Mislim da se sve mi budimo oko 3,4 za pisanje i onda ne mozemo vise spavati. Cak se i trudim ne piti previse vode navecer, ali svejedno se probudim.
Duphalac sirup, ide na recept. Ginic kaze da je siguran za trudnice jer je na bazi laktoze, ali zato je grozan za popiti
Cure sretno na pregledima.
Hvala, pitat cu gin na iducem pregledu ako mi moze napisat recept.
Prije su bar sljive pomagale, sada nista
I ja sam pokusala kompotom od suhih sljiva, nije imalo ucinka..mislim da bi mi kava crna djelovala, ali ne mogu je niti pogledat sad u trudnoci..
I ja sam prestala pit kavu, eventualno nekad popijem bijelu. Ali mi ne bude dobro od nje. Sad bas razmisljam jel da si skuham 3u1
Cure i ja nisam isla na wc od petka i jucer uzmem onaj Magnezij sto ide na jezik sto se istopi. Proliv u roku od pola sata ahhahaha eto ako neka nije probala...
Jojjjjjh😢😢😢,
Nisu mi radili uzv ! Tj.moja dokt.je rekla da ce mi druga raditi uzv, a posto sam svojoj dokt.prilozila nalaz od Kosa, rekla je da nije potrebno !!!!
I sad su me opet za dva tjedna narucili, i sveukupno ce proci 3 tjedna od pregleda !!!! Ja ne znam kako cu izdrzati !!!!
A ja sam ti baš mislila rec da ako misliš svakih 2 tj. radit utz moraš šutit da ideš privatno. Koliko si ultrazvuka imala do sad?
Sortiraj odgovore
Najstariji