Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    04. Listopad 2017. 13:08

little baby

Cuker

Bok, cure.. Ja ne stignem vas polovici, ne dođem jedan dan, milijun stranica novih, hehehe.. Ja sam sutra punih 7 tjedana i u petak konačno prvi pregled. Ne mogu dočekati.. Meni su prije tjedan dana krenule mučnine, fuj, fuj… Ima li još netko takvih problema? Rekla mi je jedna trudnica da si pomaže sa onim dječjim lizalicama na prirodnoj bazi za putovanja i mučnine.. Probala sam jučer jednu, malo mi je pomogla. I kao da je dobar čaj od đumbira, to nisam probala…

Ja sam probala sve i svasta i donekle ublazi malo ali vecinkom bas i ne. Meni zna maloo ublazit donat mg,bademi,zvake ili neki tvrdi bonbon. Te lizalice mi je bas muz kupuo i neke tablete za zvakanje od dumbira i metvice ali na kraju nisam uspjela probat jer sam procitala da ja dumbir ne smijer radi trombofilije i terapije koju uzimam.
    Honey,i mene zanima isto to. Ja nista ne pijem osim folne i jucer sam imala strasne grceve i bolove da sam se bas uplasila. Danas je nesto lakse

Eto cure nas ignoriraju little baby hehe, al možda zato jer se već pisalo o tome. Skoknula ja do ljekarne, tamo mi je teta preporučila baš taj Magnezij citrat 200mg od Solgara, da pijem po jednu tbl budući da u elevitu već imam 100mg, al je rekla da mogu i dvije ak se grčevi nastave. Pa isto mogu i tebi preporučit jer harnom sigurno ne unosić dovoljno.  

• Elviramagistic
    04. Listopad 2017. 13:15

Ato se tice grceva ne znam..ja pijem magnezij ali na pocetku mi nista nije pomagalo jer sam bas imala ceste i jake grceve..za mucnine isto ne znam jer sam ih imala samo par dana i pila sam onda caj od kamilice

Bjgirl
    04. Listopad 2017. 13:19

ikyri

Bjgirl

Ej cure nisam.pisala neko vrjeme al i sva sam u nekoj zurbi trci vamo tamo… sutra imam drugi pregled … napokon.. od nedelje sam prehladena tak da sam ovaj tjeda na bolovanju … rekla mi doktorica opce med. Da nesmijem nista osim lupoceta ako imam temp. Jel imate vi kakve savjete za ublazit simptome prehlade ?? Sta smijem a sta ne

Da u trudnoci samo paracetamol. Čaj, limun, med… Bez ikakvih septoleta i gluposti. I najvažnije…odmor. Leži gledaj tv….pusti sve…

Naravno samo i lezim... samo da to prode sto prije... 

Duškica 🍐
    04. Listopad 2017. 13:20

Ninochka

Ovo mi je uljepšalo dan, hvala ti ikyri!

Koje ljepe cica mace 😻

Honey
    04. Listopad 2017. 13:21

ikyri

Ninochka

Cure, ja sam opet u nekom drugom problemu. Najela se danas pancete i pojela mini pašteticu, znam… Nije baš zdrava hrana, ali radim na tome! Nego, onda pročitam da trudnice to nikako ne smiju jesti!? Ok, neću više sigurno, ali šta sad kad sam već pojela://

Nece ti nista bit od pašteta ovih naših nekih…samo da nema sirovog mesa. Nemoj čitat luno. Ništa sirovo ne jest i sve dobro oprat. Pazit da su sirevi i mlineko pasterizirani proizvodi i to je to.

