Aha. A u kojem si ti tt?
Ne znam, ja sam bas u drugom tromjesecju htjela otputovati, a sad stalno brinem o necemu, bit ce da je to taj osjecas o kojem cure pricaju, odnosno majcinski osjecaj hehe
Ja sam 11+3. Koliko ja znam drugo tromjesjecje se preporuca za putovanja jer nam se vrati energija, nestanu mucnine itd...
Vidi sa gin i ako se dobro osijecas, zasto ne :)
Mono nesto sam se žurila..za iscjedak sam mislila na elviru znam da ti tvoji "sterilni"!
Dobrodošle nove cure!
Ivana dobrodosla! Bas nam je falila jedna Ivana
Bit ce sve u redu, drz se tu nas, koliko nas je, nasa energija donosi samo dobre vijesti! Ena definitivno samo ti jedi, bolje neho zapalit! Ja jos nemam taj umor, tj.danas sam dosta umorna jer sam jucer cijelu kucu ocistila. Moram vidjet kak cemo to dalje, muz nije zainteresiran a mame su daleko tako da ne mogu u ispomoc.
Elvira ako iscjedak ima neugodan miris, to bas nije dobar znak. Obavezno brisevi! U pravilu bi te gin odma trebao slati cim rasiris noge. Ja imam pojacan iscjedak bijelkast ali nema mirisa.Koliko sam citala taj bi bio normalan. Mene moj odmah za srijedu narucio da dodem a jos mi ni T nije potvrdio.
I dobro jutro cure, lijepu vam nedelju zelim trudnice moje
*nedjelju! Zivim u Sv.Nedelji pa mi je i nedjelja postala bez j! Hehe
Ma ja na ovom forumu pratim cure i navijam ... trenutno čekam hrabricu i cekalicu da jave ako su slučajno testove napravile. Postala sam malo ovisna o forumu. Ovo je real life sapunica...
Hahaha, ikyri, ista stvar i kod mene! Prvo ujutro idem na trudilice 😂
Znam..zato i mislim da imam opet gljivicnu infekciju bas zbog mirisa..nije onaj miris ribe sta je opasan ali osjecam..Mono ja sam 20 km od Zagreba tako da mi nije problem potegnut do Zg-a jer kod nas nema nicega..par privat doktora i jedna ambulanta..Zvat cu ga u ponedjeljak da vidim sta ce reci..a lakse bi bilo i njemu i meni da mi onda te briseve napravi
Znam..zato i mislim da imam opet gljivicnu infekciju bas zbog mirisa..nije onaj miris ribe sta je opasan ali osjecam..Mono ja sam 20 km od Zagreba tako da mi nije problem potegnut do Zg-a jer kod nas nema nicega..par privat doktora i jedna ambulanta..Zvat cu ga u ponedjeljak da vidim sta ce reci..a lakse bi bilo i njemu i meni da mi onda te briseve napravi
U kojem smjeru od Zg? Ja sam u smjeru Vz :)
Nitko danas nije testice radio .
Ovaj iduci tjedan ce bit pun pregleda... bit ce zanimljivo.
Ma nemaju gljivice neki miris poseban. Ako su gljivice kupi si vaginalete... Miris ribe i sl...je vezan za spolne bolesti koje ako imaš znači da neko nekog vara ...jer one se ne pojave samo tako. Bakterije koje se namnože su često normalna flora sluznice koja se zbog hormina i promjene imuniteta poremeti.
Ma ne bacaj pare, prvo nazovi svog ginekologa i reci što se dešava.
Sortiraj odgovore
Najstariji