Cure, ispale su mi oci dok sam procitala sve postove :) al bas mi je drago sto nas toliko ima i zelim nam svima uspjesnu trudnocu do kraja!!
Ikyri,
Hahahaha, ne, ne, krivo si me shvatila, hahahah…veselim se Kosuuu ! Oduvijek zelim kod njega. Sanjam ga cak, makar ni ne znam kako izgleda ! Hahahahhah, jer je on super dijagnosticar i sigurno ce sve pregledati !!!
E daaa, zabb sam javiti !
Dosao mi je nalaz kombiniranog !
Niski rizik ! Sad saljem sliku !!!
Mono,znam da upadam ko padobranac,sa jesenskih beba,ali moram ti to napisati da se ne iznenadis kod kosa..ugl on ti je super dijagnosticar,ali nema trunke ljudskosti u sebi,taj covjek nema sanse da se nasmije ili bilo sto pozitivnog..ja sam isla kod njega na anomaly scan i kad sam usla kod njega prvo mi je rekao sto mi sve negativno moze naci i da neka se ne iznenadim,ja sam se ugl skoro rasplakala i otisla van,a on meni na to da sto ja ocekujem od trudnoce iza 30...ugl sve je bilo dobro na kraju na pregledu,ali tu torturu ne bih vise nikad prolazila..htjela sam ti to samo reci jer znam kroz sto si sve prosla, ne daj se preplasiti ko ja i ocekivati od njega neku lijepu rijec..
Zna moja ponekad bit puna takvih izjava. Najčešće ih netko tuži i sl. Pa mi sve dijagnoze traži na UTZ-u.
Ikyri,
Hahahaha, ne, ne, krivo si me shvatila, hahahah…veselim se Kosuuu ! Oduvijek zelim kod njega. Sanjam ga cak, makar ni ne znam kako izgleda ! Hahahahhah, jer je on super dijagnosticar i sigurno ce sve pregledati !!!
Mono,znam da upadam ko padobranac,sa jesenskih beba,ali moram ti to napisati da se ne iznenadis kod kosa..ugl on ti je super dijagnosticar,ali nema trunke ljudskosti u sebi,taj covjek nema sanse da se nasmije ili bilo sto pozitivnog..ja sam isla kod njega na anomaly scan i kad sam usla kod njega prvo mi je rekao sto mi sve negativno moze naci i da neka se ne iznenadim,ja sam se ugl skoro rasplakala i otisla van,a on meni na to da sto ja ocekujem od trudnoce iza 30…ugl sve je bilo dobro na kraju na pregledu,ali tu torturu ne bih vise nikad prolazila..htjela sam ti to samo reci jer znam kroz sto si sve prosla, ne daj se preplasiti ko ja i ocekivati od njega neku lijepu rijec..
Ana,
Hvala, znam sve, hahahha...moja prijateljica ide kod njega, njoj se cak znao i nasmijati, hahaha, ali nakon puno godina i pregleda. Imam svoju super ljubaznu dokt.u Petrovoj, koja mi je divna stvarno. A kod Kosa idem iskljucivo radi dobre dijagnostike...tako da, pripremljena jesam na to.....🤓🤓🤓
Samo da mi on sve pogleda, sve ovo vazno sto se gleda sad da budem mirna...
Ooo pa ti si vec 36 tt vidim, sjecam se kad si bila na potpomognutoj !! Kako je proletilo !!! Sretnooo na porodu i s bebicom !!
Mono za koliko si dobila nalaz?? Da znam kad na mailu od tripl testa ocekivat nalaz
Mono za koliko si dobila nalaz?? Da znam kad na mailu od tripl testa ocekivat nalaz
Vadila sam u sri, i dobila dns u pon ! A rekli mi bili dva tjedna da se cekaaa !
Ti si u petak vadila?? Znaci onda bi u sri trebala dobiti cca...ti nisi ovaj radila u 12 tt??
