Ja cijeli dan nesto jedem, ali svega po par zalogaja. Od svega mi mucno i sve mi tesko pada na zeludac. Mirise ne mogu podnijeti... jedva obavim kupovinu namirnica jer mi sve uzasno zaudara. :-/ Ee i da po cijeli dan bi samo lezala ( sto uglavnom i radim hahah), tako da sad imam problem i sa opstipacijom
Ja jedem normalno za sad, nisam inace ljubitelj junka pa me ni sad ne vuce, jedino pizzu mogu, al ni to cesce od 2 tjedna. Mislim da sam za sad +1.
U prvoj sam dobila 10kg, jela sam sve sto mi se jelo, kad mi se jelo i koliko. Za bozicne praznike sam se stvarno bila opustila i samo gledala di se sta moze pojest, na vagi je bilo kila vise od kontrole prije blagdana i kontrole poslje, tako da se kila ne bojim. Svoje stare traperice sam obukla cim su mi otpali konci od epiziotomije.
Inace vikend cijeli smo van kuce, vani u prirodi, obisli jedne prijetelje koji su dobili bebu nedavno i tako... Jucer ujutro napravili krug po trznici, kupili za tjedan voca i povrca i KESTENE... bas jedva cekam sutra predvecer ih ispec
Haha ena koji san !
pijem donat i jedem suhe sljive ali bas mi ne pomaze, nikak na wc otic, jedva odem svaka dva,tri dana.
Mene cesto boli glava i pijem lupocet, skoro svaki dan.
Natjeram se na 40min brzog hoda, ostatak dana se izlezavam koliko mogu.
Tako mene danas cijeli dan probadaju ledja, donji dio. Kao da me netko pika s necim
E cure,sad sam 12tt i imam jos jednu elevit tabletu(za sutra znaci) dal da sutra kupim elebaby ili ipak elevit pa ju popijem do kraja opet?
Cure zna tko? Da ne fulam
Tako mene danas cijeli dan probadaju ledja, donji dio. Kao da me netko pika s necim
E cure,sad sam 12tt i imam jos jednu elevit tabletu(za sutra znaci) dal da sutra kupim elebaby ili ipak elevit pa ju popijem do kraja opet?
Usla si u drugo tromjesjecje tako da slobodno kupi elebaby ili novalac. Makar sam ja cijelu prvu trudnocu ,koja je bila prije manje od dve god,pila elevit i sve je bilo ok.
Ja sam u 12 + nesto kupila Elebaby, tako da mozes...
Ita, meni je ginic dao nekakav sirup za probavu da ga uzmem po potrebi. Danas sam ga prvi put uzela i djelovao je.
Bok cure.. Ako obratite pozornost na to u koliko je sati poslan ovaj post, onda ćete lako zaključiti da imam problema sa spavanjem:) već tjedan dana, svaku noć ustanem u 3 ili 4 h i onda zujim, a u 6h već ustajem na posao. Inače, ja sutra imam pregled, u isto vrijeme sam sretna ali me i strah hoće sve biti u redu. Idem tek poslije posla, pa javim popodne kako je prošlo.
Sortiraj odgovore
Najstariji