Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    03. Listopad 2017. 12:54

ikyri

Imam tri mačke …jedna je vani(sterilizirana)a druge dvije su po potkrovljima i podrumima jer su rasne mace i nisu sterilizirane..Muški zapišava svašta jer se ženka stalno tjera i nije za stan … a ona je zločesta ko 100 vragova i strah me je stavit je u stan s malom jer mi mala maltretira životinje. Tako da nemam 3 mačke u stanu s malim dijetetom i još jednim na putu.

Ajme jel ovaj menie coon sa slicice tvoj? To mi je macka iz snova. Imam obicnu macu spasenu sa ceste, kastriran je, i dajem mu tablete protiv parazita i dr mi je rekla da ne trebam ic vadit to za tokso. 
    Muz cisti pijesak, ne jede sirovo meso. Mozda da je ipak trazim da izvadim.. 

Monoo cekamoo :)

ikyri
    03. Listopad 2017. 12:56

Katuska99

ikyri

Imam tri mačke …jedna je vani(sterilizirana)a druge dvije su po potkrovljima i podrumima jer su rasne mace i nisu sterilizirane..Muški zapišava svašta jer se ženka stalno tjera i nije za stan … a ona je zločesta ko 100 vragova i strah me je stavit je u stan s malom jer mi mala maltretira životinje. Tako da nemam 3 mačke u stanu s malim dijetetom i još jednim na putu.

Ajme jel ovaj menie coon sa slicice tvoj? To mi je macka iz snova. Imam obicnu macu spasenu sa ceste, kastriran je, i dajem mu tablete protiv parazita i dr mi je rekla da ne trebam ic vadit to za tokso.
    Muz cisti pijesak, ne jede sirovo meso. Mozda da je ipak trazim da izvadim..

Monoo cekamoo :)

Je maine cooneri su. Pa ja sam dobila uputnicu za to nakon prvog pregleda... Iako me nitko nije pitao za macke i sl..

03. Listopad 2017. 13:00

Mene isto nije pitala, salje sve trudnice pod redovno iza 12tjedna, krvna grupa u prvoj, ostalo sve u svakoj iducoj... Al dobro, moja zbilja ne stedi na uputnicama, valjda jer je pred mirovinu pa da se ispuca jos dok moze

mono1111
    03. Listopad 2017. 13:17

Cure,
    Ovako ! Znaci ja sam Kosom odusevljena, odusevljena ! Takav dokt, detaljan je meni trebao !
    Znaci, cak mi se nasmijao, je da sam imala neka glupa pitanja, hahah, ali meni se on cini super, tj iz mog iskustva je super.
    Znaci, toliko je detaljno gledao, apsolutno sve, svaki organ, one dvije arterije..priloziti cu nalaz sad...
    Medjutim, naravno da sam zabrinuta opet !!! Pitao me u par navrata da li mi je itko spominjao posteljicu, kako je smjestena...?? Ja rekoh, ne! Ugl.posteljica je smjestena skroz nisko, sprijeda uz usce...i to kao nije najbolje, em je rekao da je vrlo vjerovatno da cu opet krvariti, em cak i moze doci do spontanog...pitala sam ga u par navrata da li on misli da ce sve biti ok, da sam jakoo zabrinuta, rekao je da nije ni cudo sto sam sve prosla...ali da on smatra da ce se to podici malo kako se T razvija...
    Predlozio mi je Ninfty ili Harmony, ali iskljucivo radi triploidije koja je bila prije...ali sam odmah rekla da nemam nazalost ! Rekao je da u Breyeru ima i na rate...ali ja rekoh, nemam limit na kartici, haha.
    I jos mi je predlozio fetalnu ehokardiografiju za svaki slucaj ali s bebom se njemu sve cini super !!!
    Da li itko ima kakva iskustva oko te posteljice?? 
    Elvira,
    Super za nalaz !!!

mono1111
    03. Listopad 2017. 13:19

• Elviramagistic
    03. Listopad 2017. 13:20

Meni pise na nalazu da mi je posteljica sprijeda..a ja sam citala da se za posteljicu ne rade drame do 28 tjedna jer se do onda vecinom podigne..meni do sada nije nitko nista rekao za posteljicu samo sam to sad na nalazu od uzv-a u petrovoj procitala da pise posteljica sprijeda

ikyri
    03. Listopad 2017. 13:22

mono1111

Cure,
    Ovako ! Znaci ja sam Kosom odusevljena, odusevljena ! Takav dokt, detaljan je meni trebao !
    Znaci, cak mi se nasmijao, je da sam imala neka glupa pitanja, hahah, ali meni se on cini super, tj iz mog iskustva je super.
    Znaci, toliko je detaljno gledao, apsolutno sve, svaki organ, one dvije arterije..priloziti cu nalaz sad…
    Medjutim, naravno da sam zabrinuta opet !!! Pitao me u par navrata da li mi je itko spominjao posteljicu, kako je smjestena…?? Ja rekoh, ne! Ugl.posteljica je smjestena skroz nisko, sprijeda uz usce…i to kao nije najbolje, em je rekao da je vrlo vjerovatno da cu opet krvariti, em cak i moze doci do spontanog…pitala sam ga u par navrata da li on misli da ce sve biti ok, da sam jakoo zabrinuta, rekao je da nije ni cudo sto sam sve prosla…ali da on smatra da ce se to podici malo kako se T razvija…
    Predlozio mi je Ninfty ili Harmony, ali iskljucivo radi triploidije koja je bila prije…ali sam odmah rekla da nemam nazalost ! Rekao je da u Breyeru ima i na rate…ali ja rekoh, nemam limit na kartici, haha.
    I jos mi je predlozio fetalnu ehokardiografiju za svaki slucaj ali s bebom se njemu sve cini super !!!
    Da li itko ima kakva iskustva oko te posteljice??
    Elvira,
    Super za nalaz !!!

Od prijateljice sestra je imala jako nisko spuštenu posteljicu, odmah iznad ušća. Krvarila je više puta. Mirovala puno. Posteljica se dignula u drugom trimestru. Rodila je vaginalno. Pročitaj o placenti previji. 

ikyri
    03. Listopad 2017. 13:26

Nema smisla pričat o posteljici tako rano. Ali ako je posteljica niže češća su krvarenja zbog pritiska pri stajanju itd...

• Ivancica09
    03. Listopad 2017. 13:30

Mono meni je sad ginekologica rekla da mi je posteljica nisko, isto tako blizu usca ali da je jos rano i da bi se trebala podici pa da se necemo sad oko toga zabrinjavati..

03. Listopad 2017. 13:52

Nestao mi post... Mono, od brata cura imala sprijeda nisko posteljicu, podigla se vremenom, rodila vaginalno bez problema.
    Vidis da je Kos super, vrhunski strucnjak i velik covjek, bavi se bitnim stvarima a ne vremenskom prognozom i jucerasnjim dnevnikom... Jel ti natuknuo stogod za spol?
    A da probate posudit novce za harmony? Od roditelja ili nekog, pa vracate kako cete imati? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.