Curke jesmo li mi u trudnoći oslobođene plaćanja dopunskog tj jel' za nas besplatno?? Uredno plaćam preko HZZO-a pa me zanima.
Everything happens for a reason.
Curke jesmo li mi u trudnoći oslobođene plaćanja dopunskog tj jel' za nas besplatno?? Uredno plaćam preko HZZO-a pa me zanima.
Ne ! Ako.imas policu moras placati bez obzira, a ako nemas dopunsko, svi pregledi u T su ti besplatni.
Osprey, pikica3, nas 3 smo sve u dan-dva razlike! :)
Ja previse razmisljam o tom prvom pregledu i vec sama sebi idem na zivce, narucena sam u petak, a ako necu cuti otkucaje, razmisljam se da ipak nazovem i odgodim za sljedeci tjedan. Ja sam inace panicar, pa bi mi sigurno bilo lakse kad bi odmah i vidjela i cula nesto.
Ninochka, da, Elevit po jednu tabletu, pijem uvijek uz ili nakon obroka uz dosta vode, citala sam da nekim curama zna biti muka od njega, ali evo meni sve okej.
Happiness a koliko ti bude u petak tt? Ja jedva čekam pregled, baš se veselim,a na trenutke i zaboravim da sam trudna haha, pa trčim uz stepenice itd, morat ću se malo smirit hehe Mislim da će me do kraja lupit kad vidim tu točkicu i čujem srčeko, bit će dobro ako ne padnem u nesvjest na stolcu haha..
Bok, cure.. Ja ne stignem vas polovici, ne dođem jedan dan, milijun stranica novih, hehehe.. Ja sam sutra punih 7 tjedana i u petak konačno prvi pregled. Ne mogu dočekati.. Meni su prije tjedan dana krenule mučnine, fuj, fuj... Ima li još netko takvih problema? Rekla mi je jedna trudnica da si pomaže sa onim dječjim lizalicama na prirodnoj bazi za putovanja i mučnine.. Probala sam jučer jednu, malo mi je pomogla. I kao da je dobar čaj od đumbira, to nisam probala...
Vjerujem da bu srčeko onda kucalo! Cure, pitanje, danas imam pomalo grčiće, i pošto je u elevitu cca 100mg magnezija, a preporučeni unos je oko 300-400mg, mislila sam pojačati sa Solgarovim magnezij-citratom 200mg taj imam sad doma. Koji vi preporučujete?
Bok, cure.. Ja ne stignem vas polovici, ne dođem jedan dan, milijun stranica novih, hehehe.. Ja sam sutra punih 7 tjedana i u petak konačno prvi pregled. Ne mogu dočekati.. Meni su prije tjedan dana krenule mučnine, fuj, fuj… Ima li još netko takvih problema? Rekla mi je jedna trudnica da si pomaže sa onim dječjim lizalicama na prirodnoj bazi za putovanja i mučnine.. Probala sam jučer jednu, malo mi je pomogla. I kao da je dobar čaj od đumbira, to nisam probala…
Ja sam probala sve i svasta i donekle ublazi malo ali vecinkom bas i ne. Meni zna maloo ublazit donat mg,bademi,zvake ili neki tvrdi bonbon. Te lizalice mi je bas muz kupuo i neke tablete za zvakanje od dumbira i metvice ali na kraju nisam uspjela probat jer sam procitala da ja dumbir ne smijer radi trombofilije i terapije koju uzimam.
Honey,i mene zanima isto to. Ja nista ne pijem osim folne i jucer sam imala strasne grceve i bolove da sam se bas uplasila. Danas je nesto lakse
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Cure, ja sam opet u nekom drugom problemu. Najela se danas pancete i pojela mini pašteticu, znam... Nije baš zdrava hrana, ali radim na tome! Nego, onda pročitam da trudnice to nikako ne smiju jesti!? Ok, neću više sigurno, ali šta sad kad sam već pojela://
Ja nemam problema s mučninama ali mi se lice svaki dan sve više osipa sitnim prištićima. Nije strašno, ali s obzirom da nisam imala ni točkicu do sad na licu, ovo je promjena.
Sortiraj odgovore
Najstariji