Joj preslatko hihi :) ja sam ju zamalo nabavila al bilo me strah dat 1000€ prek njuskala za macu, razmisljala izmedju nje i bengalske. Al me moj muz(tadasnji decko) preduhitrio i poklonio za rockas malu u kutiji sivo bijelu.. sad je mrcina velika
Mono, bas mi je drago da ti je sve ok, ja se to za posteljicu bas ne kuzim ali vidim da cure kazu da nije nista strasno, da ce se dic i tebi sigurno kako je i ostalima. Sad se bar malo mozes opustit( iako znam da neces jer sam i ja takva )
Al sve ce to bit ok!
Ja sam zvala za nalaz UK. Sestra kaze da je nalaz uredan i da onda nista ne znaci ono sto mi je bilo poviseno na 500
Ma moji su bez rodovnika, izložba i gluposti. Nemam živaca... Nedavno sam mogla dobit rodovnike za sve mace pa sam odbila. Tako da su puno jeftiniji. Ali brzo se prodaju i sad mi vec ljudi rezerviraju nova legla i sl...
Joj preslatko hihi :) ja sam ju zamalo nabavila al bilo me strah dat 1000€ prek njuskala za macu, razmisljala izmedju nje i bengalske. Al me moj muz(tadasnji decko) preduhitrio i poklonio za rockas malu u kutiji sivo bijelu.. sad je mrcina velika
Jao što je slatka!
Cure, ebvo već sam u tramvaju za natrag! Znači čak je bila ok volje i smješkala se... Rekla mi je da je beta lijepo narasla i da nema potrebe više sad vaditi opet. I onda me naručila da dođem u pon da čujemo otkucaje srca. Na meni se vidlo oduševljenje iz svemira haha Tako da ću ja u pon kod socijalne na UZV, a u srijedu sam naručena i privatno sebi za dušu... Iako ono čega se bojim, je to da će bit prerano da se vide otkucaji jer mi je u dobitnom ciklusu sve kasnilo ako se sjećate, neznam da li to ima veze?
Cure, ebvo već sam u tramvaju za natrag! Znači čak je bila ok volje i smješkala se… Rekla mi je da je beta lijepo narasla i da nema potrebe više sad vaditi opet. I onda me naručila da dođem u pon da čujemo otkucaje srca. Na meni se vidlo oduševljenje iz svemira haha Tako da ću ja u pon kod socijalne na UZV, a u srijedu sam naručena i privatno sebi za dušu… Iako ono čega se bojim, je to da će bit prerano da se vide otkucaji jer mi je u dobitnom ciklusu sve kasnilo ako se sjećate, neznam da li to ima veze?
Koliko ces bit u pon?
POzdrav cure,nisam se dugo javila. Danas smo 18+4 , još uvijek neznamo spol, ali u ponedjeljak imamo anomaly scan pa se nadam da ćemo saznati. Mene sljedi mirovanje a puna energije. Prošli tjedan procurila neka voda. (mirisala nije na urin, nije sluzavo kao iscjedak) bili na hitnoj kaže da je sve ok, da srce kuca, vode ima, beba ima dovoljno mjesta i zatvorena sam. Kaže doktor da je to najbitnije. Ali na pregledu redovnom kaže moj ginekolog da zbog LLETZA kojeg sam imala postoji rizik ranog otvaranja zbog kraćeg grlića i da ću morati mirovati ..e sad će krenuti kile gore a već na 6 +.
NAdam se da je sa vama sve super i da ste mi dobro :D
Cure, ebvo već sam u tramvaju za natrag! Znači čak je bila ok volje i smješkala se… Rekla mi je da je beta lijepo narasla i da nema potrebe više sad vaditi opet. I onda me naručila da dođem u pon da čujemo otkucaje srca. Na meni se vidlo oduševljenje iz svemira haha Tako da ću ja u pon kod socijalne na UZV, a u srijedu sam naručena i privatno sebi za dušu… Iako ono čega se bojim, je to da će bit prerano da se vide otkucaji jer mi je u dobitnom ciklusu sve kasnilo ako se sjećate, neznam da li to ima veze?
Koliko ces bit u pon?
Neznam, da sam barem točno uhvatila tu ovulaciju ali nisam i sad neznam koji sam dpo. Zadnja M je bila 26.8.,ovulacija je kasnila kojih 5,6 dana od one idealne na 14.dan. i samim time implantacija je bila kasnije. Zato mi je beta u startu bila niska. Mislim da nećemo još uhvatit otkucaje, ali sad nema smisla nagađati. Stalno nešto čekam, pa sad eto čekam ponedjeljak.
Koliko ces bit u pon?
Neznam, da sam barem točno uhvatila tu ovulaciju ali nisam i sad neznam koji sam dpo. Zadnja M je bila 26.8.,ovulacija je kasnila kojih 5,6 dana od one idealne na 14.dan. i samim time implantacija je bila kasnije. Zato mi je beta u startu bila niska. Mislim da nećemo još uhvatit otkucaje, ali sad nema smisla nagađati. Stalno nešto čekam, pa sad eto čekam ponedjeljak.
A gle ako ih u pon nema bit ce ih u srijedu mozda.
Hej Ninochka, dobre vijesti! A što sad, ako bude otkucaja super, ako ne, doći ćeš opet za tjedan-dva pa će ih onda biti! Može bit da je rano. Ja imam termin kod privatnog 19., tad ću biti 6+6, odnosno 34dpo a mislim da smo isto jer su nam bete tako negdje isto :) pa se nadam da ću nešto ćuti iako znam da je moguće i da tad još ne kuca!
Sortiraj odgovore
Najstariji