Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    03. Listopad 2017. 08:13

Elvira,
    Ma to je samo statistika, a nalaz ce ti biti dobar sigurmo....javi nam odmah nalaz cim dodje.
    Ana,
    Hvalaaa, nadam se da ce sve proteci uredno !! Jako me i dalje strah !!!!
    Kaktus,
    Mislim to je sve individualno, ali sam cula da je Kos hladan😱, ali boli me briga, hahahaha. Samo da on sve dobro pregleda i da kaze da je ok. Hshaha, ako ce reci da je sve ok 🤓
    Ikyri,
    Ja cesto imam kakti kontrakcije. Nije da mi se trbuh stisne. Jer mi.je jos prilicno mali, gotovo ga i nema. Ali osjecam bolove, tj.kontrakcije....onda pijem normabel od 2 mg skoro svaku noc, a neki put koji i po danu i Magnezij obavezmo, cak 800 mg dnevno.

03. Listopad 2017. 08:22

Mono, ma okej je reci da je hladan, iako ja nisam ni taj dojam stekla, a dosla dam tamo u brizi i panici i bio je jako drag i posvetio mi vremena koliko mi je trebalo, za sva pitanja i nedoumice, na uzv mi je sve objasnio u najsitnije detalje te iza pregleda jos jednom sjeo i popricao. Ne prica viceve i nema nekih glupih posalica, al mislim da nije fer reci da nema trunke ljudskosti u njemu... Srela sam i takve, a on to stvarno nije. Ali eto, tebi danas zelim srecu, znam da ces javit dojmove i da ce sve biti u najboljem redu. 

ikyri
    03. Listopad 2017. 08:28

mono1111

Elvira,
    Ma to je samo statistika, a nalaz ce ti biti dobar sigurmo….javi nam odmah nalaz cim dodje.
    Ana,
    Hvalaaa, nadam se da ce sve proteci uredno !! Jako me i dalje strah !!!!
    Kaktus,
    Mislim to je sve individualno, ali sam cula da je Kos hladan😱, ali boli me briga, hahahaha. Samo da on sve dobro pregleda i da kaze da je ok. Hshaha, ako ce reci da je sve ok 🤓
    Ikyri,
    Ja cesto imam kakti kontrakcije. Nije da mi se trbuh stisne. Jer mi.je jos prilicno mali, gotovo ga i nema. Ali osjecam bolove, tj.kontrakcije….onda pijem normabel od 2 mg skoro svaku noc, a neki put koji i po danu i Magnezij obavezmo, cak 800 mg dnevno.

Ma ja sam rano osjetila te kvrge. To u prvoj trudnoci nisam imala. Ma sve se nadam da je to od mjehura i ujutro me najčešće trkom protjera na wc... 
    Kad si naručena kod Kosa. Si što spavala?

ikyri
    03. Listopad 2017. 08:42

kaktus

Mono, ma okej je reci da je hladan, iako ja nisam ni taj dojam stekla, a dosla dam tamo u brizi i panici i bio je jako drag i posvetio mi vremena koliko mi je trebalo, za sva pitanja i nedoumice, na uzv mi je sve objasnio u najsitnije detalje te iza pregleda jos jednom sjeo i popricao. Ne prica viceve i nema nekih glupih posalica, al mislim da nije fer reci da nema trunke ljudskosti u njemu… Srela sam i takve, a on to stvarno nije. Ali eto, tebi danas zelim srecu, znam da ces javit dojmove i da ce sve biti u najboljem redu.

Slažem se. Meni je najbitnije koliko su dobri u svom poslu. Nažalost nemaju nigdje u opisu ni edukaciji pristup uzrujanom pacijentu, anksioznost kod trudnica itd...

Ninnach
    03. Listopad 2017. 09:07

Mono puno sreće danas i samo dobre vijesti ti želim. Ja sam opet muku mučila s nesanicom ove noći. U 3 h sam već surfala po klokanici haha... Nego, cure, s koliko tjedana su se vama javile mučnine s povraćanjem. Mislim, svi to spominju kao ono glavni simptom trudnoće i čak neki kažu da je to znak normalne i zdrave trudnoće. E, sad, znam da je svaka od nas drugačija i da se ne treba toliko obazirat na simptome ali evo mene u otprilike 5. tjednu i malo mi je nešto bilo mučno prijašnjih dana, a sada više baš ništa. Da li me to treba zabrinjavati? Ili je još samo prerano? 

