Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Listopad 2017. 08:06

Dobro jutro cure! 
    Ovo za krilo i mace sto pricate... Zamislite kak je meni, imam istu situaciju kad dodjem kod svojih kuci, ali s labradoricom od preko 20kg. Ako legnem na kauc gledati TV, ona obavezno dodje i smjesti se u krilo posred cijelog stomaka. Ok, naravno da ne cijelom tezinom i sad jos nije problem, ali treba ju vec lagano poceti odvikavati, samo ne znam kako, jer joj je to najdraza poza na kaucu. 
    Sto se hormona i nekih tegoba tice, ja se stvarno ne mogu ni na sto pozaliti, da ovako ostane do kraja trudnoce, ja presretna. Znam da su sanse za to minimalne, ali nadat cu se :)

• ita87
    07. Listopad 2017. 08:48

Bok cure 
    citam o trudnoci na klokanici zadnjih tjedana, a tek neki dan skuzila forum 
    Naravno da sam nasla vremena procitat svih 262 stranica teme Proljetne bebe 2018 hahah
    Sve vas znam 
    Samo moram jos skuziti kako staviti sticker, iako ste dosta puta objasnjavale, nikako da to napravim

Znaci, sad sam 13+4 i zapravo mi je drago da sam tek neki dan pocela citat forum, dosad sam bila smirena mama 
    Na zadnjem pregledu gin mi nije rekla sto da pocnem piti od dodataka, niti je spominjala dodatne preglede, kombinirani probir itd rekla je da je sve super sa trudnocom i beba se razvija kako treba.
    Iduci pregled cu biti 16t, pretpostavljam da ce me tada slati na triple..

Jel to normalno uopce? 
    Danas pod hitno u ljekarnu po elevit ili sl

• ita87
    07. Listopad 2017. 08:54

Btw i ja pratim hrabricu mono, ovo sto je ona prozivjela otkad je zapocela, ne znam kako bih ja...
    termin nam je dan razlike, a od prvih problema koje je upisivala na temi, ja sam samo mislila sve ce biti u redu, vidjevsi cijelo vrijeme njen sticker koji je pokazivao 13t 

• ita87
    07. Listopad 2017. 08:55

• ita87
    07. Listopad 2017. 08:57

Sad vidim da mi nije prihvatilo smajlic  
    <3

ikyri
    07. Listopad 2017. 09:15

ita87

Bok cure
    citam o trudnoci na klokanici zadnjih tjedana, a tek neki dan skuzila forum
    Naravno da sam nasla vremena procitat svih 262 stranica teme Proljetne bebe 2018 hahah
    Sve vas znam
    Samo moram jos skuziti kako staviti sticker, iako ste dosta puta objasnjavale, nikako da to napravim

Znaci, sad sam 13+4 i zapravo mi je drago da sam tek neki dan pocela citat forum, dosad sam bila smirena mama
    Na zadnjem pregledu gin mi nije rekla sto da pocnem piti od dodataka, niti je spominjala dodatne preglede, kombinirani probir itd rekla je da je sve super sa trudnocom i beba se razvija kako treba.
    Iduci pregled cu biti 16t, pretpostavljam da ce me tada slati na triple..

Jel to normalno uopce?
    Danas pod hitno u ljekarnu po elevit ili sl

Dobrodošla!
     Kombinirani i triple nisu obavezni pregledi. Ginekologica bi te morala informirat o opcijama ...pa ti biraš hoćeš nećeš. 
    Samo ti nama ostani smirena trudnica...takve nam fale 😁😁😁

• ita87
    07. Listopad 2017. 09:18

Cuj mene smirena mama, a tek prva trudnoca. Eto vidis koliko sam bezbrizna, bit ce sve ok do kraja, mora biti 

• ita87
    07. Listopad 2017. 09:19

ikyri elevit ili novalac ili svejedno?

ikyri
    07. Listopad 2017. 09:25

ita87

ikyri elevit ili novalac ili svejedno?

• ita87
    07. Listopad 2017. 09:31

Tnx. Jos cu vjerojatno kupit magnezij jer je probava koma zadnjih dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.