Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    09. Listopad 2017. 10:30

ikyri

A ja sam ti baš mislila rec da ako misliš svakih 2 tj. radit utz moraš šutit da ideš privatno. Koliko si ultrazvuka imala do sad?

Da je proslo dva tjedna od Kosa, pregledali bi me sugurno, ali posto je samo jedan tjedan..onda ne.
    Da je bila moja dokt, sigurno bi mi radila uzv..tj.bila je, ali mislim da ona meni vise ni ne zeli raditi uzv jer nije bas specijaliziraba za to.
    Pa sigurno vise od 10 uzv..do sad

kathryn
    09. Listopad 2017. 10:30

Imamo tockicu!!  Iako sam po ZM 6+1, uzv kaze da sam 5+4 sto mi je bilo i ocekivano jer znam da je O bila kasnije...kaze dr da ne vidi plod jos uvijek al bi se trebao vidjeli za 10  dana kad idem svojoj soc.gin. Neznam kak cu izdrzat..   Joj Mono, evo ja neznam kak da te utjesim, meni je ovo prva T i tesko cu prezivjeti do drugog uzv, mogu mislit kak je tebi...nek te drzi da je na svima do sada bilo sve savrseno, samo ostani pozitivna koliko god mozes! 

• Elviramagistic
    09. Listopad 2017. 10:37

Mono bas mi je zao..znam koliko to tebi znaci..i meni je tesko cekati po 3 i pol-4 tjedna..
    Kathyrin bas mi je drago da je zasad sve super..p.s. meni je po uzv-u uvijek bila trudnoca par dana manja ali sad na zadnjem mi je bila 1 dan veca tako da to ni nemoj gledati

ikyri
    09. Listopad 2017. 10:40

kathryn86

Imamo tockicu!!Iako sam po ZM 6+1, uzv kaze da sam 5+4 sto mi je bilo i ocekivano jer znam da je O bila kasnije…kaze dr da ne vidi plod jos uvijek al bi se trebao vidjeli za 10 dana kad idem svojoj soc.gin. Neznam kak cu izdrzat.. Joj Mono, evo ja neznam kak da te utjesim, meni je ovo prva T i tesko cu prezivjeti do drugog uzv, mogu mislit kak je tebi…nek te drzi da je na svima do sada bilo sve savrseno, samo ostani pozitivna koliko god mozes!

Super!!! 
    Meni tek sine koliko sam trudna kad kažem zadnji dan menstruacije i onda pogledam kalendar. 

Honey
    09. Listopad 2017. 10:40

Kathryn cestitam na tockici!!!  bitno da je sve ok! Makar ne kuzim racunicu, po ovom ti je O bila vec 4-5 dana nakon M???? Ti si M imala 26.8. ako se dobro sjecam? 
    Mono, bit ce sve ok, mozda bolje odmah prijeci na svaka 3tj., tako si i imala u planu! Al razumijem danasnje razocaranje posebno her si ocekivala vidjeti svoju bebu 😘

ikyri
    09. Listopad 2017. 10:43

Honey

Kathryn cestitam na tockici!!!bitno da je sve ok! Makar ne kuzim racunicu, po ovom ti je O bila vec 4-5 dana nakon M???? Ti si M imala 26.8. ako se dobro sjecam?
    Mono, bit ce sve ok, mozda bolje odmah prijeci na svaka 3tj., tako si i imala u planu! Al razumijem danasnje razocaranje posebno her si ocekivala vidjeti svoju bebu 😘

Trudnoca se broji od prvog dana menstruacije a ne ovulacije... eventualno se umanjuje ako su ciklusi duži od 28 dana ili se povećava ako su ciklusi kraći od 28 dana. 

kathryn
    09. Listopad 2017. 10:47

Zadnja mi je bila 27.08., O mi je bila 12.09., tj. 16.dan..zato i je manja trudnoca i nije 6+1 koliko je po zadnjoj mengi..

Honey
    09. Listopad 2017. 10:51

Ma znam ikyri, al zato mi je upitno kak dode do racunice 5+4 kod kathryn. Jer tih 10-15 dana od prvog dana M sigurno nismo trudne, naravno ovisi o duljini ciklusa itd. Po nekoj logici moze biti samo tjedan manje jos..ako me razumijes. 

Honey
    09. Listopad 2017. 10:54

Tocno kathryn, i po tome beba sutra puni 4tt, ako je do zaceca doslo 12, pa je normalno da se i nevidi nesto. Zato ne kuzim doktorsku racunicu kada ne ide od prvog dana zadnje m. 

ikyri
    09. Listopad 2017. 10:55

6+1 je po zadnjoj menstruaciji alinjoj je ovulacija bila 2-3dana kasnila i inda se to oduzima pa dolazi do 5+5 cca ...a ultrazvuk rani ima +/- 3dana mogucnost greške ... tako da je sve ok... Tih prvih 2tj. se broje!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.