Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina1312
    08. Listopad 2017. 10:09

Jel zna neko sta se dogodi ako se doznake ne donesu na vrijeme? Ne dobije se naknada uopće? Ili sa sljedećim mj? Ne mogu naći tu informaciju, hvala 😊

• Elviramagistic
    08. Listopad 2017. 10:15

Ja sam u smjeru Zagorja :) i ne znam dal cu u Zaboku roditi ili Zagrebu..ne mogu se odlučiti..Imam doma jos ginodaktarina pa sam stavila jucer..ma nazvat cu ga on ce znati bolje nego ja sta je

little baby
    08. Listopad 2017. 10:42

nina1312

Jel zna neko sta se dogodi ako se doznake ne donesu na vrijeme? Ne dobije se naknada uopće? Ili sa sljedećim mj? Ne mogu naći tu informaciju, hvala 😊

Meni su rekli sad kad sam neki dan predavala ako se na vrijeme ne donese da se nece novci onda za taj mjesec dobiti 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

mono1111
    08. Listopad 2017. 10:44

Ikyri,
    E da, hahah, moji su sterilni !! Znam da si me ispravljala za to ! Zelim reci da ni jedna bakterija nije izolirana 😂😂😂😂
    Elvira,
    Javi sto je rekao ginic??
    Nina,
    Ako predas iduci mjesec, dobijes iduci mjesec...znaci naknadu dobijes, ali ako nisi predala do 05.u mjesecu onda ces predati i dobiti u iducem mjesecu.

panda102
    08. Listopad 2017. 10:53

Ola cure. Evo i mene. Vikend pa se radi po stanu ide se u goste i et pomalo svrati na forum. Sto se tice gljivicnih infekcija s tim sam se borila bas bas papa mi nikako nije bio dobar zbog upala. Prvo sam koristila dalacin antibiotike i onda od toga sam dobila uzasno bijelo pranje. Nakon toga vahinalete canesten 3set. Nista mi nije pomoglo. I onda mi je propisala Diflucan tablete. E to me spasiloooo. Sad pijem Lactogyn kapsule svaki dan i sve je uredu. 
    Sto se putovanja tice i mi planirano krajem decembra u istanbul. Hotel je rezervisan a avionske karte cu kupiti nakon pregleda naravno. Mm je pesimist i misli da ne trebamo ici i ne slazem se i ne pitam ga za misljenje hahahaha sto se tice proliva na putovanju e tu sam strucnjak. Bili smo na majorki i madridu ljetos na godisnjem ljudi 5 dana samo proliv na hitnoj sam zavrsila strasno. I onda kad smo dosli nazad sam oko sebe sve zarazila. 

panda102
    08. Listopad 2017. 10:56

A sto se tice hrane. Pa jucer ujutro sam pojela đuveđ ili sataras ne znam kako vi to zovete. Bila mi muka do 5i samo sam casu cole popila i radenske i mislila sam da je to moj kraj haahhaha i onda smo otisli u goste. Pojela sam 3cevapa bijelog hljeba jedan burecic dostaaaa paradajza i nije mi bila mukaa. Bas zdravo hahaha

panda102
    08. Listopad 2017. 10:59

Dobrodosla Ivana. 
    I da sanjala sam da sam prokrvarila. Kako sam se probudila u placu... strasno

• Elviramagistic
    08. Listopad 2017. 11:01

panda102

Dobrodosla Ivana.
    I da sanjala sam da sam prokrvarila. Kako sam se probudila u placu… strasno

Ja takve snove imamo konstantno..bolje da ni ne pricam kakve uzase sanjam..strah me i napisati..

nina1312
    08. Listopad 2017. 11:06

Da nisam , jer nisam bila u mogućnosti.. znaci po tome bi bilo da ću dobit dvije naknadne odjednom 

• ita87
    08. Listopad 2017. 11:37

Panda ne znam od kud si, taman ce ti sad biti akcija turkish airlines zg-istanbul 119€ ako se ne varam 🙂  mislim da akcija traje do 21.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.