Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    03. Listopad 2017. 19:04
    Kad se svi hvalite, evo i mog dečka hehe
    Kad se svi hvalite, evo i mog dečka hehe
    Ena @
    03. Listopad 2017. 19:04

ikyri

Ena @

ikyri

Ninochka

Honey

Ninochka

Valjda hormonalne promjene tako utječu na mene pa mi

mono1111

Evo me cekam !!!! Ovdje je prekrasno, haha ! Stalno sam se budila jer sam se bojala da ne prespavam slucajno ! Hahaha
    Javim vam dojmove !
    Ja mucnine sam imala oko 7 / 8 tt mislim, ali nista nesto posebmo..povracala sam dvaput samo…
    A sto mi se jucer dogodilo?? Hahah, bila sam na kavi tj.kakau s dragim i isla sam na wc, a prije mene je bila jedna cura koja je obavljala veliku nuzdu, znaci ja sam usla i skoro povracala, izletila sam van i nisam mogla doci k sebi nekoliko min…inace nisam gadljiva ali ovo je prestrasno bilo..sad kad pisem o tome mi se povraca !!

Odvratno…zaista odvratno. Ja sam neki dan radila pile i nije prošao rok ni ništa ali kad sam ga solila uljila mi je nesto malo zasmrdilo…ma nije bio ni smrad vec pile ko pile…pogotovo ovo iz ducana.. Svima je bilo fino…svi su ga jeli. Ja sam pojela jer sam bila jako jako gladna ali nakon toga mi ke bilo jedno 3h mučno. Što je psiha. Ali nemam problem s burekom od mesa koji je s tko zna čim pravljen…samo da ja to nisam vidjela.

Burek od mesa:
    Svinjska mast
    Brasno
    Kvasac
    Ulje
    Sol
    Junetina
    Svinjetina
    Luk i zacini
    P.s. imamo pekaru, pa iz prve ruke znam! 😉

Gdje se nalazi pekara? Dostavljaš do Rijeke? Treba mi provjerena roba. Hahahhahaah!!!!

Za dostavu ipak malo predaleko.. hehe 😊  kad dodes u Varazdin javis se pa ti spremimo burek! 😉

url=https://lilypie.com]

• Student24
    03. Listopad 2017. 19:16

mono1111

Cure,
    Ovako ! Znaci ja sam Kosom odusevljena, odusevljena ! Takav dokt, detaljan je meni trebao !
    Znaci, cak mi se nasmijao, je da sam imala neka glupa pitanja, hahah, ali meni se on cini super, tj iz mog iskustva je super.
    Znaci, toliko je detaljno gledao, apsolutno sve, svaki organ, one dvije arterije..priloziti cu nalaz sad…
    Medjutim, naravno da sam zabrinuta opet !!! Pitao me u par navrata da li mi je itko spominjao posteljicu, kako je smjestena…?? Ja rekoh, ne! Ugl.posteljica je smjestena skroz nisko, sprijeda uz usce…i to kao nije najbolje, em je rekao da je vrlo vjerovatno da cu opet krvariti, em cak i moze doci do spontanog…pitala sam ga u par navrata da li on misli da ce sve biti ok, da sam jakoo zabrinuta, rekao je da nije ni cudo sto sam sve prosla…ali da on smatra da ce se to podici malo kako se T razvija…
    Predlozio mi je Ninfty ili Harmony, ali iskljucivo radi triploidije koja je bila prije…ali sam odmah rekla da nemam nazalost ! Rekao je da u Breyeru ima i na rate…ali ja rekoh, nemam limit na kartici, haha.
    I jos mi je predlozio fetalnu ehokardiografiju za svaki slucaj ali s bebom se njemu sve cini super !!!
    Da li itko ima kakva iskustva oko te posteljice??
    Elvira,
    Super za nalaz !!!

