Ita dobro dosla ... evo kad si pitala vec za dodatke ja sam uzela od almagea to je meni moja gin preporucila
Elvira,
Ma mislim da takva probadanja i ziganja su potpuno normalna....bas ako te jako boli, odi ma hitnu ali mislim da je to sve normalno.
Elvira,
Ma mislim da takva probadanja i ziganja su potpuno normalna….bas ako te jako boli, odi ma hitnu ali mislim da je to sve normalno.
A glupo mi odmah trcati na hitnu radi toga a normalno da se prestrasim jer ovo mi je nova bol..bas kao da me netko onako s nozem potegne i to sijevne i gotovo..i tako svako malo..jedno vrijeme nista pa opet..nadam se da ce proci samo od sebe..mozda je to maternica koja se siri ili nesto posto se sad potegnula jos na gore..ne znam..samu sebe tjesim
Ma mene sve boli. Ali sve me boljelo i u prošloj. A probadanja su normalna... Ma sve je normalno ako je povremeno i prođe na odmor ... Ako traje dulje i pkjačava se to je alarmantno.
Ma mene sve boli. Ali sve me boljelo i u prošloj. A probadanja su normalna… Ma sve je normalno ako je povremeno i prođe na odmor … Ako traje dulje i pkjačava se to je alarmantno.
Istina..hvalaa..lakse mi je kad mi jos netko to veli..nitko koga poznajem od frendica i u obitelji od trudnica nikada nije spominjao nikakve bolove i sad kada ih pitam nee njima je bilo super..a s druge strane tu nas sve nesto boli..sad dal su one zaboravile na bolove ili namjerno ne zele reci ne znam..dal si ti pocela osjecat bebu?? Ja sad u zadnjih par dana sve jace oko pupka osjecam i vecinom na istom mjestu..jako kratko traje i nekad prode cijeli dan da ne osjetim a nekad i po par puta u danu
Ma mene sve boli. Ali sve me boljelo i u prošloj. A probadanja su normalna… Ma sve je normalno ako je povremeno i prođe na odmor … Ako traje dulje i pkjačava se to je alarmantno.
Istina..hvalaa..lakse mi je kad mi jos netko to veli..nitko koga poznajem od frendica i u obitelji od trudnica nikada nije spominjao nikakve bolove i sad kada ih pitam nee njima je bilo super..a s druge strane tu nas sve nesto boli..sad dal su one zaboravile na bolove ili namjerno ne zele reci ne znam..dal si ti pocela osjecat bebu?? Ja sad u zadnjih par dana sve jace oko pupka osjecam i vecinom na istom mjestu..jako kratko traje i nekad prode cijeli dan da ne osjetim a nekad i po par puta u danu
Slabo... osjetim kao 2-3puta slično nešto i onda ništa... a crijeva su mi užas, stalno kruli nešto...Ne još blizu pupka ...niže dolje dosta.
Mene sve boli dok hodam dulje. A nakon što pojedem nemam tlaka 2h, vrti mi se u glavi... jedva stojim na nogama a cijeli trbuh me stišće...želudac kao da mi je u prsnom košu....
Tako i ja..jako kratko traje..ono bas kao 4,5 udaraca i onda nista..ali mene i to veseli..ja sam shvatila da od odredene teze hrane imam problema sa boli u zelucu i probavom..evo ovo mi je da pokucam stalo skroz i sad je sve super..malo zastrasujuce kako takva bol dode iznenada i onda kao da nista nije bilo..imas niski tlak? Ja sam prije trudnoce stalno imala nizi tlak. U trudnoci kod svakog pregleda imam 120/80 ili 125/80 sta je kao savrseno a procitala sam(znam stalno nesto citam) da u drugom tromjesecju zna dosta pasti tlak pa zna doci do vrtoglavica itd
Tako i ja..jako kratko traje..ono bas kao 4,5 udaraca i onda nista..ali mene i to veseli..ja sam shvatila da od odredene teze hrane imam problema sa boli u zelucu i probavom..evo ovo mi je da pokucam stalo skroz i sad je sve super..malo zastrasujuce kako takva bol dode iznenada i onda kao da nista nije bilo..imas niski tlak? Ja sam prije trudnoce stalno imala nizi tlak. U trudnoci kod svakog pregleda imam 120/80 ili 125/80 sta je kao savrseno a procitala sam(znam stalno nesto citam) da u drugom tromjesecju zna dosta pasti tlak pa zna doci do vrtoglavica itd
Ma prvi trimestar je za nizak tlak opasan a zadnji za visok tlak. Ja sam u prvoj trudnoci imala odmah 135/80 i stalno se dizao...pred kraj je znao bit 160/100 na pregledima... ali mi se spustao nakon pregleda i svi nalazi su mi bili uredni. Sad mi je 110/60 ali se ruši nakon obroka i sl. pa jedva gledam. Vec sa 140/90 se treba ozbiljno pristupit trudnici...
Ma prvi trimestar je za nizak tlak opasan a zadnji za visok tlak. Ja sam u prvoj trudnoci imala odmah 135/80 i stalno se dizao…pred kraj je znao bit 160/100 na pregledima… ali mi se spustao nakon pregleda i svi nalazi su mi bili uredni. Sad mi je 110/60 ali se ruši nakon obroka i sl. pa jedva gledam. Vec sa 140/90 se treba ozbiljno pristupit trudnici…
110/60..uf to je nisko dosta pogotovo ako se nakon obroka snizava..da..meni sestra tamo veli da sve trudnice tamo imaju visi tlak od sindroma bijele kute ili su neervozne ili uzbudene zbog pregleda pa je to tako..ja se nadam da necu imati problema sa visokim..to zna biti dosta opasno(opet citala sam tako hahahah)
Sortiraj odgovore
Najstariji