Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    03. Listopad 2017. 10:38

Ma to su fantazije da se meso nabavlja od tko zna gdje i sl... Ali mene ni ono kod mesara kad biram komad mesa 10 min ne oduševi ...tako da uvijek slađe jedem kad netko drugi skuha.

Ninnach
    03. Listopad 2017. 10:41

ikyri

Ninochka

ikyri

Elviramagistic

Dobila nalaz na mail..niski rizik za sve..sve superr :))

Super! Baš mi je drago.

Ikyri, imam pitanje za tebe… Kao što si mogla primjetiti:) i ja imam sličicu mace na svom profilu… Vidim da imaš i ti. E sad, čula sam za one priče mačke i toksoplazmoza, opasno za trudnoću itd… Moja maca nikad nije bila izvan stana,i zato skoro pa nema šanse da ima taj parazit u sebi, a i ja sam se testirala u 11.mj kad sam se prvi put pripremala za trudnoću i nalaz je bio negativan. Uopće se ne mogu sjetiti gdje mi je taj nalaz pa sad neznam da li to trebam ponoviti? Jesi li ti radila tu pretragu?

Da. U prvoj trudnoci negativan… sad nisam još išla vidjet rezultate. Imam 3 mačke…imala sam do maloprije i 5 mačića. Ako imaš istu macu u kući i nisi se zarazila do sad ni nećeš. Samo nemoj ti čistit macji wc ili stavi rukavicu neku ili jako operi ruke nakon…čisto reda radi. Ali ja to više ništa ne pazim. Mace jedu samo Royal canin i od toga mece dobit Toksoplazmu sigurno. Toksoplazmu se lakše dobije od mesa koje nije dovoljno obrađeno. Bez sirovog mesa svake vrste u trudnoci!!!

Moj mačak jede samo svoju hranu i to hill's,  i gourme konzerve, ništa drugo neće ni pomirisati tako da sirovo meso nikad nije jeo. Vjerojatno ću otići ponovno se testirati samo zato da uopće imam i taj nalaz jer negdje je...nestao:/ Super je ovaj forum! Stvarno sve možeš pitati i uvijek će ti netko pomoći! Hvala Ikyri:) 

03. Listopad 2017. 10:42

Bas to, pa potrovali bi se svi vec 100puta da se meso nabavlja svugdje kako ljudi pricaju. 

03. Listopad 2017. 10:46

Ninochka

ikyri

Ninochka

ikyri

Elviramagistic

Dobila nalaz na mail..niski rizik za sve..sve superr :))

Super! Baš mi je drago.

Ikyri, imam pitanje za tebe… Kao što si mogla primjetiti:) i ja imam sličicu mace na svom profilu… Vidim da imaš i ti. E sad, čula sam za one priče mačke i toksoplazmoza, opasno za trudnoću itd… Moja maca nikad nije bila izvan stana,i zato skoro pa nema šanse da ima taj parazit u sebi, a i ja sam se testirala u 11.mj kad sam se prvi put pripremala za trudnoću i nalaz je bio negativan. Uopće se ne mogu sjetiti gdje mi je taj nalaz pa sad neznam da li to trebam ponoviti? Jesi li ti radila tu pretragu?

Da. U prvoj trudnoci negativan… sad nisam još išla vidjet rezultate. Imam 3 mačke…imala sam do maloprije i 5 mačića. Ako imaš istu macu u kući i nisi se zarazila do sad ni nećeš. Samo nemoj ti čistit macji wc ili stavi rukavicu neku ili jako operi ruke nakon…čisto reda radi. Ali ja to više ništa ne pazim. Mace jedu samo Royal canin i od toga mece dobit Toksoplazmu sigurno. Toksoplazmu se lakše dobije od mesa koje nije dovoljno obrađeno. Bez sirovog mesa svake vrste u trudnoci!!!

Moj mačak jede samo svoju hranu i to hill's, i gourme konzerve, ništa drugo neće ni pomirisati tako da sirovo meso nikad nije jeo. Vjerojatno ću otići ponovno se testirati samo zato da uopće imam i taj nalaz jer negdje je…nestao:/ Super je ovaj forum! Stvarno sve možeš pitati i uvijek će ti netko pomoći! Hvala Ikyri:)

Ja sam u prvoj bila neg, nemam macke, nisam nikad imala i sad sam ponovno dobila uputnicu za sve testove pa cete tako i vi vjerojatno. 

ikyri
    03. Listopad 2017. 10:52

Imam tri mačke ...jedna je vani(sterilizirana)a druge dvije su po potkrovljima i podrumima jer su rasne mace i nisu sterilizirane..Muški zapišava svašta jer se ženka stalno tjera i nije za stan ... a ona je zločesta ko 100 vragova i strah me je stavit je u stan s malom jer mi mala maltretira životinje. Tako da nemam 3 mačke u stanu s malim dijetetom i još jednim na putu. 

Ninnach
    03. Listopad 2017. 11:09

ikyri

Imam tri mačke …jedna je vani(sterilizirana)a druge dvije su po potkrovljima i podrumima jer su rasne mace i nisu sterilizirane..Muški zapišava svašta jer se ženka stalno tjera i nije za stan … a ona je zločesta ko 100 vragova i strah me je stavit je u stan s malom jer mi mala maltretira životinje. Tako da nemam 3 mačke u stanu s malim dijetetom i još jednim na putu.

E, to mene brine isto... Naš je ljubimac u stanu s nama, kastriran je pa ne radi nikakav nered, osim što sve živo otvara pa po svuda imam baby zaštite hehehe Ono što me brine je to da će moj mačak koji je razmažen do bola biti agresivan prema bebi jer od malena ima tu naviku da hoće skočiti na ruku i ugrist. Nikako ga nisam uspijel naučiti da to ne smije. Ah, vidjet ću kako će to ići, ja se nadam da će sve biti super:) 

• Elviramagistic
    03. Listopad 2017. 11:09

Hvala svima 😀😀

03. Listopad 2017. 12:25

Mono, gdje si? Lunjas negdje po gradu?

• Elviramagistic
    03. Listopad 2017. 12:45

Mono je vjerojatno presretna jer je sve super pa slavi  😀😀

03. Listopad 2017. 12:52

A mozda je saznala i ili pa je otisla u prvu simbolicnu kupnju... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.