POzdrav cure,nisam se dugo javila. Danas smo 18+4 , još uvijek neznamo spol, ali u ponedjeljak imamo anomaly scan pa se nadam da ćemo saznati. Mene sljedi mirovanje a puna energije. Prošli tjedan procurila neka voda. (mirisala nije na urin, nije sluzavo kao iscjedak) bili na hitnoj kaže da je sve ok, da srce kuca, vode ima, beba ima dovoljno mjesta i zatvorena sam. Kaže doktor da je to najbitnije. Ali na pregledu redovnom kaže moj ginekolog da zbog LLETZA kojeg sam imala postoji rizik ranog otvaranja zbog kraćeg grlića i da ću morati mirovati ..e sad će krenuti kile gore a već na 6 +.
NAdam se da je sa vama sve super i da ste mi dobro :D
Na pol puta si. Miruj i palaj i baš te briga!
POzdrav cure,nisam se dugo javila. Danas smo 18+4 , još uvijek neznamo spol, ali u ponedjeljak imamo anomaly scan pa se nadam da ćemo saznati. Mene sljedi mirovanje a puna energije. Prošli tjedan procurila neka voda. (mirisala nije na urin, nije sluzavo kao iscjedak) bili na hitnoj kaže da je sve ok, da srce kuca, vode ima, beba ima dovoljno mjesta i zatvorena sam. Kaže doktor da je to najbitnije. Ali na pregledu redovnom kaže moj ginekolog da zbog LLETZA kojeg sam imala postoji rizik ranog otvaranja zbog kraćeg grlića i da ću morati mirovati ..e sad će krenuti kile gore a već na 6 +.
NAdam se da je sa vama sve super i da ste mi dobro :D
Na pol puta si. Miruj i palaj i baš te briga!
Papaj
Ispravak-Znam da beta nema nikakve veze, al su nam ovulacije tu negdje po tome kako je tebi kasnila!
Hej Ninochka, dobre vijesti! A što sad, ako bude otkucaja super, ako ne, doći ćeš opet za tjedan-dva pa će ih onda biti! Može bit da je rano. Ja imam termin kod privatnog 19., tad ću biti 6+6, odnosno 34dpo a mislim da smo isto jer su nam bete tako negdje isto :) pa se nadam da ću nešto ćuti iako znam da je moguće i da tad još ne kuca!
Ma 19. bi trebala čut.
Hej Ninochka, dobre vijesti! A što sad, ako bude otkucaja super, ako ne, doći ćeš opet za tjedan-dva pa će ih onda biti! Može bit da je rano. Ja imam termin kod privatnog 19., tad ću biti 6+6, odnosno 34dpo a mislim da smo isto jer su nam bete tako negdje isto :) pa se nadam da ću nešto ćuti iako znam da je moguće i da tad još ne kuca!
Ma 19. bi trebala čut.
Ma ako ti kažeš onda ću sigurno čut ;)
Skuhala ručak i nemogu ga jest ( manestrica s povrcem) Muž mi donio burek... progutala sam ga! Još mu kažem da mi je jedan malo.
Skuhala ručak i nemogu ga jest ( manestrica s povrcem) Muž mi donio burek… progutala sam ga! Još mu kažem da mi je jedan malo.
Mm meni skuhao ručak i sve me čekalo doma, ali šta ja mogu kad sam na putu do doma spazila pekaru
Ma da, ma nije meni sad bitno da čujem otkucaje baš u pon, stvarno sam svjesna da je to malo moguće. Meni je samo bitno da ih mi čujemo kad bude vrijeme za to i da bude sve u redu.
A kad mislis da je bila O? Meni je bila 11.09.
I slazem se..nena veze ako se kasnije cuju otkucaji,bitno da ih cujemo..😍
Sortiraj odgovore
Najstariji