Ja nemam nikakve snove. Mislite pozitivno i nadam se da vam se ruzni snovi nece ponavljati
Htjela bih otputovat dok jos nitko ne zna, jer mi se ne da slusati poslije da nije bas dobro sad putovati itd. Zasad se dobro osjecam i ako ovako ostane, ici cu sigurno
Nemam pojma koliko sam kila dobila dosad, prva dva vaganja je bila ista kilaza. Nemam vagu doma da pratim, morat cu kupiti da ne bi pretjerala ovako rano vec hahah
Nina,
Tako je, dvije naknade bi trebala dobiti.
A ja kakve snove imam !!! Pa to je prestrasno ! Nikad u zivotu nisam imala takvo sto...da ne pisem koliko puta sam sanjala da sam imala spontani, da sam krvarila....
Curke hvala svima na dobrodoslici :)
Evo nedjelja je lijepa hladna i oblacna, bar u zg. Sprema se rucak i odmaram.
Sto se snova tice mislim da se moramo opustiti i ne zamarati se negativnim stvarima, pa ce i biti lijepih snova. Nego mene zanima ima li koja od vas osjecaj o spolu djeteta? Znam da je jako rana trudnoca jos uvijek, al ja imam veliki osjecaj da nosim curicu. Prosla trudnoca je nazalost lose zavrsila ali i tada sam imala jak osjecaj da nosim decka. Ne znam umisljam li si, ili sad potajno neku misao mijenjam u nadi da bi bolje proslo. Al ja sam nekako sigurna da je tako 😊😊🤣
Pojela kilu mandarina nekih finih, kupili od nekog dede uz rub ceste što se kune da su vidjele dolinu Neretve. Pojela sam i jabuku i bananu i malo neke torte od jučer što su mi uvalili nakon rođendana ...jer trudnicama uvijek treba dat hrane i za kući. Onda mi mama došla s nekim gulašom jer svi ti penzioneri skuhaju ručak do 10h ujutro...pa sam mockala kruh i pojela više nego što bi trebala. Sad ležim u bolovima, trbuh boli, žgaravica se diže i sve razmišljam imam li sve za pizzu koju mislim radit za ručak.... Toliko o mojoj prehrani.
Ja imam osjecaj da ce biti cura, a mm misli da ce bit decko. Vidjet cemo uskoro
Haha ikyri dobra si
Cim sam se probudila jela plazma kekse s mlijekom. Onda dorucak kajganu, sir, jogurt, purecu sunku.
Dalje cemo vidjet, dug je dan
Dobro je sto cokoladu ne mogu jesti, nikad nisam imala zgaravicu a od nje je dobijem, i onda mi se povraca
U prvoj T sam odmah od pocetka imala osjecaj da je cura i kasnije se to i potvrdilo da stize curka. Sad u ovoj T sam na pocetku mislila da je mozda decko a sad opet nekako mislim da je ipak mozda cura hahah. Al svejedno nam je,samo da sve bude uredu!
A sto se tice hrane ja slabo jedem radi mucnina al kad bi mogla nesto pojest onda gledam da je malo zdravije jer imam osjecaj da ne unosim dovoljno vitamina u sebe. Ne pijem nikakve vitamine osim folne,al mislim da cu se uskoro prebacit na nesto. U prvoj T sam pila Elevit,mozda ga i sad kupim tamo iza 12. tjedna pa krenem piti
Mono gdje se ti pikas? Dal te boli to mjesto gdje se piknes kasnije i dal ti bude plavo?
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Snovi.. moji su bas zivotopisni, kao nikad.. uvijek sanjam sina. 😊 a bas danas sanjala porod, prvo si decka veeelikog izvuli iz mene i nakon njega samo vadili bebu za bebom. Bilo ih je oko15kom i to malee minijaturne velicine dlana.. ugl rekla sam im nek mi ostave sina i 5 ovih malih.. a ostalo nek podijele ko vec treba.. 🤣 uzas!!
url=https://lilypie.com]
Ivanasu,
Ja sam uvijek nekako znala koji je spol, u 3.T je potrvdjeno bilo da je curica..
Sad sam od pocetka imala osjecaj tj.ne bas od pocetka ali od negdje 10 tt mozda da je decko, a dokt.mi u 12 tt rekla da ona misli da je cura....e sad vise uopce ne znam !
Littleone,
Pikam se u trbuh...prije sam u noge ali su mi jaki hematomi bili nastali....u trbuh, uzmem kozu, zapiknem injekciju, pustim kozu i lagano ubrizgavam....i onda na pola iglu izvadim, ali i dalje je unutra, drzim cca par sek, i onda tek izvucem...
Tako mi rijetko nastaju hematomi i bolna mjesta..
Makar, znam neki put zapiknuti krivo, neki put igla uopce ne prolazi kozu, a ta igla je tupa da tuplja ne moze biti....
Sortiraj odgovore
Najstariji