Mono samo svaka 2 tj. veliki pomak za tebe.
Iscjedak može bit svašta i ništa. Promatraj malo ako još potamni bilo bi dobro obradu napravit.
Curke pazite za putovanja da nema cijepiva nekih koje morate primit i jako pazite na putničke proljeve....
Ja iscjedak nemam. Na pocetku trudnoce dobila 3x vaginalete zbog upale neke.. to rijesila i sad ok.
Vi koje ste tu s tjednima/danima oko mene; dal vam je trbuh iskocil zadnjih par dana? Dal je tvrd? Moj je tvrd, iskocil je nekako na špic i zna me zabolit cesce nek prije.. pogotovo kad se dignem iz kauca/ kreveta.
Ja vam inace jaaako puno odmaram..
Hrana.. jedem sve i svasta.. uglavnom nezdravo! A kaj cu najvise mi pase. Evo recimo danas pojela 2x perec, euforija jogurt, 3xraffaelo, sendvic iz krusne peci ( velicine male pizze), 5x mandarine i za veceru manje cevape s kajmakom. 🤔😋 super a?? 😔
url=https://lilypie.com]
Ikyri,
Meni su brisevi sterilni...nedavno sam ih radila...
Elvira,
Posto si imala i urinarnu infekciju, tj.neku bakteriju, cesto ona zna prijeci i na cerviks, makar, znam da si lijecila, ali opet...tvoj gin.ti napravi briseve i ti onda to nosis na mikrobiologiju, on ti izda uputnicu.
Ja iscjedak nemam. Na pocetku trudnoce dobila 3x vaginalete zbog upale neke.. to rijesila i sad ok.
Vi koje ste tu s tjednima/danima oko mene; dal vam je trbuh iskocil zadnjih par dana? Dal je tvrd? Moj je tvrd, iskocil je nekako na špic i zna me zabolit cesce nek prije.. pogotovo kad se dignem iz kauca/ kreveta.
Hrana.. jedem sve i svasta.. uglavnom nezdravo! A kaj cu najvise mi pase. Evo recimo danas pojela 2x perec, euforija jogurt, 3xraffaelo, sendvic iz krusne peci ( velicine male pizze), 5x mandarine i za veceru manje cevape s kajmakom. 🤔😋 super a?? 😔
I meni se povecao zadnjih par dana tako da me i koza trbuha svrbi sta znaci da se rasteze koza..i tvrdi mi je..a eto..danas sam pisala o boli koju sam imala u trbuhu..ja isto odmaram konstantno..radim samo kucanske poslove..vec sam se priljepila za kauc..ja danas pojela 2 klipica i jogurt s lanenim ujutro,dvije tortilje za rucak i poslje 2 strudle od jabuka..ja ne mogu jesti puno obroka dnevno..ja kad jedem se najedem onako..do kraja..znam da to nije dobro ali takva sam..nekad se najedem za dorucak toliko da ne jedem do vecere i onda nesto malo pojedem
Ikyri,
Meni su brisevi sterilni…nedavno sam ih radila…
Elvira,
Posto si imala i urinarnu infekciju, tj.neku bakteriju, cesto ona zna prijeci i na cerviks, makar, znam da si lijecila, ali opet…tvoj gin.ti napravi briseve i ti onda to nosis na mikrobiologiju, on ti izda uputnicu.
Ako nece on mozda bi otisla i privatno..znam da dodu brisevi oko 900 kuna ali riskirala bi..bas citam tu puno o brisevima a on ih nikad nije ni spomenuo a s obzirom na sve bilo bi ih dobro napraviti..barem bi bila sigurna da nije nista ozbiljnije
I meni se povecao zadnjih par dana tako da me i koza trbuha svrbi sta znaci da se rasteze koza..i tvrdi mi je..a eto..danas sam pisala o boli koju sam imala u trbuhu..ja isto odmaram konstantno..radim samo kucanske poslove..vec sam se priljepila za kauc..ja danas pojela 2 klipica i jogurt s lanenim ujutro,dvije tortilje za rucak i poslje 2 strudle od jabuka..ja ne mogu jesti puno obroka dnevno..ja kad jedem se najedem onako..do kraja..znam da to nije dobro ali takva sam..nekad se najedem za dorucak toliko da ne jedem do vecere i onda nesto malo pojedem
I mene svrbi trbuh..mazem ga kad se sjetim. A jedem stalno zapravo nesto.. inace sam pusac. Pusila kutiju dnevno, od kad sam saznala da sam trudna nisam ni smanjivala jer mi nije ni smetalo, dapace bas mi pasalo. Eh onda su krenule mucnine i ono grozno razdoblje di sam se osjecala bolesno i jednostavno prestala.. al do trena kad je krenulo ono dobro razdoblje.. eh tad krenula pusit po 2cig na dan i to najcesce predvecer, a sad doslo do toga kad razmisljam o cigareti al budem rade uzela hranu.. upravo takvo razdoblje drzi me nekih tj dana.. nadam se da bude tak i ostalo. Pretpostavljam da je u tih tj dana doslo mojih +2kg. 🤣
url=https://lilypie.com]
Ikyri,
Meni su brisevi sterilni…nedavno sam ih radila…
Elvira,
Posto si imala i urinarnu infekciju, tj.neku bakteriju, cesto ona zna prijeci i na cerviks, makar, znam da si lijecila, ali opet…tvoj gin.ti napravi briseve i ti onda to nosis na mikrobiologiju, on ti izda uputnicu.
Ako nece on mozda bi otisla i privatno..znam da dodu brisevi oko 900 kuna ali riskirala bi..bas citam tu puno o brisevima a on ih nikad nije ni spomenuo a s obzirom na sve bilo bi ih dobro napraviti..barem bi bila sigurna da nije nista ozbiljnije
Briseve svakako napravi.
Ako ti ne zeli dati uputnicu, reci da ti izvadi briseve i sama ih nosi u neki privatni lab...zabb od kud si?? Ali ja sam gledala cijene, u Labplusu dodju cca 700 kn, u Synlabu malo skuplje...
Ali uvijek mozes malo preuvelicati, reci da te svrbi, da je iscjedak cudne boje i mirisa i mislim da nece riskirati i reci, e ja sad tebi necu napraviti briseve....
Ikyri,
Hahahah, ne znam kako cu izdrzati dva tjedna, najduze je bilo 9 dana, vec me jucer lagano panika pocela hvatati, makar otkucaje slusam svaki dan....tj.u pon idem na uzv, a priv.kod Kosa sam narucena onda tek za 3 tjedna, tako da mislim da cu morati pregrmiti nekako ta tri tjedna, a ne znam kako !! I.onda cu si rastimati da mi razmak bude svaka dva tjedna...vidjeti cu u biti kad mi kazu da dodjem u Petrovu opet...mozda mi kazu za dva tjedna opet...kao do sada...
Pozdrav svima!! 😊😊
Evo ukljucujem se u temu sa nadom da cemo zajedno docekati nase proljetne bebice. Imam 24 godine i ovo mi je druga trudnoca. Prva je nazalost zavrsila sa spontanim ali toplo se nadam da ce sa ovom biti sve u redu. Na prvom pregledu smo vec bili ali nam je ginic rekao da smo stigli prerano pa idem ponovno u srijedu. Dobila sam utrogestan za pripomoc i nadam se da bude u srijedu sve ok. Mucnina nemam ali bi spavala i dan i noc. Stalno sam umorna. Kako ste vi? 😊
Pozdrav svima!! 😊😊
Evo ukljucujem se u temu sa nadom da cemo zajedno docekati nase proljetne bebice. Imam 24 godine i ovo mi je druga trudnoca. Prva je nazalost zavrsila sa spontanim ali toplo se nadam da ce sa ovom biti sve u redu. Na prvom pregledu smo vec bili ali nam je ginic rekao da smo stigli prerano pa idem ponovno u srijedu. Dobila sam utrogestan za pripomoc i nadam se da bude u srijedu sve ok. Mucnina nemam ali bi spavala i dan i noc. Stalno sam umorna. Kako ste vi? 😊
Dobrodosla i sretno !
Koji si tjedan?
Dobrodosla i sretno !
Koji si tjedan?
Hvala na dobrodoslici!
Sutra punim 7mi tjedan 😊 (6+6)
Sortiraj odgovore
Najstariji