostoru i kako se malo podigne i raširi te izbori za prostor stanu grčevi i onda krenu ponovno i tako u krug.
Tako mene danas cijeli dan probadaju ledja, donji dio. Kao da me netko pika s necim
E cure,sad sam 12tt i imam jos jednu elevit tabletu(za sutra znaci) dal da sutra kupim elebaby ili ipak elevit pa ju popijem do kraja opet?
Ja za sada na 0 s kilogramima. ali sam zato fest podlakavila, pogotovo po trbuhu, muz se moze sakriti pred mog krznatog trbuha 😂 ne znam otkuda se te dlake stvaraju...
Ikry, s koliko si startala, tj. koliko kg si dobila u prvoj trudnoci? A koliko ti je beba bila teska?
Dobila sam 30 kg i to sam još bila +5 od moje normalne kilaže. Beba je imala 4130g. Par dana nakon poroda sam bila -10 kg i drugih deset je brzo palo. Zadnjih deset su polako polako išle. Kad sam prestala dojit sam počela lijepo padat i sljedeci mj. sam imala vec plusić i sad ponovno. A valjda necu toliko dobit ponovno. Ali u prvoj trudnoci nisam mogla stat i znam da me fizički bolilo koliko bi gladna bila... Nije to normalna glad...
Dobro da je vecina brzo otpala. Moja mama je sa mnom dobila 27 kg, kaze da je tata usred noci morao na pumpu po cokoladu ako joj je ponestalo i da ju je drzala pored jastuka 🤣 ja sam inace veliki slatkoljubac, ne znam jel potjece od toga 😄Brata je rodila 19 mjeseci nakon i s njim je manje dobila, makar isto nije stigla sve skinuti izmedju dvije trudnoce.
Kao ona reklama za Juicy :"A nije bilo od jabuke? " Moj je išao po svašta. Ma ici ce i sad. Samo da sve bude ok. Mrsavit cu kasnije lako. Bit ce ih dvoje... trčat cu za njima ako ništa.
😂😂😂😂😂😂 ja se natovarila za rucak..a za dorucak nisam nista jela..sumnjam da cu i za veceru
Sortiraj odgovore
Najstariji