• Ivancica09
    03. Listopad 2017. 09:10

Ikyri ja ne osjecam nikakve kontrakcije za sada, nisam ni u prvoj trudnoci ali moguce da ti je od mjehura.
    A sto se tice privatnih ginekologa misljenja sam da naravno ne treba pricati viceve niti ista slicno tome ali s obzirom da ih masno placas ocekuje se toplina i osmjeh i srdacnost prema pacijentu. To je barem moj stav. Moja ginekologica je toliko topla, draga i strucna u svom poslu i pristupu da upravo zato i idem k njoj a ne jos u javno zdravstvo.. svaka cast svakome, ali mozes biti vrhunski strucnjak i topao prema ljudima, pogotovo kad ti jos za to direktno placaju.

Honey
    03. Listopad 2017. 09:11

Jutro cure.. Meni je isto najbitnije da je čovjek profesionalan i konkretan, ne volim samo kad ne kažu ništa, meni je bitno samo da mi se objasni sve i odgovori na pitanja. Oni su isto samo ljudi, i prođe kroz njihove ruke dnevno tko zna koliko pacijenata koji sišu energiju i svi su različitog raspoloženja, meni je prirodno da ni oni ne mogu biti uvijek nasmiješeni i prema svima pažljivi. Mi smo njihov posao i velika odgovornost, meni je drago kad vidim da doktori imaju i takav pristup. Mono sretno i hrabro, već se veselim dobrim vijestima!! :) Nego cure, jedno pitanje, jel vama kakica crna??? To bi bilo od željeza? Danas sam posebno umorna i neispavana, jučer smo MM i ja imali epizodu zvjezdanih ratova pa sam se malo uzrujala i nisam baš spavala, jadan ovaj mak u meni, nadam se da će biti ok.

ikyri
    03. Listopad 2017. 09:13

Honey

Jutro cure.. Meni je isto najbitnije da je čovjek profesionalan i konkretan, ne volim samo kad ne kažu ništa, meni je bitno samo da mi se objasni sve i odgovori na pitanja. Oni su isto samo ljudi, i prođe kroz njihove ruke dnevno tko zna koliko pacijenata koji sišu energiju i svi su različitog raspoloženja, meni je prirodno da ni oni ne mogu biti uvijek nasmiješeni i prema svima pažljivi. Mi smo njihov posao i velika odgovornost, meni je drago kad vidim da doktori imaju i takav pristup. Mono sretno i hrabro, već se veselim dobrim vijestima!! :) Nego cure, jedno pitanje, jel vama kakica crna??? To bi bilo od željeza? Danas sam posebno umorna i neispavana, jučer smo MM i ja imali epizodu zvjezdanih ratova pa sam se malo uzrujala i nisam baš spavala, jadan ovaj mak u meni, nadam se da će biti ok.

Meni je od evita tamna jako a na heforolu je crna crna!

Honey
    03. Listopad 2017. 09:18

Ikyri hvala, znači da se jednostavno trebam naviknuti na to :) Ninochka, od mog kolege žena treba roditi za cca 3tj., cijela trudnoća prošla uredno, nije imala ni dana mučnine niti je jednom povratila. Ima mama koje nisu imale nikakve tegobe i eto rodile sasvim zdrave bebe. Tako da ne brini draga, pročitala sam ovdje je netko napisao, uživaj dok ih nemaš :))

Ninnach
    03. Listopad 2017. 09:24

Honey

Ikyri hvala, znači da se jednostavno trebamnaviknuti na to :) Ninochka, od mog kolege žena treba roditi za cca 3tj., cijela trudnoća prošla uredno, nije imala ni dana mučnine niti je jednom povratila. Ima mama koje nisu imale nikakve tegobe i eto rodile sasvim zdrave bebe. Tako da ne brini draga, pročitala sam ovdje je netko napisao, uživaj dok ih nemaš :))

Hvala ti Honey, onda zasad je valjda tako kako treba biti, a dalje ćemo vidjeti. Ti si mi uvijek pozitivna i vesela:)) Da sam barem ja opuštenija malo, neznam baš se osjećam napeto.  Ah, valjda će proći,samo me brine da svojom brigom ne naštetim bebici... :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.