Mona, bas mi je drago da je sve u redu. :)
    A sad pitanje pokrivam se po glavi, dr. Kos je? 

ikyri
    03. Listopad 2017. 19:25

Student24

mono1111

Cure,
    Ovako ! Znaci ja sam Kosom odusevljena, odusevljena ! Takav dokt, detaljan je meni trebao !
    Znaci, cak mi se nasmijao, je da sam imala neka glupa pitanja, hahah, ali meni se on cini super, tj iz mog iskustva je super.
    Znaci, toliko je detaljno gledao, apsolutno sve, svaki organ, one dvije arterije..priloziti cu nalaz sad…
    Medjutim, naravno da sam zabrinuta opet !!! Pitao me u par navrata da li mi je itko spominjao posteljicu, kako je smjestena…?? Ja rekoh, ne! Ugl.posteljica je smjestena skroz nisko, sprijeda uz usce…i to kao nije najbolje, em je rekao da je vrlo vjerovatno da cu opet krvariti, em cak i moze doci do spontanog…pitala sam ga u par navrata da li on misli da ce sve biti ok, da sam jakoo zabrinuta, rekao je da nije ni cudo sto sam sve prosla…ali da on smatra da ce se to podici malo kako se T razvija…
    Predlozio mi je Ninfty ili Harmony, ali iskljucivo radi triploidije koja je bila prije…ali sam odmah rekla da nemam nazalost ! Rekao je da u Breyeru ima i na rate…ali ja rekoh, nemam limit na kartici, haha.
    I jos mi je predlozio fetalnu ehokardiografiju za svaki slucaj ali s bebom se njemu sve cini super !!!
    Elvira,
    Super za nalaz !!!

Doktor u privatnoj poliklinici u Zg.

ikyri
    03. Listopad 2017. 19:25

ikyri

Student24

mono1111

Cure,
    Elvira,
    Super za nalaz !!!

Doktor u privatnoj poliklinici u Zg.

P.s. Ginekolog 🤣🤣😋

mono1111
    03. Listopad 2017. 19:54

Honey i Ikyri,
    A jeste me sad nasmijale, hahahahhah😂😂😂
    Macka - pas - covjek !!!🤓
    Ok, nadam se da sam sigurna jer nisam preboljela toxso...CMV jesam, pa koliko znam mala sansa je da se ponovno aktivira??
    Student,
    Dokt.Kos radi u Ginekosu, privatna poliklinika u zg...

mono1111
    03. Listopad 2017. 19:56
    Evo moje cudoviste, kad stavljate slike zivina ovdje :)
    Evo moje cudoviste, kad stavljate slike zivina ovdje :)

ikyri
    03. Listopad 2017. 20:01

mono1111

Honey i Ikyri,
    Ok, nadam se da sam sigurna jer nisam preboljela toxso…CMV jesam, pa koliko znam mala sansa je da se ponovno aktivira??
    Student,
    Dokt.Kos radi u Ginekosu, privatna poliklinika u zg…

Znam kako ti u kupacem, muž i pas izgledate...A ti si misla da se ja šalim sa facebook stalkanjem.... pih. 
    Hahahahahahahaha 

03. Listopad 2017. 20:07

Mono, jesi pitala Kosa stogod vezano uz svoju terapiju koju ti hematolog propisuje i sva ona podvojena misljenja? Ili da ti mozda preporuci nekog pametnog hematologa da se posavjetujes?

S obzirom da vidim da te za fetalnu ehokardiografiju salje na srebrenjak a ne prof Malčiću na rebro, pa sigurno ima i s hematolozima iskustva jer vjerujem da je vodio puno trudnica koje se kontroliraju kod vise strucnjaka. 

ikyri
    03. Listopad 2017. 20:12

ikyri

mono1111

Honey i Ikyri,
    Ok, nadam se da sam sigurna jer nisam preboljela toxso…CMV jesam, pa koliko znam mala sansa je da se ponovno aktivira??
    Student,
    Dokt.Kos radi u Ginekosu, privatna poliklinika u zg…

Znam kako ti u kupacem, muž i pas izgledate…A ti si misla da se ja šalim sa facebook stalkanjem…. pih.
    Hahahahahahahaha

Joj ispala sam grozno neugodna. Ma kad sam vidjela psa sam povezala... Nije bitno. Zaboravi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.