Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    03. Listopad 2017. 09:25

Valjda hormonalne promjene tako utječu na mene pa mi se stalno mijenja raspoloženje :) 

Honey
    03. Listopad 2017. 09:38

Ninochka

Valjda hormonalne promjene tako utječu na mene pa mi se stalno mijenja raspoloženje :)

Ma super si ti draga. I ja se brinem, to je prirodno i normalno. Vidiš da se raspitujem jel mi kakica normalna hahaha 
    Radim ono što mogu, a ostalo je u božjim rukama i genetici! Bit će briga cijelih 9mj, a onda opet do kraja života. To je majčinstvo, valjda nešto najljepše, najstrašnije i najodgovornije u isto vrijeme. Slušaj svoje tijelo i tako postupaj. Probaj ipak ne misliti puno, a kad budeš osjetila da stvarno nešto nije ok (nedaj bože), jer mislim da to tijelo onda i pokaže, trčat ćeš doktoru. Ja mislim da ti ide super, pitaš što te muči isto kao i sve mi ovdje, i ideš dalje do slijedeće nedoumice. Zato i postoji ovaj forum i ja sam baš sretna što sam ovdje sa svima vama i što možemo razgovarati o našim strahovima

little baby
    03. Listopad 2017. 09:39

Ninochka

Mono puno sreće danas i samo dobre vijesti ti želim. Ja sam opet muku mučila s nesanicom ove noći. U 3 h sam već surfala po klokanici haha… Nego, cure, s koliko tjedana su se vama javile mučnine s povraćanjem. Mislim, svi to spominju kao ono glavni simptom trudnoće i čak neki kažu da je to znak normalne i zdrave trudnoće. E, sad, znam da je svaka od nas drugačija i da se ne treba toliko obazirat na simptome ali evo mene u otprilike 5. tjednu i malo mi je nešto bilo mučno prijašnjih dana, a sada više baš ništa. Da li me to treba zabrinjavati? Ili je još samo prerano?

Meni je u prvoj T krenulo oko 7 tjedna,mucnine,povracanje i sve ostalo. A sada oko 6 tjedna je krenulo 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

mono1111
    03. Listopad 2017. 09:44

Evo me cekam !!!! Ovdje je prekrasno, haha ! Stalno sam se budila jer sam se bojala da ne prespavam slucajno ! Hahaha
    Javim vam dojmove ! 
    Ja mucnine sam imala oko 7 / 8 tt mislim, ali nista nesto posebmo..povracala sam dvaput samo...
    A sto mi se jucer dogodilo?? Hahah, bila sam na kavi tj.kakau s dragim i isla sam na wc, a prije mene je bila jedna cura koja je obavljala veliku nuzdu, znaci ja sam usla i skoro povracala, izletila sam van i nisam mogla doci k sebi nekoliko min...inace nisam gadljiva ali ovo je prestrasno bilo..sad kad pisem o tome mi se povraca !!

Ninnach
    03. Listopad 2017. 09:46

Honey

Ninochka

Ma super si ti draga. I ja se brinem, to je prirodno i normalno. Vidiš da se raspitujemjel mi kakicanormalna hahaha
    Radim ono što mogu, a ostalo je u božjim rukama i genetici! Bit će briga cijelih 9mj, a onda opet do kraja života. To je majčinstvo, valjda nešto najljepše, najstrašnijei najodgovornije u isto vrijeme. Slušaj svoje tijelo i tako postupaj. Probaj ipak ne misliti puno, a kad budeš osjetila da stvarno nešto nije ok (nedaj bože), jer mislim da to tijelo onda i pokaže, trčat ćeš doktoru. Ja mislim da ti ide super, pitaš što te muči isto kao i sve mi ovdje, i ideš dalje do slijedeće nedoumice. Zato i postoji ovaj forum i ja sam baš sretna što sam ovdje sa svima vama i što možemo razgovarati o našim strahovima

Baš ti hvala na ovim divnim riječima:)) Sjećam se da si ti napisala da si već kupila elevit prenatal. E sad, ja nisam još ništa ali mislim da ću danas skoknuti u ljekarnu po to isto jer sumnjam da prehranom unosim sve potrebne vitamine i minerale. Folnu uzimam već duže vrijeme jer sam se pripremala za trudnoću tako da nje imam i pijem je svako jutro. Ima nešto da bi još trebale? 

