Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Osprey
    03. Listopad 2017. 17:56

Pozdrav cure. Ja sam danas bila na prvom pregledu kod doktora i vidi se mala crna tockica  Po mojoj racunici sam na 5+6, ali doktor je rekao da sam vjerojatnije 5+2 ili 5+3. Uglavnom, objasnio mi je proceduru za dalje i za 2 tjedna ponovo idem na pregled da cujemo jel srce kuca. Zadovoljna sam i jedva cekam iduci pregled 

kathryn
    03. Listopad 2017. 18:00

Dobrodosla Osprey, onda smo isto trudne!! 

Bublica123
    03. Listopad 2017. 18:04

Osprey

Pozdrav cure. Ja sam danas bila na prvom pregledu kod doktora i vidi se mala crna tockicaPo mojoj racunici sam na 5+6, ali doktor je rekao da sam vjerojatnije 5+2 ili 5+3. Uglavnom, objasnio mi je proceduru za dalje i za 2 tjedna ponovo idem na pregled da cujemo jel srce kuca. Zadovoljna sam i jedva cekam iduci pregled

I ja sam kao i vi...13.10 imamo prvi pregled...po meni smo sada 5+5...veselim se zajednickom odbrojavanju😊

ikyri
    03. Listopad 2017. 18:11

Babyboom u 5mj.

Ninnach
    03. Listopad 2017. 18:15

kathryn86

A kad mislis da je bila O? Meni je bila 11.09.
    I slazem se..nena veze ako se kasnije cuju otkucaji,bitno da ih cujemo..😍

Eto mislim da je bila oko 12.9.,ali ne mogu tvrditi to sa sigurnošću. 

mono1111
    03. Listopad 2017. 18:37

Dobrodosle nove cure !
    Meni se sa 5 + 6 nisu vidjeli otkucaji..nemojte se brinuti ako se ne vide odmah...ali sigurno ce vec kroz par dana poceto kucati srce...ja sam naravno jako panicarila i oko toga, jer sam jednom otkucaje vidjela na 6 + 1, a i tad je O bila kasnije...i sve se vidjelo...ali stvarno nema pravila !
    Netko me pitao za spol, pitala sam Kosa i rekao je da ako bude siguran sto posto da ce mi reci, medjutim nije vise nista spominjao pa vjerovatno nije bio siguran.
    Koje slatke zivotinjice imate :)
    Ja imam cudoviste od psa :))) e kad pricamo o toxsoplasmozi i tim virusnim infekcijama...koja je sansa zaraziti se ako je moj pas vani bio u doticaju sa macjim urinom ili stolicom?? Da li neposredno mora infekcija ici macka- covjek, ili moze macka - pas - covjek??! 
    Odlucila sam da necu panicariti radi te posteljice, velika je sansa da se digne s vremenom..ako ne, biti cu cesce pod nadzorom...makar, tesko mi je ovo sad i napisati. A kamoli primjeniti psihicki...ali nemam sto sad stvarno !

ikyri
    03. Listopad 2017. 18:43

mono1111

Dobrodosle nove cure !
    Meni se sa 5 + 6 nisu vidjeli otkucaji..nemojte se brinuti ako se ne vide odmah…ali sigurno ce vec kroz par dana poceto kucati srce…ja sam naravno jako panicarila i oko toga, jer sam jednom otkucaje vidjela na 6 + 1, a i tad je O bila kasnije…i sve se vidjelo…ali stvarno nema pravila !
    Netko me pitao za spol, pitala sam Kosa i rekao je da ako bude siguran sto posto da ce mi reci, medjutim nije vise nista spominjao pa vjerovatno nije bio siguran.
    Ja imam cudoviste od psa :))) e kad pricamo o toxsoplasmozi i tim virusnim infekcijama…koja je sansa zaraziti se ako je moj pas vani bio u doticaju sa macjim urinom ili stolicom?? Da li neposredno mora infekcija ici macka- covjek, ili moze macka - pas - covjek??!
    Odlucila sam da necu panicariti radi te posteljice, velika je sansa da se digne s vremenom..ako ne, biti cu cesce pod nadzorom…makar, tesko mi je ovo sad i napisati. A kamoli primjeniti psihicki…ali nemam sto sad stvarno !

Mačke su domaćini tih parazita pa ga one izlučuju u stolici ...one koliko ja znam ne oboljevaju od toga i kod njih ti paraziti sazrijevaju i množe se. Tako ako ti se pas razboli moraš pojest njegovo sirovo meso ili da te neposredno poliže govnom od mačke... Ja nisam 100% sigurna ali oko 90% jesam. Dakle parazit a ne virus!

Honey
    03. Listopad 2017. 18:53

ikyri

mono1111

Dobrodosle nove cure !
    Meni se sa 5 + 6 nisu vidjeli otkucaji..nemojte se brinuti ako se ne vide odmah…ali sigurno ce vec kroz par dana poceto kucati srce…ja sam naravno jako panicarila i oko toga, jer sam jednom otkucaje vidjela na 6 + 1, a i tad je O bila kasnije…i sve se vidjelo…ali stvarno nema pravila !
    Ja imam cudoviste od psa :))) e kad pricamo o toxsoplasmozi i tim virusnim infekcijama…koja je sansa zaraziti se ako je moj pas vani bio u doticaju sa macjim urinom ili stolicom?? Da li neposredno mora infekcija ici macka- covjek, ili moze macka - pas - covjek??!
    Odlucila sam da necu panicariti radi te posteljice, velika je sansa da se digne s vremenom..ako ne, biti cu cesce pod nadzorom…makar, tesko mi je ovo sad i napisati. A kamoli primjeniti psihicki…ali nemam sto sad stvarno !

Mačke su domaćini tih parazita pa ga one izlučuju u stolici …one koliko ja znam ne oboljevaju od toga i kod njih ti paraziti sazrijevaju i množe se. Tako ako ti se pas razboli moraš pojest njegovo sirovo meso ili da te neposredno poliže govnom od mačke… Ja nisam 100% sigurna ali oko 90% jesam. Dakle parazit a ne virus!

Znači vrištim na ovo objasnjenje  Mono je jedinstvena, nece panicarit oko posteljice ali zato je tu nova tema macka-pas-covjek. Ja mislim da si sigurna 

Ninnach
    03. Listopad 2017. 18:59

Cure, evo mm danas meni donio elevit pronatal! Od sutra ga počinjem piti. E sad, da li vi pijete po jednu tableticu ili? 

ikyri
    03. Listopad 2017. 19:01

Hahaha ne po jednu tablu na dan. Da po 1 tbl. 
    Najopasniji je CMV jer nema simptoma a može bebu deformirat slično ko zika virus.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.