A zašto radit harmony ako je sad sve ok? Ja nebi išla. Nemaš ti nasljednih bolesti i sl... Kromosomske greške se javljaju nasumično... ali neznam baš koliko njih ce ti dat uredan rani anomaly scan + uredan kombinirani probir. Ja bi se strpila i šparala za kolica, robicu, sobicu....
Tnx cure!
Nadam se da ce se dignuti kroz neko vrijeme !
Ako se u vecini slucajeva digne, pa.mora se i kod mene dignuti !!!
Sad cu svakako usporiti sa svime, i lezati cu vise !
Nazalost nemamo od kog posuditi, ali nekako mislim da je vecina krom.greska ovim iskljuceno, jer sam prilicno sigurna da bi Kos nesto vidio sumnjivo, jedino Down koji se moze skrivati...ali ne zabrinjava me to sad puno....nekako mislim da je sad genetski tj.s krom.sve ok !
Rekao je da se vidimo za 4 tt opet pa u slucaju da se nesto sumnjivo vidi da jos uvijek stignem na amnio....
Ali me brine ta posteljica sad....znaci nikad ne moze proci ista da se ja ne brinem...znam da sam znala procitati to jos prije, pa se stvarno vecinom i.podigne posteljica....
Cure,
Ovako ! Znaci ja sam Kosom odusevljena, odusevljena ! Takav dokt, detaljan je meni trebao !
Znaci, cak mi se nasmijao, je da sam imala neka glupa pitanja, hahah, ali meni se on cini super, tj iz mog iskustva je super.
Znaci, toliko je detaljno gledao, apsolutno sve, svaki organ, one dvije arterije..priloziti cu nalaz sad…
Medjutim, naravno da sam zabrinuta opet !!! Pitao me u par navrata da li mi je itko spominjao posteljicu, kako je smjestena…?? Ja rekoh, ne! Ugl.posteljica je smjestena skroz nisko, sprijeda uz usce…i to kao nije najbolje, em je rekao da je vrlo vjerovatno da cu opet krvariti, em cak i moze doci do spontanog…pitala sam ga u par navrata da li on misli da ce sve biti ok, da sam jakoo zabrinuta, rekao je da nije ni cudo sto sam sve prosla…ali da on smatra da ce se to podici malo kako se T razvija…
Predlozio mi je Ninfty ili Harmony, ali iskljucivo radi triploidije koja je bila prije…ali sam odmah rekla da nemam nazalost ! Rekao je da u Breyeru ima i na rate…ali ja rekoh, nemam limit na kartici, haha.
I jos mi je predlozio fetalnu ehokardiografiju za svaki slucaj ali s bebom se njemu sve cini super !!!
Da li itko ima kakva iskustva oko te posteljice??
Elvira,
Super za nalaz !!!
Cijeli nalaz ti je uredan osim niže posteljice koja je do ušća ...ne preko. Prestani se hvatat za negativne stvari. Imaš zdravu bebicu u sebi.
mono sasvim slucajno sam vidjela tvoj post vezan za posteljicu. ne znam dal sam vec pisala da sam u prvoj T na pocetku krvarila. u 18 tt kod privatnice sam saznala da je to bilo zbog toga sto mi je posteljica bila sprijeda nisko, ali tad se vec bila podigla i rekla mi je da ce se ona jos dici. evo je, zdrava i prava, 2 i pol godine ima i inati se kao da ima 16..
bit ce to ok, ne brini :)
Mono, ti svi zvijezda nase teme
Svi te prate
Uz toliko zena i dobrih zelja mora sve na kraju ispast dobro... Jos ces biti jedna od onih koja ce rodit ko od sale i reci ma nije to nista
Ikyri,
Ma znam da se moze dignuti, i u 90 posto slucajeva se digne ! Ali znas mene, ne mogu ne razmisljati o tome ! A posto mi je Kos rekao da mogu ocekivati krvarenje, sad ga stalno ocekujem !
Jane,
Mislim da si to prije vec bila napisala....nadam se da ce i meni tako biti, sve ok u konacini !
Kaktus,
Hahahahah, da, imam puno cura koje me prate :))))
Super Mono, drago mi je da je sve u redu sa bebicom!!! ❤A i drago mi je da se ugodno osjecas kod Kosa
Mono ja mislim da ti ne treba taj Nifty ni nista..sve si pokrila sa ovim i mislim da imas zdravu bebu..ja sam procitala da se do 13 tt ni ne gleda posteljica jer se iza toga tek i odize..ti malo miruj i mislim da nece ni doci vise do krvarenja a posteljica ce se dici..ja ne radim i mogu reci da se jako pazim..radim kucanske poslove sa time da ne dizem nista tesko cak ni kosaru sa mokrom odjecom i to je to..vecinu dana odmaram
Mono, ti svi zvijezda nase teme
Svi te prate
Uz toliko zena i dobrih zelja mora sve na kraju ispast dobro… Jos ces biti jedna od onih koja ce rodit ko od sale i reci ma nije to nista
Haha, da, ipak je ovu temu Mono i otvorila, i gle koliko nas je proljetnica
Sortiraj odgovore
Najstariji