Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    04. Listopad 2017. 12:27

Ninochka

Cure, ja sam opet u nekom drugom problemu. Najela se danas pancete i pojela mini pašteticu, znam… Nije baš zdrava hrana, ali radim na tome! Nego, onda pročitam da trudnice to nikako ne smiju jesti!? Ok, neću više sigurno, ali šta sad kad sam već pojela://

Nece ti nista bit od pašteta ovih naših nekih...samo da nema sirovog mesa. Nemoj čitat luno. Ništa sirovo ne jest i sve dobro oprat. Pazit da su sirevi i mlineko pasterizirani proizvodi i to je to.

Katuska99
    04. Listopad 2017. 12:27

Ninochka

Ja nemam problema s mučninama ali mi se lice svaki dan sve više osipa sitnim prištićima. Nije strašno, ali s obzirom da nisam imala ni točkicu do sad na licu, ovo je promjena.

Ma mislim da nemas razloga za brigu, to se misli ako se ucestalo jedu takve stvari. Ja sam pojela burger od tune tam oko 9tt i svi su me uvjeravali da to nije nista, da se nis lose ne moze desit

Katuska99
    04. Listopad 2017. 12:29

Krivi dio sam citirala 
    Nego, jel ima tko ovu knjigu? Bas je super, sve je nekako lijepo, citko i zanimljivo opisano

ikyri
    04. Listopad 2017. 12:39

Katuska99

Krivi dio sam citirala
    Nego, jel ima tko ovu knjigu? Bas je super, sve je nekako lijepo, citko i zanimljivo opisano

Vec si je pročitala ...što ces ostalih 6mj?

Katuska99
    04. Listopad 2017. 12:55

Hehe ma nisam, procitala sam samo prvih par stranica, ostale prolistala i super je :)

Bjgirl
    04. Listopad 2017. 12:56

Ej cure nisam.pisala neko vrjeme al i sva sam u nekoj zurbi trci vamo tamo... sutra imam drugi pregled ... napokon.. od nedelje sam prehladena tak da sam ovaj tjeda  na bolovanju ... rekla mi doktorica opce med. Da nesmijem nista osim lupoceta ako imam temp. Jel imate vi kakve savjete za ublazit simptome prehlade ?? Sta smijem a sta ne

ikyri
    04. Listopad 2017. 12:59

Bjgirl

Ej cure nisam.pisala neko vrjeme al i sva sam u nekoj zurbi trci vamo tamo… sutra imam drugi pregled … napokon.. od nedelje sam prehladena tak da sam ovaj tjeda na bolovanju … rekla mi doktorica opce med. Da nesmijem nista osim lupoceta ako imam temp. Jel imate vi kakve savjete za ublazit simptome prehlade ?? Sta smijem a sta ne

Da u trudnoci samo paracetamol. Čaj, limun, med... Bez ikakvih septoleta i gluposti. I najvažnije...odmor. Leži gledaj tv....pusti sve... 

04. Listopad 2017. 13:02

Bjgirl

Ej cure nisam.pisala neko vrjeme al i sva sam u nekoj zurbi trci vamo tamo… sutra imam drugi pregled … napokon.. od nedelje sam prehladena tak da sam ovaj tjeda na bolovanju … rekla mi doktorica opce med. Da nesmijem nista osim lupoceta ako imam temp. Jel imate vi kakve savjete za ublazit simptome prehlade ?? Sta smijem a sta ne

Smijes puno odmarat i papat voca, piti caja i cekat dok ne prodje. Nema lijekova osim paracetamola. Za zastopani nos najbolja fizioloska i inhalavije, za grlo med i limun. Male temperaturice sam ja tusiranjem rjesavala, a lupocet bi ostavila uvijek za rezervu ako temp skoci ili bi popila samo navecer pred spavanje sa mogu zaspat ako me bolila glava uz sve i slicno. 

• Elviramagistic
    04. Listopad 2017. 13:04

Nina tako sam se i ja sad osipala..inace uvijek cisto lice osim pres m..onda sam znala dobiti par priatica a sada kao da sam u pubrtetu

04. Listopad 2017. 13:06

Moja guzica je plava , rame me boli ali nema masnice. Uzas...
    Netko je pitao za papanje, ja papam sve, inace dobro termicki obradjujem hranu, sirevi samo kupovni iz ducana, suhomesnatog nisam ljubitelj tako da s tim nemam problema... A zadnja 3 dana doruckujem srdelu iz konzerve, bas mi pase, a inace to ni ne kupujemo a kamoli da doruckujem, kaze dragi da on ima mucnine kad me vidi ujutro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.