Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Listopad 2017. 20:17

Zivotinjice su sve divne, jednog dana kad budemo u kuci mozda i mi nesto nabavimo, ali za dvoriste. U stanu nikako.
    Cure moje, maloprije sam se tako prosula na balkonu, izasla sam u papucama jer sam vidjela da je neka kutija na balkonu i da kisa pada po njoj, stala sam na mokro i poskliznula se, raspala sam se koliko sam duga i siroka. Muz s malom bio u kupaoni, doletio jer je cuo bum da je mislio da nam je balkon otpao haha...  Boli me guzica i rame. 

• Elviramagistic
    03. Listopad 2017. 20:20

Ikyri mislim da sam se i malo popisala od smijeha sad 😂😂😂😂😂😂🤣

• Elviramagistic
    03. Listopad 2017. 20:21

kaktus

Zivotinjice su sve divne, jednog dana kad budemo u kuci mozda i mi nesto nabavimo, ali za dvoriste. U stanu nikako.
    Cure moje, maloprije sam se tako prosula na balkonu, izasla sam u papucama jer sam vidjela da je neka kutija na balkonu i da kisa pada po njoj, stala sam na mokro i poskliznula se, raspala sam se koliko sam duga i siroka. Muz s malom bio u kupaoni, doletio jer je cuo bum da je mislio da nam je balkon otpao haha… Boli me guzica i rame.

Ufff..nadam se da si pala na guzicu  i da je sve ok :)

03. Listopad 2017. 20:27

Ma onako na stranu nekako, na guzicu i rame, doslovno koliko sam duga. Nekako sam se probala drugom rukom uhvatit za ogradu al ipak je gravitacija odradila svoje, dupe mi je teze nego sto mi je ruka jaka. 

• Elviramagistic
    03. Listopad 2017. 20:30

kaktus

Ma onako na stranu nekako, na guzicu i rame, doslovno koliko sam duga. Nekako sam se probala drugom rukom uhvatit za ogradu al ipak je gravitacija odradila svoje, dupe mi je teze nego sto mi je ruka jaka.

Ja sam inace nespretna i stalno padam i lupam se ali sad bas pazim na to ali ipak me strah zime i leda da ne padnem negdje

ikyri
    03. Listopad 2017. 20:30

kaktus

Haha... znam imam i ja takvo dupe i ruke. Dobro da nemaš velik trbuh još (od trudnoce velik, ovo drugo se ne broji). Stavi hladne obloge..Ako sve možeš micat i hodat ..sve je ok.

ikyri
    03. Listopad 2017. 20:31

Elviramagistic

Ikyri mislim da sam se i malo popisala od smijeha sad 😂😂😂😂😂😂🤣

Ja sam hodajuća tragikomedija.

03. Listopad 2017. 20:39

Ma mogu sve, samo sam natukla dupe i rame, sve ok, samo ce sigurno poplavit.
    U prvoj T sam jednom oprala plocice, zazvonio mi mob, ocekivala nesto bitno i isto tako se rasula, a drugi put sam bila vec 7 mj i hodam s muzem prema autu i on mi kaze pazi tu je led, daj mi ruku, i dok sam mu pruzila ruku sam se rasula ko budala, tad sam bas na rucni zglob pala, bojala sam se da nije nesto slomljeno, al samo sam se isto dobro natukla bila. 

panda102
    03. Listopad 2017. 21:32

Joj ikyri bas si komicna hahahahahahah znaci i ja mislim da sam se malo pisnula. Hahahahah kraljica. Predivne su vam zivotinjice. Mi nemamo trenutno. Kao studentica sam imala macku a roditelji imaju psa i mislim da je malo bolesno drugim ljudima kad nas slusaju dok pricamo o njemu. Nazivamo ga brat nas, dodji mami i slicno hahahaha za druge strasno za nas normalno. To se zavoli mnogo. 

mono1111
    03. Listopad 2017. 22:01

Ikyri,
    Hahahaha, stokas me na facebooku, hahaha..inace ni ne koristim face, tj.u nekim zatvorenim grupama sam, zato sam ga i napravila !
    Kaktus,
    Nisam ga pitala direktno za hematologa...pitala sam ga ta protoke, da li po tome se isto vidi da je dovoljna doza heparina, rekao je da ne, da su protoci super sada ali da je on siguran kako T raste da ce mi i heparin povecavati....a vidis, mogla sam spomenuti tog hematologa s Rebra...on je cak meni rekao da idem na provjeru protoka redovito kod Kosa....jer je njegova zena je bas sad pred porod i oni su isli kod Kosa...svakako cu spomenuti iduci put...pitala sam Kosa sto on misli kad ukinuti andol, rekao je cca 32 tt najkasnije...tako da, dogg cu se ja nekako s hematologom...ako mi nece povecati dozu heparina nakon ukidanja andola, andol necu ukidati onda do 32 tt, hematolog je rekao da andol ukidam do 26 tt ili 28 tt, ssd sam zabbb vec, haah.
    Rekao.je Kos da Andol u biti ni nije potrebno uzimati, ali s obzirom na sve moje prijasnje ishode, posto ne steti, super da i njega uzimam....
    Narucila sam se ponovno kod ovog na Rebro...iako kad mi dodju vecina nalaza cu mu se javiti na mail jer mi je svoj mail ostavio, a termin sam vec dobila mislim za 16.11. Vecina nalaza ce mi biti gotova do tad osim protein s i c, koji nisu ni bitni u biti trenutno...
    E da..jedna bocica tj epruveta je bila hemolizirana sad kad sam vadila krv, pa su mi u mailu napisali da ponovno dodjem vaditi....Fe i ostalo...mislim da necu, jer mi se neda opet cekati...i ici do Rebra skroz...izvaditi cu to u domu zdravlja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.