Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    08. Listopad 2017. 16:02

hrana... ja sjedim na aerodromu i mislim si hoću li po salatu ili hamburger :D

• Student24
    08. Listopad 2017. 16:04

bas me nasmijao tvoj san, koliko god mozda nije tebi bio ugodan. ja ne sanjam vezano za porod. samo sam jednom sanjala da radim tortu za 1. rodjendan :)

• KungfuMaca
    08. Listopad 2017. 16:18

Ajme, da je meni, velikom gurmanu, netko rekao da cu imati problema s hranom, proglasila bih ga ludim! A sad mi ni najdraza cokolada nema dobar okus... znaci, nemam klasicne mucnine (bar onekve kakve sam zamisljala), niti jedamput nisam povracala, ali hrana mi bas smrdi i sto god pojedem, nakon toga mi je uzasan okus u ustima. Miris mesa ne mogu podnijeti. Sto je najgore, jedino prsut i pecenicu mogu s gustom pojesti, ali i nakon toga mi je lose... Ruke nakon pravljenja rucka uopce ne mogu isprati, a da ne osjetim luk, cesnjak, povrce i sl.. jedino su mi jos ok kokice, banane, sljive i jabuke.

ikyri
    08. Listopad 2017. 16:29

Pizza smazana. Previše svega sam stavila... Prvi put da sam napravila "maminu" pizzu. Tijesto palac debelo a jednako toliko sastojka na njoj. Borila sam se sa sastojcima jer sam sve htjela pa sam sve stavila. Jako jako fino ali kalorično za poludit. Sad jedva gledam.
    Pokušat cu nešto zdravo za večeru gricnut ali sve što mi ide po glavi su palačinke, vruća štrudla sa sladoledom i nachosi sa umakom od sira. 
    Neka mi netko pomogne ovo se otelo kontroli. 

ikyri
    08. Listopad 2017. 16:31

KungfuMaca

Ajme, da je meni, velikom gurmanu, netko rekao da cu imati problema s hranom, proglasila bih ga ludim! A sad mi ni najdraza cokolada nema dobar okus… znaci, nemam klasicne mucnine (bar onekve kakve sam zamisljala), niti jedamput nisam povracala, ali hrana mi bas smrdi i sto god pojedem, nakon toga mi je uzasan okus u ustima. Miris mesa ne mogu podnijeti. Sto je najgore, jedino prsut i pecenicu mogu s gustom pojesti, ali i nakon toga mi je lose… Ruke nakon pravljenja rucka uopce ne mogu isprati, a da ne osjetim luk, cesnjak, povrce i sl.. jedino su mi jos ok kokice, banane, sljive i jabuke.

Možemo se mjenjat?

Ena @
    08. Listopad 2017. 16:31

ikyri

Pizza smazana. Previše svega sam stavila… Prvi put da sam napravila "maminu" pizzu. Tijesto palac debelo a jednako toliko sastojka na njoj. Borila sam se sa sastojcima jer sam sve htjela pa sam sve stavila. Jako jako fino ali kalorično za poludit. Sad jedva gledam.
    Pokušat cu nešto zdravo za večeru gricnut ali sve što mi ide po glavi su palačinke, vruća štrudla sa sladoledom i nachosi sa umakom od sira.
    Neka mi netko pomogne ovo se otelo kontroli.

Zao mi je 😂 nema pomoci. 

url=https://lilypie.com]

Honey
    08. Listopad 2017. 16:44

• KungfuMaca
    08. Listopad 2017. 16:49

ikyri

KungfuMaca

Ajme, da je meni, velikom gurmanu, netko rekao da cu imati problema s hranom, proglasila bih ga ludim! A sad mi ni najdraza cokolada nema dobar okus… znaci, nemam klasicne mucnine (bar onekve kakve sam zamisljala), niti jedamput nisam povracala, ali hrana mi bas smrdi i sto god pojedem, nakon toga mi je uzasan okus u ustima. Miris mesa ne mogu podnijeti. Sto je najgore, jedino prsut i pecenicu mogu s gustom pojesti, ali i nakon toga mi je lose… Ruke nakon pravljenja rucka uopce ne mogu isprati, a da ne osjetim luk, cesnjak, povrce i sl.. jedino su mi jos ok kokice, banane, sljive i jabuke.

Možemo se mjenjat?

Haha, ma nije ni ovo ugodno, kruli u zelucu, a gadi mi se nesto pojest... vidjet cemo hoce li drugi trimestar donijeti promjenu 😅

ikyri
    08. Listopad 2017. 16:58

Ja sam u prošloj trudnoči na porodu imala 110kg... nije ni to ugodno! Sad sam se nadala da necu jer mi je apetit bio sasvim ok. I evo sad ponovno 😭😭😭

ikyri
    08. Listopad 2017. 16:58

Trudnoći!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.