Ninochka, narast će ti rep! Hehehe Ja njoj neki dan da se nek zdravo hrani a ona po pašteti i panceti. Neće ti ništa biti, ali nisi ni bebi dala baš nešto nutritivno hranjivo, čiste kalorije. U ovom slučaju je i burek bolje rješenje, em je pečen, em su tu i neki proteini a ako još uključiš jogurt uh, eto i kalcija! haha 

Bjgirl
    04. Listopad 2017. 13:22

kaktus

Bjgirl

Ej cure nisam.pisala neko vrjeme al i sva sam u nekoj zurbi trci vamo tamo… sutra imam drugi pregled … napokon.. od nedelje sam prehladena tak da sam ovaj tjeda na bolovanju … rekla mi doktorica opce med. Da nesmijem nista osim lupoceta ako imam temp. Jel imate vi kakve savjete za ublazit simptome prehlade ?? Sta smijem a sta ne

Smijes puno odmarat i papat voca, piti caja i cekat dok ne prodje. Nema lijekova osim paracetamola. Za zastopani nos najbolja fizioloska i inhalavije, za grlo med i limun. Male temperaturice sam ja tusiranjem rjesavala, a lupocet bi ostavila uvijek za rezervu ako temp skoci ili bi popila samo navecer pred spavanje sa mogu zaspat ako me bolila glava uz sve i slicno.

Hvala bogu pa nisam imala temp. najvisa 36.8 .. odmaram sad jos ovaj tjedan dok mogu dragi mi je inace u njemackoj al ovaj tjedan je doma pa on kuha pere posprema ... neznam sta bi bez njega... 

little baby
    04. Listopad 2017. 13:23

Elviramagistic

Ato se tice grceva ne znam..ja pijem magnezij ali na pocetku mi nista nije pomagalo jer sam bas imala ceste i jake grceve..za mucnine isto ne znam jer sam ih imala samo par dana i pila sam onda caj od kamilice

Jesu se i leda bolila kad si imala te grceve? E da caj od kamilice sam zaboravila,ali ja ga pijem bez icega tako mi bolje pase jel slatko nista u usta ne mogu stavit 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Honey
    04. Listopad 2017. 13:24

Ninochka

Ja nemam problema s mučninama ali mi se lice svaki dan sve više osipa sitnim prištićima. Nije strašno, ali s obzirom da nisam imala ni točkicu do sad na licu, ovo je promjena.

Meni su ti isto bili počeli ti sitni, i jedan ogorman vulkan na bradi, odvratno. Prestala sam stavljati puder, ide samo maskara na oči i sad je lice opet čisto, nadam se da će tako i ostati. Puder sam imala osjećaj kao da mi koža odbacuje, samo se lice mastilo, ali cijelo, strašno.

Bjgirl
    04. Listopad 2017. 13:26

kaktus

Moja guzica je plava, rame me boli ali nema masnice. Uzas…
    Netko je pitao za papanje, ja papam sve, inace dobro termicki obradjujem hranu, sirevi samo kupovni iz ducana, suhomesnatog nisam ljubitelj tako da s tim nemam problema… A zadnja 3 dana doruckujem srdelu iz konzerve, bas mi pase, a inace to ni ne kupujemo a kamoli da doruckujem, kaze dragi da on ima mucnine kad me vidi ujutro

Hehe nadam se da si ok.. mene je moj pas neki dan srusio (od srece mi se zaletio u noge) srecom da sam ga skuzila pa sam se nekak.docekala na ruke pa nisam jako.udarila... ali mi je.zato srce stalo... 

• Elviramagistic
    04. Listopad 2017. 13:27

little baby

Elviramagistic

Jesu se i leda bolila kad si imala te grceve? E da caj od kamilice sam zaboravila,ali ja ga pijem bez icega tako mi bolje pase jel slatko nista u usta ne mogu stavit

Leda me vecinom stalno bole..sve je to normalno samo se lijepo utopli u tom dijelu i popij magnezij i drugacije si pomoci ne mozes..ja sve cajeve pijem bez icega..jedino ako me hvata prehlada stavim malo meda..na cajeve pazim posto ne znam koji se sve mogu piti..pijem od brusnice iz ducana i iz ljekarne bas od ploda i pijem kamilicu..druge izbjegavam..
    Zadnje sam prije dva tjedna imala cijeli dan te grceve ali sad vec znam raspoznati pa znam da je bilo od sirenja maternice tako je vjerojatno i kod tebe..ja sam uzasno strahovala na pocetku dok nisu cure rekle i doktor da je to normalno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.