Bok cure.. Ako obratite pozornost na to u koliko je sati poslan ovaj post, onda ćete lako zaključiti da imam problema sa spavanjem:) već tjedan dana, svaku noć ustanem u 3 ili 4 h i onda zujim, a u 6h već ustajem na posao. Inače, ja sutra imam pregled, u isto vrijeme sam sretna ali me i strah hoće sve biti u redu. Idem tek poslije posla, pa javim popodne kako je prošlo.
Draga nebrini,dragi Bog će dat da je sve u redu...ps. isti problem imam s ustajanjem😬😬😬ali sve je to normalno kad zbrojim tokom dana koliko zaspim u prosjeku spavam 6-10sati🤗🤗🤗
Ma ja sam se budila obavezno u 4h i bila budna do jutra... Sad je to malo stalo ali se budim jako rano vecinom zbog piskenja i nemogu spavat nakon.
Joj i ja se obavezno budim piskiti, pa onda isto teze zaspem, ali jutros sam fino zaspala na posao
Nina i ostale cure, sretno danas na pregledu!
Mene danas ubijaju ledja jutros i skuzila sam da mi vise ne odgovara vise nikako spavanje na boku, niti lijevom niti desnom, kako mi to vec moze smetati, a jos nemam stomak? Sto ce biti kasnije?
Ja idem na uzv jos malo,u 9 sam narucena.. spavala sam dobro ali samo zato sanjala uzv, da je beba vec velika i da je dr rekao da je decko... Ninnach i Mono, sretno danas...
Sretnoo curee i javite see!
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji