Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    07. Listopad 2017. 09:33

Pojma nemam. Nemam pojma koliko je uopce bitno vecinu ovog unosit. Željezo, folna, vitamin D ...to je po meni bitno...ovo ostalo ubace tek tako da je popis dugačak... 

• ita87
    07. Listopad 2017. 09:39

Isto tako citam da neke zene jednostavno ne uzimaju nikakve dodatke, imaju podrsku svojih gin, zdrava prehrana i kazu da je dovoljno. No s obzirom da moja prehrana nije bas bajna... trudim se u svakom slucaju, a dodaci nece skoditi

• Elviramagistic
    07. Listopad 2017. 10:02

A ja jos na folacinu..rekao ginic neka potrosim ovu kutiju pa cemo onda na nesto drugo

Sofia88
    07. Listopad 2017. 10:03

Elviramagistic

Cuker cestitam :)))) mene danas trbuh svrbi od rastezanja..a mazem ga svaki dan..danas mi je to prvi puta..Mono znas kako vele da u drugom tromjesecju raste energija itd..meni jos nije..kako koji dan ali vecinu dana sam umorna i bezvoljna

Eto a prošli tjedan kad sam rekla da me sve svrbi sve ste mislile da nešto nije u redu. Ne znam kolko kila imaš, prva trudnoća? Meni je prva i mršavica sam, sad imam 5o kila. I trbuščić. 😁

Everything happens for a reason.

mono1111
    07. Listopad 2017. 10:59

Ita,
    Dobrodosla i hvala :)), u biti i ja sam 13+4-dns, znaci imamo isti termin, 10.04.
    Na uzimam Elebaby, unutra ima omege i cak nesto malo aktivnog folata !

• Elviramagistic
    07. Listopad 2017. 12:15

Sofia88

Elviramagistic

Cuker cestitam :)))) mene danas trbuh svrbi od rastezanja..a mazem ga svaki dan..danas mi je to prvi puta..Mono znas kako vele da u drugom tromjesecju raste energija itd..meni jos nije..kako koji dan ali vecinu dana sam umorna i bezvoljna

Eto a prošli tjedan kad sam rekla da me sve svrbi sve ste mislile da nešto nije u redu. Ne znam kolko kila imaš, prva trudnoća? Meni je prva i mršavica sam, sad imam 5o kila. I trbuščić. 😁

Prva mi je trudnoca i imam previse kila i sala ali trbuh mi je bas napeti onako vec par tj eto i mazem se i danas me svrbi...manje nego jucer ali me svrbi

07. Listopad 2017. 12:24

Cure, meni je opcenito za kozu, a trbuh pogotovo,  bilo najbolje bademovo ulje, navecer iza tusiranja na vlaznu kozu fino umasirat. Nema stetnih sastojaka, prirodno, nije skupo a super super njegujuce i bas fino nahrani i omeksa kozu. Neznam dal je do toga ili slucajnost, al nemam niti jednu jedinu striju iz prve trudnoce. 

• ita87
    07. Listopad 2017. 12:26

mono1111

Ita,
    Dobrodosla i hvala :)), u biti i ja sam 13+4-dns, znaci imamo isti termin, 10.04.
    Na uzimam Elebaby, unutra ima omege i cak nesto malo aktivnog folata !

Nemam pojma, isto zadnja m 4.7. A u trudnickoj mi pise termin 11.4. No dobro, samo da ne bude na prvi april hahah

little baby
    07. Listopad 2017. 12:47

Ja sam se u prvoj T mazala sa svime i svacim svako malo ali nista mi to nije pomoglo jer sam dobila strije... Mislim da to ima vise veze sa tipom koze i rastezljivosu. Mozes se ti mazat kolko hoces ako ti je takva koza popucat ces bar ja mislim tako

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Elviramagistic
    07. Listopad 2017. 13:10

little baby

Ja sam se u prvoj T mazala sa svime i svacim svako malo ali nista mi to nije pomoglo jer sam dobila strije… Mislim da to ima vise veze sa tipom koze i rastezljivosu. Mozes se ti mazat kolko hoces ako ti je takva koza popucat ces bar ja mislim tako

Tako je..sve ovisi o kvaliteti koze..moja je losa i iman strije od prije tako da znam da se uzalud mazuckam jer cu ih dobiti opet..

Nego mene je danas u par navrata onako zaboljelo s lijeve strane trbuha od pupka na dolje sijevne kao skroz kroz rodnicu.dal je jos nekome tako??nadam se da nije nista ozbiljno posto sam legla na suprotnu stranu pa je prestalo ali tu i tamo osjetim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.