Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luna26
    08. Listopad 2017. 16:59

Pozz cure, odavno se nisam javljala.. sad sam 9+5 i vec par dana nemam one "bolove" kao da se maternica siri. Mislite li da je to u redu?

ikyri
    08. Listopad 2017. 17:03

Ma je. Ti grčevi su kad je maternica u uskom prostoru i kako se malo podigne i raširi te izbori za prostor stanu grčevi i onda krenu ponovno i tako u krug.

• Luna26
    08. Listopad 2017. 17:06

Sad mi je lakse. Hvala :-)

Katuska99
    08. Listopad 2017. 17:11

Tako mene danas cijeli dan probadaju ledja, donji dio. Kao da me netko pika s necim

E cure,sad sam 12tt i imam jos jednu elevit tabletu(za sutra znaci) dal da sutra kupim elebaby ili ipak elevit pa ju popijem do kraja opet?

• KungfuMaca
    08. Listopad 2017. 17:37

Ja za sada na 0 s kilogramima. ali sam zato fest podlakavila, pogotovo po trbuhu, muz se moze sakriti pred mog krznatog trbuha 😂 ne znam otkuda se te dlake stvaraju... 
    Ikry, s koliko si startala, tj. koliko kg si dobila u prvoj trudnoci? A koliko ti je beba bila teska?

• KungfuMaca
    08. Listopad 2017. 17:39

*Ikyri 😁

ikyri
    08. Listopad 2017. 17:46

Dobila sam 30 kg i to sam još bila +5 od moje normalne kilaže. Beba je imala 4130g. Par dana nakon poroda sam bila -10 kg i drugih deset je brzo palo. Zadnjih deset su polako polako išle. Kad sam prestala dojit sam počela lijepo padat i sljedeci mj. sam imala vec plusić i sad ponovno. A valjda necu toliko dobit ponovno. Ali u prvoj trudnoci nisam mogla stat i znam da me fizički bolilo koliko bi gladna bila... Nije to normalna glad... 

• KungfuMaca
    08. Listopad 2017. 18:03

Dobro da je vecina brzo otpala. Moja mama je sa mnom dobila 27 kg, kaze da je tata usred noci morao na pumpu po cokoladu ako joj je ponestalo i da ju je drzala pored jastuka 🤣 ja sam inace veliki slatkoljubac, ne znam jel potjece od toga 😄Brata je rodila 19 mjeseci nakon i s njim je manje dobila, makar isto nije stigla sve skinuti izmedju dvije trudnoce. 

ikyri
    08. Listopad 2017. 18:18

Kao ona reklama za Juicy :"A nije bilo od jabuke? " Moj je išao po svašta. Ma ici ce i sad. Samo da sve bude ok. Mrsavit cu kasnije lako.  Bit ce ih dvoje... trčat cu za njima ako ništa. 

• Elviramagistic
    08. Listopad 2017. 18:34

😂😂😂😂😂😂 ja se natovarila za rucak..a za dorucak nisam nista jela..sumnjam da cu i za veceru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.