Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    07. Listopad 2017. 20:34

Cure,
    Ja sam do sad isla na uzv svakih tjedan dana ,9 dana najvise...ali sad bi kako cu ici i priv.nastimati cu da idem svaka dva tjedna na uzv, znaci privatno i kod moje, razmak od dva tjedna....

• Elviramagistic
    07. Listopad 2017. 20:36

mono1111

Elviramagistic

Imam malo neugodno pitanje ali dali imate kakav iscjedak? Ja u zadnjih par dana imam zuti iscjedak koji posmedi vani..i sad mislim da mi se mozda vratila infekcija gljivicna..cak mi vagina ima i neugodan miris nekako..mislim svakako nazvati u pon ginica..jucer i danas sam stavljala dnevni ulozak bas da vidim i onako par svijetlo smedih tragova a na papiru nakon mokrenja uvijek onako zuto

To moze biti i suncani iscjedak koji je potpuno normalan u T…a da odes na briseve za svaki slucaj??
    Ja sam isto nedavno imala….ali.ja koristim Utrice koji mogu nadraziti sluznicu…
    Makar, meni nije bilo smedje…

Meni je cudno to sta nije smede nego kad odstoji je smede..ne znam kako da to opisem..onako svijetlo zuckasto smede..za briseve mi treba ginic dati uputnicu ili on to radi? To mi jos nikad nije spomenuo

• Elviramagistic
    07. Listopad 2017. 20:40

Mislim vec mi je tako bilo ali sam koristila vaginalete svaki drugi dan jer sam imala infekciju odmah na prvom pregledu di je ginic rekao da je to normalno u trudnoci i onda kako sam pila klavocin mi je rekao da nastavim sa vaginaletama jer se od klavocina i opcenito antibiotika javljaju infekcije..sad mi je 3 tjedna da ne koristim vaginalete pa mi je odmah to palo na pamet

• Student24
    07. Listopad 2017. 20:46

ita87

Pitanje za student. Negdje sam procitala da ste otkazali/odgodili putovanje u neku dalju zemlju zbog losijih higijenskih uvjeta. Mi smo mislili na medeni mjesec negdje u 11.mj u neku zemlju tipa Tajland ili sl.

Konkretno, u pitanju je bila Dominikanka Republika, dio koji je pogodila Irma nedavno. Obzirom da karte nisi kupljene, jer bi putovanje tempirali po poslovnim obvezama supruga tamo, a i nije mi to na listi mojih putovanja snova odustala sam.

• ita87
    07. Listopad 2017. 20:51

Aha. A u kojem si ti tt? 
    Ne znam, ja sam bas u drugom tromjesecju htjela otputovati, a sad stalno brinem o necemu, bit ce da je to taj osjecas o kojem cure pricaju, odnosno majcinski osjecaj hehe

• ita87
    07. Listopad 2017. 20:52

I da, nas prvi plan je bio kuba u 11.mj ali eto, isto nakon uragana ne dolazi u obzir.

• ita87
    07. Listopad 2017. 21:11

Kakva vam je prehrana ovih dana? Kod mene cokolino, tost, namaz, pureca delux sunka, jogurt, nekad piletina, juha, banana/jabuka, povrce malo ili nimalo, slane grickalice i vrtim u krug. Prisutim si i burek, ali sa spinatom, zdravije je zar ne? 😀 

• ita87
    07. Listopad 2017. 21:13

Znam da ovo suhomesnato bas i ne bi trebale, ali jednostavno je to jedino meso koje ne ispovracam pa se drzim te purece sunke. Pojedem i ribu dvaput tjedno. 
    Al ono, ne znam od ceg se debljam? 😀

Honey
    07. Listopad 2017. 21:32

Kelj, mahune, teleca jetrica, kisela repa, pastrva, incuni, salata, pileca prsa, malo tvrdog sira i krekera, ujutro zobene sa jogurtom cimetom i bananom, jabuka, grejp, mandarine, bademi, hamburger, pola pizze, i naravno burek. 😀 piće samo voda i 2 salice caja dnevno. To sam ja sve jela u zadnjih tjedan dana i minus 1kg za sada. E kad bi tako ostalo 😂 Ja volim na zlicu pojest i ne jedem kruh uopce, zasad mi nista ne smeta. Sutra kuham juhu sa govedinom, jedva cekam 😀 

Honey
    07. Listopad 2017. 21:33

Ne debljas se, beba se deblja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.