Ja sam završila s poslom i odem sad do svoje famozne doktorice. Možda danas oborim rekord i budem unutra svega 30sekundi. znate vi da ona meni niti jednom nije spomenula da pijem folnu i to odkad sam došla s pozitivnom betom. Ma sve sam već rekla o njoj, suvišne su riječi. Idem to obaviti pa cu vidjet šta će biti.
Ma sad ... Valjda joj izgledaš dovoljno pametna ili barem može pretpostavit da imaš pristup internetu i da ćeš se malo informirat... I vidi vraga ...upravu je!
Ma sad … Valjda joj izgledaš dovoljno pametna ili barem može pretpostavit da imaš pristup internetu i da ćeš se malo informirat… I vidi vraga …upravu je!
Hahahaha
Ikyri ovo je divota, uvijek njih najduze gledam na izlozbama macaka. Blago tebi
Ninochka znam kako ti je, tako je i meni , sve moram sama pitat i napomenut. Morat cu na sljedeci pregled privatno
Skroz cat person, a ove su najljepše što sam vidjela ikad, MIAU...!
Ajde Ninochka javi, baš me zanima kaj će biti u epizodi tri, vidim još nisi došla do nje već si se uzrujala, hahaha, daj ženo nemoj tako, gledaj ovaj posjet kao oproštaj, rekla si da mijenjaš dr.! :)
Mono, jesi pitala Kosa stogod vezano uz svoju terapiju koju ti hematolog propisuje i sva ona podvojena misljenja? Ili da ti mozda preporuci nekog pametnog hematologa da se posavjetujes?
S obzirom da vidim da te za fetalnu ehokardiografiju salje na srebrenjak a ne prof Malčiću na rebro, pa sigurno ima i s hematolozima iskustva jer vjerujem da je vodio puno trudnica koje se kontroliraju kod vise strucnjaka.
A to mi je zanimacija malo. Pristojno zaradim ali mi je puno posla oko svega. Treba njih odgojit i svašta nešto. Zadnji put sam bila oko 30tj trudna i mačka mi koti. Skoro ja dobila trudove. Čistim mace, brojim posteljice, masiram je po trbuhu... A ljudi me zovu i par godina nakon s pitanjima koji nemaju veze s mozgom.
Sortiraj odgovore
Najstariji