Ikyri,
Mono,znam da upadam ko padobranac,sa jesenskih beba,ali moram ti to napisati da se ne iznenadis kod kosa..ugl on ti je super dijagnosticar,ali nema trunke ljudskosti u sebi,taj covjek nema sanse da se nasmije ili bilo sto pozitivnog..ja sam isla kod njega na anomaly scan i kad sam usla kod njega prvo mi je rekao sto mi sve negativno moze naci i da neka se ne iznenadim,ja sam se ugl skoro rasplakala i otisla van,a on meni na to da sto ja ocekujem od trudnoce iza 30 sve je bilo dobro na kraju na pregledu,ali tu torturu ne bih vise nikad prolazila..htjela sam ti to samo reci jer znam kroz sto si sve prosla, ne daj se preplasiti ko ja i ocekivati od njega neku lijepu rijec..
Ana,
Hvala, znam sve, hahahha…moja prijateljica ide kod njega, njoj se cak znao i nasmijati, hahaha, ali nakon puno godina i pregleda. Imam svoju super ljubaznu dokt.u Petrovoj, koja mi je divna stvarno. A kod Kosa idem iskljucivo radi dobre dijagnostike…tako da, pripremljena jesam na to…..🤓🤓🤓
Samo da mi on sve pogleda, sve ovo vazno sto se gleda sad da budem mirna…
Ooo pa ti si vec 36 tt vidim, sjecam se kad si bila na potpomognutoj !! Kako je proletilo !!! Sretnooo na porodu i s bebicom !!
Sad ja upadam, al reci nesto takvo za takvog doktora je jako bezobrazno. Barem tvojim rijecima. Kosu se ne ide na malo cavrljanja i smjeskanja i neznam cega, nego se ide s razlogom. Ocito ne trazimo svi iste stvari od doktora, mene izrazito smetaju doktori koji se previse krevelje i pricaju okolo naokolo. Mislim da nebi radio to sto radi i bio na glasu na kojem je da nema ljudskosti. Ali evo mono ce sutra sama procjenit ima li ljudskosti ili ipak nema.
Nisam radila u 12 tt samo mi je mjerio nuhalni koji je bio u redu..iskreno cijelo ovo vrijeme nisam ni pomislila na nalaz jer ono to je tako i onako samo statistika..ali sada mi je sinulo da mozda nece biti dobar kako ja mislim pa da se ipak pripremim
Ikyri,
Mono,znam da upadam ko padobranac,sa jesenskih beba,ali moram ti to napisati da se ne iznenadis kod kosa..ugl on ti je super dijagnosticar,ali nema trunke ljudskosti u sebi,taj covjek nema sanse da se nasmije ili bilo sto pozitivnog..ja sam isla kod njega na anomaly scan i kad sam usla kod njega prvo mi je rekao sto mi sve negativno moze naci i da neka se ne iznenadim,ja sam se ugl skoro rasplakala i otisla van,a on meni na to da sto ja ocekujem od trudnoce iza 30…ugl sve je bilo dobro na kraju na pregledu,ali tu torturu ne bih vise nikad prolazila..htjela sam ti to samo reci jer znam kroz sto si sve prosla, ne daj se preplasiti ko ja i ocekivati od njega neku lijepu rijec..
Ana,
Hvala, znam sve, hahahha…moja prijateljica ide kod njega, njoj se cak znao i nasmijati, hahaha, ali nakon puno godina i pregleda. Imam svoju super ljubaznu dokt.u Petrovoj, koja mi je divna stvarno. A kod Kosa idem iskljucivo radi dobre dijagnostike…tako da, pripremljena jesam na to…..🤓🤓🤓
Samo da mi on sve pogleda, sve ovo vazno sto se gleda sad da budem mirna…
Mene su isto upozorili na njega,ali isla sam bas zato jer je izvrstan dijagnosticar i da se umirim znajuci da je sa bebom sve u redu..
Joj istina,ko da sam jucer bila ns ivf-u,a sada brojim zadnje dane😍hvala ti puno,i ja tebi zelim skolski i veseli ostatak trudnoce,da sve bude u najboljem redu😘😘
Curke ima koja od vas vec nekakve kontakcije. Ja ujutro skoro svaki put imam kontrakciju... Trbuh ko kamen. Točno osjetim do kud mi je matrnica. Kao moguce od punog mjehira jer on zna bit uzrok tim kontrakcijama i sl... Ništa me ne boli samo mi je dio maternice baš ko kamen i to traje cca 4-5min. Po danu si još nisam uhvatila neke kontrakcije...Pijem magnezij, razmišljam da si uzmem normabel od 2 mg za noć.
Sortiraj odgovore
Najstariji