Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    07. Listopad 2017. 18:09

Ita dobrodosla! Rekla si da sve znas o svima, pa bio bi red da onda i ti napises nesto o sebi 😁 Koliko imas godina? Radis? 
    Inace i ja imam niski tlak cijeli zivot, puno puta sam isla u zelji da dam krv buduci da sam krvna grupa 0, ali svaki put su me odbili zbog tlaka. Meni zna biti i 86/60, pa me bas zanima kako ce to sad ici! Vec mi se zavrti kad se cucnem i dignem.
    Nina pa ima tu Palcica koja je u 17tt a tek je prije 7 dana saznala da je trudna, toliko o osjecaju itd. Nemam ni ja bas nekih simpt.osim sto sam sretna i sto mi je lijepo jer znam da sam trudna. Ti bar ides u pon, ja cekam do 19.! Bit ce sve ok, ne brini. Za sve simptome je jos rano, a neke ih ni nemaju osim poslije trbuha koji otezava sve. Cuvaj se i probaj smanjit to razbijanje glave 

mono1111
    07. Listopad 2017. 18:09

Elvira,
    Ogtt se radi izmedju 24 i 26 tt, ne prije, jer se even.GD vidi nakon 24 tt.
    Ninach,
    Pa ja nisam imala nikakve posebne simptome, mislim svatko je razlicit i svaka je T razlicita.
    Netko to jako dobro podnosi i super se osjeca, a netko ima mucnine, bljuje po cijele dane...itd.
    Sretno u pon na uzv !

07. Listopad 2017. 19:28

Nina, ja sam bas jutros pisala kak isto nemam neki osjecaj (osims to sam presretna ), ni tegoba niti ista... Bolne cice i ledja ne racunam, to nije nista strasno. 

07. Listopad 2017. 19:28

ita87

Svakakvih gin ima, zato planiram kasnije i privatno ici, samo ne znam kako iskombinirati preglede, kod soc gin svaka 4 tjedna, i gdje da onda ubacim privatne preglede jos… vidjet cu kasnije kako cu

I mene ovo zanima...

Palčica0306
    07. Listopad 2017. 19:53

Joj nisam ni ja ništa o sebi napisala😬😬😬e pa imam 32g u braku 9g,ovo nam je prva bebica nakon dugooo pokušaja...iz splita smo.....evo nas danas 18t...jos 18 dana i pregled🤗😘

• ita87
    07. Listopad 2017. 20:15

Haha Honey imas pravo 😀 
    Imam 30 godina, u braku 8mj. U 7.mj smo odlucili poceti raditi na bebi, i uspjelo je odmah prvi mjesec. Mislili smo da ce nam trebati malo duze, ali super je ispalo na kraju i bas smo sretni 😇
    U 8.mj sam radila stajaci posao i jos cistila vikendom apartmane, a tad sam bila trudna 5,6 tjedana i jos nisam znala. S obzirom da mi je m uvijek kasnila par dana, cekala sam do 15.8. I tad napravila test, plusic! Otisla se narucit za pregled, a ona mi kaze, dodjite za 10 dana 28.8. Sada necemo nista vidjeti, mislim si ja kako neces vidjet, ali dobro. Dakle, tek sa 8 tt mi je potvrdila i imala je pravo, vjerojatno se srce prije ni ne bi vidjelo. Tako da, vi koje ste na pocetku, bez brige! 😉 
    7.,8.tt su me sise bolile i leđa, a bilo je i povracanja nekad. Zna i dan danas biti ali rijetko.
    Radim uredski posao. Svaka cast vama koje vec imate djecu, ja vecinom doma lezim haha

• ita87
    07. Listopad 2017. 20:20

Btw za trudnocu jos nitko ne zna osim mm, imam otprije 7,8kg viska pa se ne vidi prava busa jos 😀
    Prijatelji su me zezali jer nisam pila alkohol, ali sam ih razvjerila zasad. 
    I da, tijekom ljeta sam par puta popila 2,3 deci vina, prije 6 tt, dok jos nisam znala, nadam se da nece biti nekih problema radi toga...

• Elviramagistic
    07. Listopad 2017. 20:23

Imam malo neugodno pitanje ali dali imate kakav iscjedak? Ja u zadnjih par dana imam zuti iscjedak koji posmedi vani..i sad mislim da mi se mozda vratila infekcija gljivicna..cak mi vagina ima i neugodan miris nekako..mislim svakako nazvati u pon ginica..jucer i danas sam stavljala dnevni ulozak bas da vidim i onako par svijetlo smedih tragova a na papiru nakon mokrenja uvijek onako zuto

• ita87
    07. Listopad 2017. 20:24

Pitanje za student. Negdje sam procitala da ste otkazali/odgodili putovanje u neku dalju zemlju zbog losijih higijenskih uvjeta. Mi smo mislili na medeni mjesec negdje u 11.mj u neku zemlju tipa Tajland ili sl.
    Pricekat cu jos iduci pregled za dva tjedna pa cemo vidjet hocemo ici ili ne. Bas bih htjela zapravo, necemo poslije tako skoro imat priliku

mono1111
    07. Listopad 2017. 20:32

Elviramagistic

Imam malo neugodno pitanje ali dali imate kakav iscjedak? Ja u zadnjih par dana imam zuti iscjedak koji posmedi vani..i sad mislim da mi se mozda vratila infekcija gljivicna..cak mi vagina ima i neugodan miris nekako..mislim svakako nazvati u pon ginica..jucer i danas sam stavljala dnevni ulozak bas da vidim i onako par svijetlo smedih tragova a na papiru nakon mokrenja uvijek onako zuto

To moze biti i suncani iscjedak koji je potpuno normalan u T...a da odes na briseve za svaki slucaj??
    Ja sam isto nedavno imala....ali.ja koristim Utrice koji mogu nadraziti sluznicu...
    Makar, meni nije bilo smedje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.