• Elviramagistic
    03. Listopad 2017. 09:52

Dobila nalaz na mail..niski rizik za sve..sve superr :))

ikyri
    03. Listopad 2017. 09:56

Ninochka

Honey

Ninochka

Ma super si ti draga. I ja se brinem, to je prirodno i normalno. Vidiš da se raspitujemjel mi kakicanormalna hahaha
    Radim ono što mogu, a ostalo je u božjim rukama i genetici! Bit će briga cijelih 9mj, a onda opet do kraja života. To je majčinstvo, valjda nešto najljepše, najstrašnijei najodgovornije u isto vrijeme. Slušaj svoje tijelo i tako postupaj. Probaj ipak ne misliti puno, a kad budeš osjetila da stvarno nešto nije ok (nedaj bože), jer mislim da to tijelo onda i pokaže, trčat ćeš doktoru. Ja mislim da ti ide super, pitaš što te muči isto kao i sve mi ovdje, i ideš dalje do slijedeće nedoumice. Zato i postoji ovaj forum i ja sam baš sretna što sam ovdje sa svima vama i što možemo razgovarati o našim strahovima

Baš ti hvala na ovim divnim riječima:)) Sjećam se da si ti napisala da si već kupila elevit prenatal. E sad, ja nisam još ništa ali mislim da ću danas skoknuti u ljekarnu po to isto jer sumnjam da prehranom unosim sve potrebne vitamine i minerale. Folnu uzimam već duže vrijeme jer sam se pripremala za trudnoću tako da nje imam i pijem je svako jutro. Ima nešto da bi još trebale?

mono1111

Evo me cekam !!!! Ovdje je prekrasno, haha ! Stalno sam se budila jer sam se bojala da ne prespavam slucajno ! Hahaha
    Javim vam dojmove !
    Ja mucnine sam imala oko 7 / 8 tt mislim, ali nista nesto posebmo..povracala sam dvaput samo…
    A sto mi se jucer dogodilo?? Hahah, bila sam na kavi tj.kakau s dragim i isla sam na wc, a prije mene je bila jedna cura koja je obavljala veliku nuzdu, znaci ja sam usla i skoro povracala, izletila sam van i nisam mogla doci k sebi nekoliko min…inace nisam gadljiva ali ovo je prestrasno bilo..sad kad pisem o tome mi se povraca !!

Odvratno...zaista odvratno. Ja sam neki dan radila pile i nije prošao rok ni ništa ali kad sam ga solila uljila mi je nesto malo zasmrdilo...ma nije bio ni smrad vec pile ko pile...pogotovo ovo iz ducana.. Svima je bilo fino...svi su ga jeli. Ja sam pojela jer sam bila jako jako gladna ali nakon toga mi ke bilo jedno 3h mučno. Što je psiha. Ali nemam problem s burekom od mesa koji je s tko zna čim pravljen...samo da ja to nisam vidjela.

Honey
    03. Listopad 2017. 10:03

Ninochka ja sam ti došla u ljekarnu i pitala tamo žensku, dala mi je elevit i rekla da tu imam 800mikrograma a preporučeno je između 400 i 600mikrograma. I rekla je da je tu sve što mi je zasad potrebno, i da bolje da još dodatno uzimam putem hrane nego dodatnim tabletama. Tako da ti ja sada papam mahune, puno salate, cikle, jetrica i sl. Tako da ja pijem sada samo elevit, a kasnije 12tt treba početi sa onim obogačenim sa omegom.

Honey
    03. Listopad 2017. 10:07

Elvira drago mi je! Mono to se i meni dogodilo, skoro sam umrla, odvratnoooo... Ikyri hahahahahahaha...jao, ja ne volim piletinu a ni mm, a znam da bi ju trebala jesti sada, al neznam kako to izvesti, meni se gadi od prije trudnoće, haha, isto sa burekom nema problema hahaha..

panda102
    03. Listopad 2017. 10:07

Ninochka ja pijem elevit i sutra mi je zadnja. Kontam si uzet Novalac pa i njih probat, a sto se tice povracanja, ja sam bila sigurna da kad zatrudnim cu povracat ko luda, jer mi inace svi mirisi smetaju, a eto jos nista hvala Bogu. I mene je to bilo malo zabrinulo. 
    Honey kakica je crna, strasno...  a za ostalo, da uvijek lijepo receno i napisano.
    Elvira čestitam na odlicnim nalazima, stize nam curica 
    Mono sretno na pregledu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.